QUOTE(katutis @ 2009 09 23, 10:57)
o aš norėčiau pamatyti išsamią ir pilną bent dviejų-trijų produktų sudėtį, o ne abstrakčius teiginius apie super laboratorijas. Taip pat būtų malonu, kad pati, ateidama į tokią temą, išeitum natūralumo pradžiamokslį ir suvoktum, kad ne čia ne ta auditorija, ant kurios pasidarysi metų pardavimų planą ir dar gausi bonusų
Neperkam mes PC pigių kremų, bet ir tokių pseudo natūralių, kokius bandai prakišti, - irgi ne.
šituose produktuose nėra jokių parafino, mineralinio aliejaus atmainų, silikonų, propylen glycol'io, parabenų, kitų panašių dalykų? Kai žinosi, ką tai reiškia, tada ateik aiškinti apie natūralumą. Skiedalams apie agurkus iš daržo ir laiką žaidimams esam jau atsparios
O ko čia taip aršiai
ar aš Tau siūlau ką nors įsigyti
nu lyg ir ne
Nelabai supratau Tavo puo.limo priežasčių .
Kažkuri paminėjo , kad naudoja "natūralius" kremus tokius kaip Rasa, Margarita
. Manau, kad GNLD tuo požiūriu yra daug natūralesnis produktas .
Be to atsipalaiduok, nes nepadės nei natūralūs muilai ir kremai
QUOTE(linutiaaa @ 2009 09 23, 11:56)
sis sakinys tik parodo, kad tikrai mazai nutuokiat, kas tai yra naturali kosmetika
Na nepasakosiu Tau savo gyvenimo istorijos ir ką aš žinau
QUOTE(Daddygirl @ 2009 09 23, 13:31)
tai kur cia tas 100% naturalumas?
ir as nelyginu jusu produkcijos su agurkais, as lyginu su analogiskom kitu gamintoju prekemis. (pvz jusu aloe gel su kitu kompaniju aloe gel'iu).
galbut jusu produktai saunus ir veiksmingi. tik nebekartokit ,kad jie 100% naturalus..
tik savo varda gadinat. [/color]
Ar kur nors įrodinėjau, kad jie 100% natūralūs
Ir kodėl Jūs taip iš karto čia mane puolat
Kas čia per bendravimo stilius
Tik Aš žinau savo gyvenimo istoriją - Tik Aš galiu save teisti, kritikuoti ir sau pasiploti...