QUOTE(Dailus_kvietkelis @ 2009 09 17, 22:39)
as vat Alteros kazka Droge pirkau, tai pardavejos sake, kad specialiai pridejo i lentynas daugiau , nes supermamoje vel nuejo gandas
Kaip norėtųsi, kad vėl Alterros atsirastų. Dušo želės turbūt einamiausios buvo... Taupymo metu tikrai nepakeičiamas reikalas būtų
QUOTE(Honey @ 2009 09 17, 22:49)
Ką turi galvoj sakydama, kad laikinai? Kad nutraukus aliejaus gėrimą vėl oda sugrįžta į pradinę būklę?
Laikinai reiškia tai, kad man visos priemonės padeda laikinai Na, čia jau mano pačios problema. Galbūt kitiems aliejai išgydo 'su visam'
QUOTE(Dovish @ 2009 09 17, 22:53)
Beje, kapsulių veikimo reikės palaukti, man, pvz, poveikis gal po pusės buteliuko pasijautė
Ar, pvz, iš karto galiu pradėti šaltalankių ekstraktą gerti ar kokį kitą aliejų?
Ar, pvz, iš karto galiu pradėti šaltalankių ekstraktą gerti ar kokį kitą aliejų?
Aš kantri
Nemanau, kad šaltalankių ekstraktas galėtų pyktis su aliejais Tavo vietoj drąsiai gerčiau. Aš bent kartu su moliūgais gėriau ir ekstraktą, tai nieko bloga nepastebėjau Nebent tik tiek, kad ekstrakto užtenka savaitei
QUOTE(katutis @ 2009 09 18, 09:24)
Ir apskritai, Lietuvos padangėje šia tema, kuri mane domina, dar nesu mačiusi tiek daug protingų ir apsišvietusių žmonių
niekur nemačiau, kad dar būtų taip diskutuojama apie ekologišką kosmetiką.
QUOTE(Palomina @ 2009 09 18, 09:35)
na stai mano lupu balzamas.. si karta gavosi zalios spalvos
Labai gražiai atrodo