Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(bryyla @ 2009 09 18, 17:56)
DĖMESIO !!! pioneer.gif

Siandien turejau DIDELI ikvepima ir kazka tokio sukuriau  4u.gif
Labai nepeikit, jei kas bus ne taip, rasykit komentarus i foruma ar az, ka dar butu galima patobulinti  mirksiukas.gif
Na vertinkit Naturali Kosmetika

Nu tu tikra saunuole 4u.gif 4u.gif 4u.gif
As netgi manau, kad receptukus butu galima ten ideti (savo ir ne tik).

As prisiskaiciau apie savos gamybos lupu balzamus ir as uzsimaniau pasidaryt, turiu pakankamai EA, turiu ir vasko, mangu sviesto, sviestmedzio, tik va medaus neturiu siuo metu, bet manau turetu gautis ir be medaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 09 18, 19:13)
Na toki "puslapi" (tema) manau imanoma sukurti ir supermamose  rolleyes.gif

Sukūriau blush2.gif
http://www.supermama...howtopic=489369
Atsakyti
puslapis gera ideja, bet jau susinervinau , toki is sirdies savo komentara parasiau, maniau busiu pirma, kuri atsiliepima parase, o va neirasiau meilo savo ir ismete klaida, o kai norejau grizt irasyt, visas mano nuosirdus tekstas dingo doh.gif labai susinervinau ir sakiau neberasysiu antra karta vel visko doh.gif ax.gif va pasisakiau ax.gif ax.gif bet siaip saunuole 4u.gif balioniukas tau uz toki varga
Atsakyti
aciu 4u.gif
QUOTE(rutuk @ 2009 09 18, 19:52)
Nu tu tikra saunuole  4u.gif  4u.gif  4u.gif
As netgi manau, kad receptukus butu galima ten ideti (savo ir ne tik).

As prisiskaiciau apie savos gamybos lupu balzamus ir as uzsimaniau pasidaryt, turiu pakankamai EA, turiu ir vasko, mangu sviesto, sviestmedzio, tik va medaus neturiu siuo metu, bet manau turetu gautis ir be medaus  g.gif

pabandysiu sukurt ka nors, kad ir receptus rasyt galetu smile.gif gal per laika gautusi ten neblogas konspektas... aisku tik su jusu pagalba mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(dzemute @ 2009 09 18, 20:04)
puslapis gera ideja, bet jau susinervinau , toki is sirdies savo komentara parasiau, maniau busiu pirma, kuri atsiliepima parase, o va neirasiau meilo savo ir ismete klaida, o kai norejau grizt irasyt, visas mano nuosirdus tekstas dingo  doh.gif  labai susinervinau ir sakiau neberasysiu antra karta vel visko  doh.gif  ax.gif  va pasisakiau  ax.gif  ax.gif  bet siaip saunuole  4u.gif  balioniukas tau uz toki varga

dekui ax.gif
padarysiu, kad nereiketu ten jokiu emailu rasyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 09 18, 19:07)
aciu  4u.gif

pabandysiu sukurt ka nors, kad ir receptus rasyt galetu  smile.gif gal per laika gautusi ten neblogas konspektas... aisku tik su jusu pagalba  mirksiukas.gif
Papildyta:

Padesim kiek galesim ax.gif
As nemazai receptuku esu prikaupus is SM. Galesiu imest.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutuk: 18 rugsėjo 2009 - 19:44
QUOTE(Mytis @ 2009 09 18, 19:06)
Labutis. Aš vis slapta įlendu pas jus pasiskaitinėt  blush2.gif . Dar tik pradėjau domėtis natūralia kosmetika, bet mane labiau domina gamyba, pvz., kremų, losjonų ir pan. O užsikabinau po kremų gamybos vakarėlio (Kaune).

O Kaune kur vyksta gamybos vakarėliai?Agnum centre? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 09 18, 13:53)
O tie dervu EA tubut nera labai malonus nosei?
Papildyta:

savotiski, arba megsti arba ne- reik bandyt. as dervas dievinu, planuoju visu po truputi isigyti ir vietoje smilkalu padeginti.

QUOTE(ernesin @ 2009 09 18, 14:01)
Na tai pagėrusi kokią savaitėlę jau žerk mums savo komentarą mirksiukas.gif  biggrin.gif

QUOTE(katutis @ 2009 09 18, 14:27)
būtinai wink.gif O paskui keisiu - gersiu vieną mėnesį baltą, o kitą - žalią  rolleyes.gif

na merginos...vis geriat... doh.gif palinkesiu sveikatos alc.gif

QUOTE(bryyla @ 2009 09 18, 17:56)
Jau seniai kazkam kilo ideja sukurti toki puslapi, kur butu galima iskart rasti komentarus apie ivairias naturalios kosmetikos priemones...

man patinka, kad vienoje vietoje gali rasti ir paveiksliuka ir vertinimus. dar reiketu kur pirkta ir kainos. gaila, kad as mazai naudoju priemoniu, o tai aprasyciau. nors vat akmenuka aluno gal aprasysiu, ar koki hidrolata smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Nu ir prirašot blink.gif
Palomina, labai gražus balzamas, pagal spalvą atrodo, kad kiviais turėtų kvepėt. wub.gif Gal gali parašyt iš kur indelius gavai? Čia KN nuo aliejų atlikusi tara ar iš kažkur kitur gauta? Būčiau l.dėkinga už atsakymą, nes vis minčių yra vieną projektėlį prasukt, tik dar neaišku ar pavyks.
Darbais juodai užsikasiau, tai SM tik troleibuse spėju paskaityt, o šiaip visą savaitę laiko grynai sau turėdavau gal tik pusvalandį per dieną doh.gif

Čia dar mano naujas nick'as vietoj Žirklučių
Atsakyti
Sveikos,
nagi pasiskaičiau, koks gėris veidui yra aspirino kaukė, ir ėmiau gundytis. Bet apsirinas skamba kažkaip įtartinai, pagooglinau, radau supermamoj kovo mėnesio Monicos užklausą ta pačia tema ir jokių komentarų.

Monica, ar bandei? Ir kitos merginos ką manot? Juk aspirinas - tai tiesiog rūgštis, gal nieko baisaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dailus_kvietkelis @ 2009 09 18, 21:17)
savotiski, arba megsti arba ne- reik bandyt. as dervas dievinu, planuoju visu po truputi isigyti ir vietoje smilkalu padeginti.
na merginos...vis geriat...  doh.gif  palinkesiu sveikatos  alc.gif
man patinka, kad vienoje vietoje gali rasti ir paveiksliuka ir vertinimus. dar reiketu kur pirkta ir kainos. gaila, kad as mazai naudoju priemoniu, o tai aprasyciau. nors vat akmenuka aluno gal aprasysiu, ar koki hidrolata smile.gif

per daug darbo butu, jei dar kainas ir kur pirkta uzrasyneciau doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 09 18, 20:37)
per daug darbo butu, jei dar kainas ir kur pirkta uzrasyneciau  doh.gif  unsure.gif

kodel- juk pilnu adresu nereik. o kaina isplaukia savaime vos pradedi aptarineti.
turejau omenyje kazka panasaus i kaip ciatoki dalyka

nebent labai seniai pirkai ir neprisimeni smile.gif na, gal cia man vienai kaina aktualu, kai babkiu ner per daug biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 09 18, 18:32)
Na, saunuole, nors as visgi buvau likus su katucio nuomone apie tai, o ka gali zinoti, gal gi ir prigis sitas projektas smile.gif

na bet ir padirbėjo bryyla lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(Versmė @ 2009 09 18, 20:21)
Gal gali parašyt iš kur indelius gavai?

aš galiu parašyti - galima pirkti KN, arba šaudytis pigiau tokioj parduotuvytėj Savanorių prospekte 4u.gif

pažįstu tave iš paveiksliuko rolleyes.gif O štai ernesin - iš to, kad vis naują avatarą įsideda tongue.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Dailus_kvietkelis @ 2009 09 18, 20:55)
na, gal cia man vienai kaina aktualu, kai babkiu ner per daug  biggrin.gif

visom aktualu drinks_cheers.gif
Atsakyti