Summer-In-Paris, Palomina, dėkui už pasiūlymus . Tiesa, Palomina, seniau sakei, kad bandai atsiauginti plaukus, kaip sekasi? Ką naudoji plaukams? Aš pati nusprendžiau užsiauginti kasas tai gal ką naudingo sužinosiu .
QUOTE(Palomina @ 2009 09 20, 15:35)
dabar tai jau nelabai ir pamenu, bet lygtai apie 4 lt kainuoja tie maziukai po 15 ml (kur lupu balzama dariau)..
o mano lupu balzamas buvo i tokia porcelianine dezute su drugeliais supiltas. droge pirkau kazkada uz kelis litus, specialiai
QUOTE(Peach18 @ 2009 09 20, 20:34)
Summer-In-Paris, Palomina, dėkui už pasiūlymus . Tiesa, Palomina, seniau sakei, kad bandai atsiauginti plaukus, kaip sekasi? Ką naudoji plaukams? Aš pati nusprendžiau užsiauginti kasas tai gal ką naudingo sužinosiu .
baigesi mano auginimai plauku praeita savaitgali nusikirpau.. nusprendziau, kad man nelabai tinka ilgi plaukai, trumpesniais geriau atrodau (dabar mazdaug ilgio yra iki puse kaklo, zodziu peciu nesiekia)
seip plaukai augo labai neblogai - naudojau tai kaip visada - sampuna, balzama, kartais aliejaus kauke pasidarydavau, na ir rozmarinu alieju naudodavau
QUOTE(Dailus_kvietkelis @ 2009 09 20, 20:37)
o mano lupu balzamas buvo i tokia porcelianine dezute su drugeliais supiltas. droge pirkau kazkada uz kelis litus, specialiai
lygtai ir KN buvo kazko panasaus sirdeles formos..
QUOTE(Palomina @ 2009 09 20, 20:45)
baigesi mano auginimai plauku praeita savaitgali nusikirpau.. nusprendziau, kad man nelabai tinka ilgi plaukai, trumpesniais geriau atrodau (dabar mazdaug ilgio yra iki puse kaklo, zodziu peciu nesiekia)
seip plaukai augo labai neblogai - naudojau tai kaip visada - sampuna, balzama, kartais aliejaus kauke pasidarydavau, na ir rozmarinu alieju naudodavau
Na, svarbu ne ilgis, o ar žmogui tinka.
QUOTE(Monica @ 2009 09 19, 10:29)
Ir manau dar moteriškiems dalykams l. gerai
kokiem ???
Turiu jums klausimuka nuo savo MB
Jam kazko pradejo apatinius dantis skaudeti tai va, klausia, kas galetu padeti, arba, kas juos stiprintu?
Na as apie tai nieko nenusimanau, tai prasau jusu pagalbos
Jam kazko pradejo apatinius dantis skaudeti tai va, klausia, kas galetu padeti, arba, kas juos stiprintu?
Na as apie tai nieko nenusimanau, tai prasau jusu pagalbos
QUOTE(dzemute @ 2009 09 20, 21:15)
kokiem ???
parašyta, kad nuo pienligės, gimdos kaklelio erozijos ir kitų ligų. Didina dederleino lazdelių skaičių, kurios būtinos sveikai florai.
Dariausi kaukę su žaliu moliu (Katučio dėka ), anksčiau buvau dariusi su raudonu moliu.Tai kažkokio tai skirtumo nepastebėjau Gal ilgesnį laiką panaudojus, kažkas ir pasijaustų. Tai nusprendžiau maišyti abu molius, kad kuo daugiau naudos išpešti
Bryyla, įdomu, dėl ko tb tuos dantis skauda?Gali pradžiai su arbatmedžio ea paskalauti.Jei rimti dantų skausmai, tai gvazdikėlių ea siūlomas
QUOTE(Monica @ 2009 09 20, 21:52)
Bryyla, įdomu, dėl ko tb tuos dantis skauda?Gali pradžiai su arbatmedžio ea paskalauti.Jei rimti dantų skausmai, tai gvazdikėlių ea siūlomas
sako, kad kai uzvalge sokolado, suskaudo, bet nuolat neskauda ir skiluciu nera na aciu, pabandysim su arbatmedziu, kaip tik turiu...
QUOTE(Palomina @ 2009 09 20, 20:45)
kąąą?
tikrai buvo gražūs plaukučiai...prašom pasirodyti, invertinsim
QUOTE(Placebo. @ 2009 09 20, 22:11)
aciu na bus matyt, gal jei koki makiaza pasidarysiu ir pasirodysiu, seip gi nesireklamuosiu
QUOTE(Peach18 @ 2009 09 20, 20:34)
as taip pat auginuosi plaukus auginuosi tai jau nuo praeito rugsejo, buvo truputi zemiau smakro, o dabar kaip matote nuotraukoje... iki kokio vasario menesio labai blogai augo, nes vis dar naudojau nenaturalius sampunus, nenaudojau kaukes, aisku kazkiek dasidejo ir tai, kad ziema apskritai leciau plaukai auga o tada Palomina patare aliejaus ir rozmarinu EA kaukes plaukams. Kaip bazini alieju pasirinkau simondsiju, nes daug kur skaiciau, kad jis plaukams tinkamiausias. Kaukes darausi iki dabar dar karta per savaite, palaikau per nakti ir plaukai ne tik kad greiciau auga, bet yra zvilgantys ir svelnus
Va ir pasipasakojau
QUOTE(bryyla @ 2009 09 20, 22:29)
as taip pat auginuosi plaukus auginuosi tai jau nuo praeito rugsejo, buvo truputi zemiau smakro, o dabar kaip matote nuotraukoje...
tikrai labai daug paaugo tavo plaukai per metus kiek kartu kirpai plaukus? na galiukus vistiek manau kirpai..