36-oji tema čia
Kenksmingiausios sudedamosios medžiagos, kurių neturėtų būti mūsų kosmetikoje:
* Butylated Hydroxythaluene (BHT)
* Butylene Glycol
* Diethanolamine (DEA)
* Dimethicone
* Dimethicone Copolyol
* Cyclomethicone
* EDTA
* Ethylparaben
* Isobutylparaben
* Laureth Sulfate
* Methylparaben
* Mineral Oil
* Paraffinum Liquidum
* Petrolatum
* Phenoxyethanol
* Polyethylene Glycol (PEG)
* Polypropylene Glycol (PPE)
* Propylene Glycol
* Propylparaben
* Triclosan
* Triethanolamine (TEA)
atkreipiu dėmesį, kad sąrašas nėra baigtinis - jame tik "populiariausi" blogiukai, bet mažiau populiarūs - irgi ne ką prastesni
Natūralios sertifikuotos BDIH kosmetikos gamintojų sąrašas
Prekybos taškai Lietuvoje:
* Sarmoje (Madara)
* Droge (Alterra, rusiškas molis)
Prekybos taškai Vilniuje:
* "Nimfali", PC Mada (Senteurs du Sud, Feniqia, Lauralep, Cieal d'Azur, Phyt-inov, Druide, Emeraude)
* Operos vaistinė (Negyvosios jūros purvas, Negyvosios jūros druska)
* "Žalia Žalia", Stepono g. 6 (Dr. Hauschka, Weleda, Urtekram, I+M, Lakshmi, Argital)
* "Bio pasaulis", PC VCUP (Logona, Sante, Florame, Madara)
* "Eko studija", PC VCUP ir Akropolis (ECO, Sophyto, Bentley Organics)
* "Holos", Užupio g. 4 (Weleda, Urtekram)
* "Baroca", Užupio g. 9 (Madara, GamArde, GoodKaarma, Marius Fabre)
* "Sveiki produktai" (Valgomi ir nevalgomi dalykai)
* "Essenza" Gaono g. 1 / Dominikonų g. 15
Mylimieji Kvapų namai:
* Vilniuje: pagrindinė buveinė Čiurlionio g. 4; jogos centras Savitri Augustijonų g. 2-3; Idzumi Sporto g. 12; Žalia-žalia Šv. Stepono g. 6;
* Kaune: Agnum centras;
* Klaipėdoje: "BIOECO", Šaltkalvių 3 (prie "Friedricho pasažo"), tel. 860016655, 846 214222;
* Juodkrantėje: vaistinėje tel. 860028173;
* Alytuje: kosmetologijos centras Svaja tel. 860028173
* Šiauliuose: tel. 861613300.
Užsisakome internetu:
* Vokietijos internetinės parduotuvės: "Natractiv", "Biologisch24"
* Ebay parduotuvėlė
*"Nikovita"
*"Lovelula"
*"Akamuti"
*"Akoma Skin Care"
*"Materia Aromatica"
*"Biolander"
*"Biolinija"
*"Violey"
Katuti, aciu, kad sukurei tema kaip tik ruosiausi kurti, tai gerai, kad nesukurem dvieju vienu metu
Labai miela nuotrauka
Norėčiau pridurti dėl veido odos gydymo aliejais iš vidaus Esu sugėrusį moliūgų sėklų aliejaus, tikrai oda buvo pasitvarkiusi, pečiai iš nugaros pusės labai gražiai gyti pradėjo. Veidukas švaresnis tapo. Tačiau tai tik laikinai. Šiuo metu jau antra savaitė geriu nakvišas, kažkokių pokyčių per daug nepastebiu. Manau mėnesio bėgyje vėl pradėti kartoti moliūgus, ir skanu labai, ir efektas šioks toks.
Norėčiau pridurti dėl veido odos gydymo aliejais iš vidaus Esu sugėrusį moliūgų sėklų aliejaus, tikrai oda buvo pasitvarkiusi, pečiai iš nugaros pusės labai gražiai gyti pradėjo. Veidukas švaresnis tapo. Tačiau tai tik laikinai. Šiuo metu jau antra savaitė geriu nakvišas, kažkokių pokyčių per daug nepastebiu. Manau mėnesio bėgyje vėl pradėti kartoti moliūgus, ir skanu labai, ir efektas šioks toks.
Sveikos
dėl aliejų gėrimo... negi juos būtina taip šaukštais vienus gert?
aš neseniai pradėjau vartoti moliūgų sėklų aliejų, tai kasdien pilu į salotas, vieno tikrai negalėčiau gert...
aš neseniai pradėjau vartoti moliūgų sėklų aliejų, tai kasdien pilu į salotas, vieno tikrai negalėčiau gert...
Tikrai faina foto, pima mintis buvo gal čia tu Katuti
Gėrei skystą ar kapsulėmis? Aš jau trys dienos kapsulėmis geriu, tik ne pilną dienos normą, tikiuosi taip pat kažkokio teigiamo poveikio
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 09 17, 21:56)
Manau mėnesio bėgyje vėl pradėti kartoti moliūgus, ir skanu labai, ir efektas šioks toks.
Gėrei skystą ar kapsulėmis? Aš jau trys dienos kapsulėmis geriu, tik ne pilną dienos normą, tikiuosi taip pat kažkokio teigiamo poveikio
QUOTE(Placebo. @ 2009 09 17, 22:08)
Sveikos
Na, man moliūgų skanus, tai aš ir 'nesiparinu' gerdama jį Nakvišų tai niekaip negalėjau gert gryno, todėl kapsulėm nusipirkau Skonio reikalas, iš tikro. Manau su maistu taip pat puikiai pasisavina organizmas
ernesin, gėriau gryną, po 2 v. š. per dieną. Aniros elementarusis
QUOTE(SOFIJA5 @ 2009 09 17, 13:34)
Trijų rožių kremo receptas gal domintų. Galėčiau paieškoti, bet jis su bičių vašku, tai anmų salygom iš pirmo karto gali ir nepavykti. Nežinau, ar dažnai kremus pati darai
Aciu labai bet nebeturiu roziu vandens, viena forumiete is manes jau paeme...
QUOTE(Ugvilė @ 2009 09 17, 20:17)
merginos prisijungiau prie projekto su pelargonijom siandien paskambinau i agnus centra, tai kaip tik turejo viena buteliuka, tai uz 17lt, dar pasiemiau abrikosu kauliuku aliejaus, rekomendavo mano odai ji kaip bazini, ziuresim kas gausis, pakvepinau, visai nieko tos pelargonijos
ooo... as kaip tik siandien siam projektui taip pat nusipirkau abrikosu kauliuku aliejaus tik dar desiu tamanu aliejaus ir mandarinu EA, o Ylang ylang visai nedesiu eisiu ryt i KN palergoniju EA, tikiuosi bus dar
Įdomu, ar KN pastebi, kokios 'akcijos' SM užplūsta Tai eliksyro visom reikia, tai tamanų, tai pelargonijų Nes turėtų pastebėti, kad kuris nors produktas einamas pasidaro
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 09 17, 22:15)
Įdomu, ar KN pastebi, kokios 'akcijos' SM užplūsta Tai eliksyro visom reikia, tai tamanų, tai pelargonijų Nes turėtų pastebėti, kad kuris nors produktas einamas pasidaro
jau pradedu bijoti, kad kol dasigausiu iki KN galiu nieko nepešusi likti
QUOTE(ernesin @ 2009 09 17, 22:17)
jau pradedu bijoti, kad kol dasigausiu iki KN galiu nieko nepešusi likti
neliks, tai nauja partija atsives