Įkraunama...
Įkraunama...

Mano istorija: tyrimai, gydymas

QUOTE (Mew @ 2004 07 29, 13:37)
QUOTE (Šypsena @ 2004 07 29, 10:30)

Smalsumas  huh.gif  Is ties tai as iki galo nesu issiaiskinus, kadangi tai ir skaudu ir istiesu tai nereikalinga ir nieko nekeicia, as manau. Kam save skaudinti ir paskui galvoti as tokia ar kitokia. Faktas yra faktas. Tai patvirtino respublikinis daktaru konsiliumas, is ties nenoriu gilintis. Bet tai genetika, tai turbut del chromosomu.
Is ties as esu laiminga del simto kitu dalyku. Ir kam sau gadinti nervus, einant knisantis kodel tai ivyko. As gyvenu pilnaverti gyvenima tongue.gif . Duok |Dieve, kad visos butu tokios laimingos kaip as  clap.gif

Sorry. Neklausinesiu daugiau - dar syki uzjauciu.
Tiesiog medicina nestovi vietoje - todel ir paklausiau.

Miau

Oi ne sirdele, names tai kad klausineji tai neskaudina. Tik kad as tai priemiau kaip fakta ir per daug i tai nesigilinu. Gali pasirodyti keista, bet jau neskaudina. Dabar, po sitiek metu, tai mano gyvenimas. As dabar gyvenu su ta mintimi kad tevai ne tie kurie padaro ir pagimdo, o tie kurie uzaugina, isaukleja, dovanoja savo meile. As siulyciau visoms, kurios negali tureti mazuciu ir daktarai tai patvirtina, susitaikykit ir atraskit kitu gyvenimo tikslu. Ju galima surasti begales ir gyvenimas tada atranda kitu prasmiu biggrin.gif .

Is prasau manes negailekit. Kaip jau ir sakiau, as esu jauna, sveika, laiminga gyvenima gyvenanti moteris. Nesakau kad nebuna sunkiu minuciu, kad nezliumbiu. Taip buna. Bet apsidairai ka sioje zemeje turi, atsitiesi ir vel dziaugiesi.
Atsakyti
Zinot ka, merginos, skaitau jusu istorijas... Ne veltui musu visu busena vadinama emocinemis supynemis - vilti keicia neviltis ir atvirksciai. Kazkada Daiva minejo, jog rusu forumuose merginos leidzia sau pykti, nirsti ir siaip islieti savo nevilti, o kitos jas palaiko tiesiogiai nepriimdamos zodziu. Tai vat, ka noriu pasiulyti - leiskime pykti. Mes turime tokia teise. Nebutina verkti i pagalve, ir iseiti i viesuma tik atgavus dvasine pusiausvyra. Man si faze jau praejo. Dabar, kai liudna as noriu pykti ir saukti ir nenoriu kad mane ramintu.
P.S. Tai visdelto kaip su tom sultim? smile.gif
Atsakyti
Dingo sulciu patareja doh.gif O mes cia jau beveik eileje thumbup.gif
Atsakyti
ir dar kokioje eileje. galetu ji ir atsirasti, gal jos kokios ypatingos?(turiu galvoje sultis?)
Atsakyti
vakar teiravausi prekybos centre, tai neradau sad.gif
Mes jau pasiruosuse isbandyti viska , kad tik padetu. Bet kur tu sulciu gauti?
laukiam nesulaukiam atsakymo:)
Atsakyti
Noni sultis galima įsigyti per platintojus tik, tai dar gana nauja Lietuvoj. Aš jų nebevartoju, bet jei reiktų, galėčiau paieškot telefono. Na jos brangios, tada kainavo 270 lt./litras, gal dabar pigiau? Litro užtenka maždaug mėnesiui.
Atsakyti
oo tai tikrai, kad brangios.
Atsakyti
Su vyru teko ilgai dėl tų sulčių derėtis, bet prikalbinau. Nežinau ar jos stebuklingos, ar čia daugiau įtikėjimas g.gif Mano sesuo medikė ir buvo užsiėmusi tų sulčių platinimu, prisiskaičiusi daug apie jas, tad ir mane įkalbėjo. Dabar sesuo gyvena užsieny ir nebeplatina (tačiau pati ten dabar perka ir visa šeima vartoja), tad tikrai nenoriu daryti jokios agitacijos - man nuo to nei šilta nei šalta. Tiesiog sakau kaip yra - tas daiktas brangus, o ar jis man padėjo, ar tiesiog atėjo toks laikas - nežinau. tačiau aš jomis tikėjau - gėriau visą nėštumą, o dabar vaikui norėčiau įsigyti, bet vis neprisiruošiu dry.gif Sako, kad jomis ir vėžį galima gydyti ir kitas sunkias ligas, šiaip labai imunitetą stiprina ir organizmą sutvarko - taip man sakė, taip aš jums sakau. Jums spręsti.
Žinau, kad tokio pobūdžio gydymai ir taip daug kainuoja, pati galėčiau tūkstančiais skaičiuoti kiek man išėjo tie 5 metai vaikelio belaukiant. Tad reikia labai apsvarstyti. bet jei kas turi tokią galimybę - kodėl nepabandžius?

Daug kas skeptiškai žiūrėjo į tai, kad laidau tokius pinigus kažkokioms sultims. Tikrai nenoriu čia užsiimti reklama ir agitacija, juolab kad tai tikrai nepigu. Papasakojau tik savo istoriją ir gydymą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ely: 30 liepos 2004 - 11:33
O tu parasyk telefona ir tikslu pavadinima, gali asmeniskai. As noreciau nusipirkti.

Miau

Radau:

http://www.noni.ee/N...noni_l_101.html
Parasyta: Susisiekite su žmogumi, nurodžiusiu jums šio tinklalapio adresą!
o to adreso, taigi niekas nenurode. Tai ka dabar daryti????? g.gif laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mew: 30 liepos 2004 - 17:03
Panos, nepykit, bet ar skaitėte šitos temos pavadinimą ir prierašą prie jos - nedarykit bardako forume.

Agut, gal gali pratrinti šitą susirašinėjimą ar perkelti į pašnekesius?
Atsakyti
Noriu trumpai papaskoti, kaip man viskas ivyko. Jei mano pasakojimas nors vienai is jusu suzadins, minti "bet juk as turesiu kazkada savo vaikeli", tai jau galesiu galvoti, kad atlikau gera darba siame pasauly.
Taigi, 9 men su pertraukom stimuliavo serofenu, po to geriau visokius antibiotikus, taip praejo 2.5 metu. Tada gydytoja nusprende padaryt nuotrauka. Iki tol vis mane, kad nera indikaciju ja daryt. Nuotrauka gavosi labai nekokybiska, taciau, gydytoja izvelge, kad kiausintakiai siauri, vingiuoti, sunkiai praeinami. Po to padare paseli. Rado Enterokoka atsparu visiems antibiotikams, isskyrus vankomicina. Dar skyre doxaciklina, mat mikrobas buvo tik dalinai jam atsparus. Ir visu tuo apkaltino mano vyra, kuris dirbdamas ligoninej uzsikrete ir uzkrete mane. Suprate, kad jos gydymo taktika jau darosi itin pavojinga sveikatai, nutareme paieskoti gero specialisto. Suradome Kaune (gyvenu Vilniuje). Nuvaziavom, gydytoja paprase pasidaryt hormonus (pirma karta juos dariau!), i mano baisuji enterokoka nekreipe demesio. Hormonai norma. Tada seke nuotrauka, bet ja jau buvau dariusi, todel gydytoja patare daryt laparoskopija. Sutikau. Diagnoze – saktopiosalpingsas kaireje puseje, kuri prakirpo, nudrenavo, isskalavo, desineje – isorines saaugos, kurias atidalino, bei I stadijos endometrioze. Desinys kiausintakis su randais, nuo vaikysteje sirgtu inkstu ligu. Viska nufilmavo. Pamaciau, praradau vilti visiskai, nes supratau, atsipalaiduoti cia neuztenka... Pradejau rimtai galvoti apie ivaikinima. Nuejau i kudikiu namus. Pamaciusi maziukus, supratau, kad negalima vaikintis tam, kad jie atstotu sava vaika. Bet juos reikia vaikintis, ar paimti globai, na bet po to, kai susilauksiu savu. Ir tada man atgijo mintis, jog as gi turesiu savo vaiku. Galbut nuojauta. Ir po menesio stai rezultatas. Visa tai uztruko 3 metus ir 4 men.
Atsakyti
Hansa,o kokia buvo tavo pirmoji gydytoja?
Atsakyti