QUOTE(Versmė @ 2009 09 22, 13:45)
Išsiploviau vakar vakare galvą su muilu, galvojau gal ne taip greitai riebaluosis (šiaip reikia plaut kas 1,5 paros), tai toks įspūdis, kad ryte jau su poriebiais atsikėliau na ir šiaip nebežvilga kaip įprastai ir prastai šukuojas. Dar porą kart pabandysiu, bet tikriausiai teks palikt aliejų išplovimui ir po to vistiek su šampūnu perplaut
sakyciau tipinis plauku plovimo muilu rezultatas
QUOTE(gudrene @ 2009 09 22, 14:50)
man tai visai idomi sita tema teko vos ne susipykt su artimu zmogum, kai irodinejo, kad sitas alijosiaus gelis 100% naturalus. svarbiausia be irodymu - tiesiog sako: 'naturalus, taskas'. o zmogus tai nekvailas, siaip jau...
o sudetis kalba visai ka kita...
gal tie platintojai uzhipnotizuoti tiesiog???
as tikrai noreciau, kad man kas nors irodytu, kad sitas daiktas naturalus. geriau jausciausi...
QUOTE(bryyla @ 2009 09 22, 19:23)
o gal gali parasyti jo receptuka CIA ? tikslesnem proporcijom, jei gali labai sudominai...
parasysiu veliau, kai surasiu geriausias proporcijas, gerai?
pirma karta gaminau is akies ir geriausiai gavos. kitus kartus kruopsciai viska sveriu ir man iki idealumo vis kazko truksta arba per daug. tai nereiskia, kad blogas ar nenaudotinas prausiklis gaunasi, as juos visus sekmingai sunaudoju.
bet as perfekcioniste..
QUOTE(Honey @ 2009 09 22, 21:01)
Gali būti, mama turi iš kažkur tokio ir klausė manęs, kur galima panaudoti. Kažkur skaičiau, kad muilų gamybai tinka
visu pirma maistui cia pas mus populiarus tarp azijieciu panaudoju ir as.
o kosmetikai, jei baltas (rafinuotas), tai tik muilui naudociau. jei nerafinuotas - jame gausu karotenoidu, vit A & E. as kartais dedu i alieju misinius odai.
kitas dalykas, kas save priskiria zaliesiems ar ekologams, sito aliejaus turbut nenaudojat (as tai sau pasiteisinu, kad naudoju mazais kiekiais.. )
(mane visada prajuokina, kai muilu gamintojai ir pardavejai didziuodamiesi raso apie savo ekologiskuma ir naturaluma, pabrezdami, kad ju muilu pagringas - palmiu aliejus kazkuriam lietuviskame puslapyje visai neseniai skaiciau... )