QUOTE(ragana @ 2009 09 23, 15:18)
Gal butu galima pamatyti pilna muilu sudeti
Nes tiesa pasakius, tai man irgi uzkliuvo, bet laisku as jiems nerasiau ir sudeties neprasiau neturiu laiko siuo metu... gyvenu siuo metu visiskame strese Bet man smagu ateiti i sita tema, atsipusti, bent trumpam uzsimirsti...
Gera man su Jumis
QUOTE(katutis @ 2009 09 23, 15:22)
gal gali įdėti čia? Ar ir apie muilo pastas gavai?
jei ne, tai bent pakomentuok plačiau
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 09 23, 15:47)
Tikrai būtų smagu paskaityti apie Feniqia muilus
Nors pati tik muskuso pastą teturiu, ant kurios lyg ir visa sudėtis surašyta
Kiek pamenu, Kunigunda išsiaiškino nuėjus į KN, kad tas muskuso kvapas yra sintetinis, na bet kai taip retai naudoju, tai blogo kažko nematau per daug, sitentiniam parfumui dar galiu iš bėdos atleisti, jei visa kita sudėtis gera
as truputi muilu maniake
(aciu dievui sveikimo stadijoje
), tai daug bijau rasyt, kad neikyret
Feniqia gaminiais susidomejau del superiniu atsiliepimu sitoj temoj.
kietu muilu kvepinimas eteriniais nelabai pasiteisina (nes eteriniai nugaruoja ir kvapas lieka silpnas). tai susigundziau pasigamint tokias skaniai kvepiancias muilo pastas - galvoju, kad tokiu budu galima isgaut ir islaikyt stipru kvapa.
vis tik, prisipazinsiu, man visada kiek itartinai atrodydavo, kad tu Feniqia pastu kvapas, anot merginu, toks stiprus, skanus ir ilgai isliekantis. jei isgautas vien naturaliu priemoniu pagalba (eteriniu ir pan) ir paskui nuplautas vandeniu su muilu, jis turetu likt vos juntamas.
bet kokiu atveju, uztektu vien to, kad praustis skaniai stipriai kvepianciu muilu.
kadangi snipinejimas
internetiniuose puslapiuose jokios konkrecios info nedave, parasiau Feniqia ir paklausiau, is ko jie gamina savo muilo pastas.
apie juodaja muilo pasta atsake: It is composed of olive oil, almond oil, coconut oil, honey + essential oils and herbs. the fragrance is very special and kept secret; its is a mixture of several fragrances, like vanilla and arabic jasmine.....
zodziu, kas del alieju (alyvuogiu, migdolu, kokosu) - normali sudetis, nors ir neprabangi. suzinojau, kad pats muilas toks kaip mano
o del kvapo, jie slepia savo paslaptis
belieka tik pasitiketi, kad ten tikrai viskas naturalu
as dabar uzsidegus isgaut skanius kvapus
(zinoma, isvengiant brangiuju EA pirkimo
). tai nuo vakar uostineju labai faina kvapa.. man jis primena saldainius, vyrui - kramtoma.. zodziu, patenkinta as juo. tik ar pavyks man ji atkartot
as ten visokiu zoleliu, vaniliu, eteriniu, alieju sudejau
nieko, kaip nors ir as kada nors pagimdysiu 'daddygirl muilo pasta'
ragana, labai graziai parasei..
Summer-In-Paris, o kokiu budu KN issiaiskino del kvapo naturalumo? gal zinai? baisiai idomu