QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 09 18, 15:40)
Dar labai įdomus pasirodė Elysambre balkstienų tušas, reikėjo susidėti jį iš dalių, nes pats buteliukas ir užpildas su tušu supakuoti atskirai (užtat galima užsisakyti tik patį dažą 'refill', labai patogu).
ar jau isbandei kaip dazo blakstienas?
ir dar domina labai mane ar tas Refill'as yra su sepeteliu? uztektu man tik Refill'a nusipirkt, kad pasidazyt blakstienas (nereiks po to sukt galva is kur sepeteli gaut?)?
QUOTE(rutuk @ 2009 09 18, 19:52)
As prisiskaiciau apie savos gamybos lupu balzamus ir as uzsimaniau pasidaryt, turiu pakankamai EA, turiu ir vasko, mangu sviesto, sviestmedzio, tik va medaus neturiu siuo metu, bet manau turetu gautis ir be medaus
nebutinas medus gaminant lupu balzama
QUOTE(Versmė @ 2009 09 18, 21:21)
Palomina, labai gražus balzamas, pagal spalvą atrodo, kad kiviais turėtų kvepėt.
Gal gali parašyt iš kur indelius gavai? Čia KN nuo aliejų atlikusi tara ar iš kažkur kitur gauta? Būčiau l.dėkinga už atsakymą, nes vis minčių yra vieną projektėlį prasukt, tik dar neaišku ar pavyks.
aciu
na kiviais tikrai nekvepia.. kvapas avokadu aliejaus (nes labai stiprus sio aliejaus kvapas) ir kakavos
indeliai tai pas mane is KN
QUOTE(bryyla @ 2009 09 19, 20:04)
Sveikos
http://naturkosmetika.blogas.lt/
Perkuriau ta svetainele, kur produktus bus galima ivertinti
pridejau dar daugiau produktu, taciau aisku ju ten vis truks, tai butu faina, jei jus pasakytume kokiu truksta, apie kokius noretumete isgirsti atsiliepimus, tada ikelsiu ten
kainu ir is kur galima nusipirkt nerasiau, kad ir kaip tai butu mums aktualu, bet yra tokia skiltis "draugai", kur yra pagrindiniai saitai, kuriuose galima pasiskaityt apie prekytes, pamatyt kainas... + gi super mamose reikia diskutuot, nereik patinget kartais ir pagooglint
su jusu pagalba, gal visos sukursim nebloga saita su susistemintais atsiliepimais apie ivairius produktus
saunuole.. tuoj eisiu paziurinesiu kas ten yra ir atsiliepimu parasysiu
QUOTE(Peach18 @ 2009 09 19, 21:20)
Sveikos
, pradėjau planuot naujus pirkinukus, nes reikia atnaujinti savo ksmetikos krepšelį
. Parekomenduokit:
drėkinamajį kremuką veidui(lengvas, bet gerai drėkinantis),
Kuo švelnesnį prausiklį veidui(CC netiko, nors lb patiko),
šampūną,
rankų kremą,
lūpų balzamą?
veidui kremas - Essential Care roziu kremas (lengvas ir gerai padrekina oda.. man siuo metu labai tinka)
prausiklis veidui - man muilai labai patinka (dabar Feniqia muila naudoju
)
sampunas - kiek esu naudojus sampunu, tai mano nr.1 yra Weleda rozmarinu
lupu balzamas - Aubray Organics, Weleda, na arba savos gamybos dabartinis labai neblogas isejo