bent man didelis minusas, kad jie veikia tik darbo metu Dirbant nelabai ištrūksi, todėl paskutinį kartą ten per atostogas važiavom
Aš tai po truputį džiaugiuosi Suki veido priemonėm. Po prausiklio, toniko ir balansuojančio aliejuko oda tokia minkštutė pasidaro, kad net nežinau, su kuo dar palyginti galėčiau Tikiuosi taip ir toliau. Labai malonios priemonės. Po savaitės - dviejų parašysiu plačiau
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 09 19, 12:45)
Aš tai po truputį džiaugiuosi Suki veido priemonėm. Po prausiklio, toniko ir balansuojančio aliejuko oda tokia minkštutė pasidaro, kad net nežinau, su kuo dar palyginti galėčiau Tikiuosi taip ir toliau. Labai malonios priemonės. Po savaitės - dviejų parašysiu plačiau
Tikrai labai domins atsiliepimai
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 09 19, 11:45)
Aš tai po truputį džiaugiuosi Suki veido priemonėm.
kaip malonu O kol kas gal labiausiai patinkančią priemonę gali išskirti?
QUOTE(katutis @ 2009 09 19, 17:25)
kaip malonu O kol kas gal labiausiai patinkančią priemonę gali išskirti?
Iš tų trijų tai:
QUOTE(Palomina @ 2009 09 18, 07:42)
aliejus galima gerti nuolat, tik seip pakaitaliot ju rusi rekomenduojama
Na, reikės gerti kažką toliau
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 09 18, 09:17)
Nebent tik tiek, kad ekstrakto užtenka savaitei
Tiek trumpai? Tada brangoka gerti..
QUOTE(bryyla @ 2009 09 18, 17:56)
Šaunuole
QUOTE(Dailus_kvietkelis @ 2009 09 18, 21:48)
o ka kulnams rekomenduotumet? sviestmedi, ar koki gatava krema? mano tokie sukieteje po vasaros sandalu sezono
Aš naudoju tik sviestmedį Dar galima būtų kakavos sviestą su skystu aliejumi sumaišyti
QUOTE(Dovish @ 2009 09 19, 18:47)
Tiek trumpai? Tada brangoka gerti..
Na, buteliuke yra 200 ml, o per dieną rekomenduojama išgerti 25-35 ml... Tikrai nepigus malonumas, nors man tai ir labai skanus.
Sveikos
http://naturkosmetika.blogas.lt/
Perkuriau ta svetainele, kur produktus bus galima ivertinti pridejau dar daugiau produktu, taciau aisku ju ten vis truks, tai butu faina, jei jus pasakytume kokiu truksta, apie kokius noretumete isgirsti atsiliepimus, tada ikelsiu ten
kainu ir is kur galima nusipirkt nerasiau, kad ir kaip tai butu mums aktualu, bet yra tokia skiltis "draugai", kur yra pagrindiniai saitai, kuriuose galima pasiskaityt apie prekytes, pamatyt kainas... + gi super mamose reikia diskutuot, nereik patinget kartais ir pagooglint
su jusu pagalba, gal visos sukursim nebloga saita su susistemintais atsiliepimais apie ivairius produktus
http://naturkosmetika.blogas.lt/
Perkuriau ta svetainele, kur produktus bus galima ivertinti pridejau dar daugiau produktu, taciau aisku ju ten vis truks, tai butu faina, jei jus pasakytume kokiu truksta, apie kokius noretumete isgirsti atsiliepimus, tada ikelsiu ten
kainu ir is kur galima nusipirkt nerasiau, kad ir kaip tai butu mums aktualu, bet yra tokia skiltis "draugai", kur yra pagrindiniai saitai, kuriuose galima pasiskaityt apie prekytes, pamatyt kainas... + gi super mamose reikia diskutuot, nereik patinget kartais ir pagooglint
su jusu pagalba, gal visos sukursim nebloga saita su susistemintais atsiliepimais apie ivairius produktus
Gerą pusdienį skyriau susipažinimui su Suki veido priemonėmis, skirtomis gydyti problemišką, riebią odą, kamuojamą spuogelių, inkštirų ir uždegimų. Prisiskaičiau visko iki valiai, jau jaučiuosi 'užsikrėtusi' Suki manija Kaip prieš 1,5 metų man tas pats buvo su Dr. Hauschka
Jei ką domintų Suki veido priežiūra, jų oficialioje svetainėje, kiek supratau, pati Suki įkūrėja atsakinėja į klientų laiškus ir dalina patarimus. Radau tikrai labai gerų. Štai čia, kam aktualu pasiskaityti Kai pati susidarysiu galutinį įspūdį apie naudojamus produktus, pasipasakosiu + pridėsiu, ką galėčiau keisti, remiantis Suki patarimais
Jei ką domintų Suki veido priežiūra, jų oficialioje svetainėje, kiek supratau, pati Suki įkūrėja atsakinėja į klientų laiškus ir dalina patarimus. Radau tikrai labai gerų. Štai čia, kam aktualu pasiskaityti Kai pati susidarysiu galutinį įspūdį apie naudojamus produktus, pasipasakosiu + pridėsiu, ką galėčiau keisti, remiantis Suki patarimais
Sveikos , pradėjau planuot naujus pirkinukus, nes reikia atnaujinti savo ksmetikos krepšelį . Parekomenduokit:
drėkinamajį kremuką veidui(lengvas, bet gerai drėkinantis),
Kuo švelnesnį prausiklį veidui(CC netiko, nors lb patiko),
šampūną,
rankų kremą,
lūpų balzamą?
šampūną,
rankų kremą,
lūpų balzamą?
QUOTE(Peach18 @ 2009 09 19, 21:20)
Sveikos , pradėjau planuot naujus pirkinukus, nes reikia atnaujinti savo ksmetikos krepšelį . Parekomenduokit:
šampūną,
rankų kremą,
lūpų balzamą?
šampūną,
rankų kremą,
lūpų balzamą?
drėkinamasis kremukas veidui- logonos su alavijais,
šampūnas - ECO purinamasis,