Įkraunama...
Įkraunama...

Kombinezonai su Gore-tex

QUOTE(erikiuxxx @ 2010 10 06, 09:44)
neziurejau dabar ten kainos
nes bbc jos pygiausios buvo,jau anksciau lyginau
bet vakar ziurejau Reima tindirindi,tai ten vien striuke nuo atskiro kombio kainavo 230lt g.gif

bet tai gal nuo dydziu dar kaina priklauso...
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 10 04, 22:57)
sveikinu su pirkiniu  thumbup.gif
ar kazkoki apatini sluoksni pirkot? ax.gif

Kol kas nepirkom. Virsutine dali kazka panasaus i ju siuloma turim, o ant pedkelniu pagalvojau kad siaip kokias plonas kelnytes galima pavilkti. Juk kaip suprantu visa esme - sluoksniai. Kuo ju daugiau, tuo silciau, nes tarp sluiksniu susidro oro ertme, kuri ir saugo (mus dar mokykloje fizikos mokytojas moke, pasakodamas apie silumos palaikyma ir issiskyrima biggrin.gif )
Atsakyti
as pernai ziema savo dukrai dejau pukini gap kombinezona pakaitom su reima vientisu kombiu. Prie anos ziemos slaciu (tikrai salta gi buvo), po reimos kombiu dejau pacios megzta Lanos vilnos megztuka ir kelnytes, ir visa buvo siltut siltutele thumbup.gif o vaikscioti ir lakstyti buvo lengviau, nei su tuo pukiniu gapiniu kombiu, niekas judesiuku nevarze smile.gif nors daug kas stebejosi, kad taip "plonai" savo vaika rengiau cool.gif
siaiziemai vel noru Reimos, bet man tap nepakeliuiu iki vilniaus vziuoti, ypac dar nezinant ar ka gausiu ir ne uz kosmine kaina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Braita @ 2010 10 07, 13:05)
as pernai ziema savo dukrai dejau pukini gap kombinezona pakaitom su reima vientisu kombiu. Prie anos ziemos slaciu (tikrai salta gi buvo), po reimos kombiu dejau pacios megzta Lanos vilnos megztuka ir kelnytes, ir visa buvo siltut siltutele  thumbup.gif o vaikscioti ir lakstyti buvo lengviau, nei su tuo pukiniu gapiniu kombiu, niekas judesiuku nevarze  smile.gif nors daug kas stebejosi, kad taip "plonai" savo vaika rengiau  cool.gif
siaiziemai vel noru Reimos, bet man tap nepakeliuiu iki vilniaus vziuoti, ypac dar nezinant ar ka gausiu ir ne uz kosmine kaina  doh.gif

siulyciau paskambinti i parduotuves ir plius minus apsiklausineti ka turi, jei tinka atidetu... as dabar rengiu su vientisu rudeniniu kombiu tai irgi stebisi, kad plonai aprengta, nors po apacia kol kas turim tik siltas HM kelnytes ir koki megztuka aprengiu, visai pakanka... drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Braita @ 2010 10 07, 14:05)
as pernai ziema savo dukrai dejau pukini gap kombinezona pakaitom su reima vientisu kombiu. Prie anos ziemos slaciu (tikrai salta gi buvo), po reimos kombiu dejau pacios megzta Lanos vilnos megztuka ir kelnytes, ir visa buvo siltut siltutele  thumbup.gif o vaikscioti ir lakstyti buvo lengviau, nei su tuo pukiniu gapiniu kombiu, niekas judesiuku nevarze  smile.gif nors daug kas stebejosi, kad taip "plonai" savo vaika rengiau  cool.gif
siaiziemai vel noru Reimos, bet man tap nepakeliuiu iki vilniaus vziuoti, ypac dar nezinant ar ka gausiu ir ne uz kosmine kaina  doh.gif

O nenorit pasiskambinti į Huppa parduotuvę Šiaurės miestely? Buvau ten, įvairių spalvų ir dydžių gražuoliai kombinezonai, atskiri, vientisi. Jie ne blogesni už Reima, man kiek žiūrėjau - tokie pat, tik pigesni. O ir pasirinkimas dar tikrai buvo. Jų internetiniam puslapy ne visos spalvos. Beje, rašo, kad gali padėt prekę telefonu išsirinkt ir išsiųs kur tik reikia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Breta*: 07 spalio 2010 - 16:01
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 09 23, 21:48)

o tada jau Kombinezonas smile.gif ,taip ir Suomiai rengia, del to ir silta
nes vien tik kombio nelabai pakanka

suomiai neteisūs biggrin.gif arba jų vaikai šaltišiai biggrin.gif , jau trečia žiemą vaikščiosim su Reima (turim ir atskirą ir bendrą thumbup.gif ) ir tikrai per jokius šalčius nesušalėm, daugiausia ką esu pavilkusi po kombiu, tai flanelės treniginės kelnytės, maikytė be rankovių, golfiukas ir "peliuko" medžiagos bliuzonas , nu tikrai nė karto nesušalom. ir pas mane avatare sėdi vaikis prie -20 thumbup.gif

QUOTE(erikiuxxx @ 2010 09 28, 22:17)
nu mum be sluoksniu ana ziema tikrai buvo salta ..
aisku kam kaina nerupi tai su visais sluoksniais tiesiog liuks 

North66,tas sluoksnis kurkas siltesnis  rolleyes.gif

o jūsų tikrai žieminis ir su tec sistema ? g.gif nes jie labai mažai skiriasi nuo radeninių unsure.gif nu net keista, kad šalote , o skalbiat kaip? gal tas tec'as susigadino g.gif

nu fainas dalykas, bet kad tikrai labai brangu doh.gif

North66 faini, bet kaina blink.gif nu lauksim Jūsų atsiliepimų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JuKaRė @ 2010 10 27, 06:34)
nu fainas dalykas, bet kad tikrai labai brangu  doh.gif

North66 faini, bet kaina  blink.gif nu lauksim Jūsų atsiliepimų  mirksiukas.gif

nebutina tos 66, uztenka peliuko medziagos, kiek skaiciau, kiek kalbejua, tai butnet ta medziaga su polartec gera ir tiek, o cia vardas didziaja dali kainos sudaro

p.s. gal patarsit ka mandyt: mergina amziais sala kojas, kiek beautum, kiek neapklotum, po val kojos saltos, nors pedkelnes, merino vilnos kojines, batai su kailiuku... moviau ir be kailiuko, vis tiek salo... na mazokai ji dar man vaiksto, bet vis tiek, vezime tai apkloju...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raiva: 27 spalio 2010 - 07:52
QUOTE(JuKaRė @ 2010 10 27, 06:34)
suomiai neteisūs  biggrin.gif arba jų vaikai šaltišiai  biggrin.gif , jau trečia žiemą vaikščiosim su Reima (turim ir atskirą ir bendrą  thumbup.gif ) ir tikrai per jokius šalčius nesušalėm, daugiausia ką esu pavilkusi po kombiu, tai flanelės treniginės kelnytės, maikytė be rankovių, golfiukas ir "peliuko" medžiagos bliuzonas , nu tikrai nė karto nesušalom. ir pas mane avatare sėdi vaikis prie -20  thumbup.gif
o jūsų tikrai žieminis ir su tec sistema ? g.gif  nes jie labai mažai skiriasi nuo radeninių  unsure.gif nu net keista, kad šalote , o skalbiat kaip? gal tas tec'as susigadino  g.gif

nu fainas dalykas, bet kad tikrai labai brangu  doh.gif

North66 faini, bet kaina  blink.gif nu lauksim Jūsų atsiliepimų  mirksiukas.gif

nu salta jaigu be sluoksniu 4u.gif
su sluoksniais viskas liuks wub.gif

musu su Tec sistema mirksiukas.gif o kombinezono nesu net skalbusi,man atrodo skalbti kombinezonai tai dauguma sugadinti buna ...as juos pavalau pavirsiui ,ir kombis kaip naujas wub.gif

o north peliukine medziaga,labai skiriasi nuo kitu,ciupinejau ir hupa ir reima,tai North tikrai rimciausiai atrodo, tikriausiai ir kaina del to dydesne
Atsakyti
Sveikos.

Nusipirkom mes Huppa dvieju daliu kombinezona. Tik dabar mastau ka daryti del tu kitu sluoksniu. Mano mazoji nelabai megsta kai prie kuno lieciasi kas nors vilnonio, nesvarbu net jeigu tai ir svelni merino vilna. Matyt i mama blush2.gif O kiek ziurinejau, tai tas apatinis sluoksnis ir buna merino dazniausiai. Kaip manot ar gerai butu ant pvz medvilninio bodziuko ir gietruciu deti ta vidurini sluoksni - ta specialu arba tiesiog megzta kokios merino vilnos?

Beje, gal kas jau esat nesioje Huppa, kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 10 27, 12:53)
nu salta jaigu be sluoksniu  4u.gif
su sluoksniais viskas liuks  wub.gif

musu su Tec sistema  mirksiukas.gif o kombinezono nesu net skalbusi,man atrodo skalbti kombinezonai tai dauguma sugadinti buna ...as juos pavalau pavirsiui ,ir kombis kaip naujas wub.gif

o north peliukine medziaga,labai skiriasi nuo kitu,ciupinejau ir hupa ir reima,tai North tikrai rimciausiai atrodo, tikriausiai ir kaina del to dydesne

gal galite papasakoti, kokie buna tie "sluoksniai" ir kur ju isigyti? Kaip suprantu, tai kažkas atskirai perkama?

g.gif, del skalbimo, tai jokiu kombiu negalima skalbti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cinnamona: 27 spalio 2010 - 19:23
QUOTE(raiva @ 2010 10 27, 07:48)
p.s. gal patarsit ka mandyt: mergina amziais sala kojas, kiek beautum, kiek neapklotum, po val kojos saltos, nors pedkelnes, merino vilnos kojines, batai su kailiuku... moviau ir be kailiuko, vis tiek salo... na mazokai ji dar man vaiksto, bet vis tiek, vezime tai apkloju...

pabandykite sniego batukus kur iki -40 laipsniu salcio kojyte nesala smile.gif bent jau taip raso, mes siemet tokius tik isbandysim,tad patirtiems dar neturime ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinnamona @ 2010 10 27, 20:22)
g.gif, del skalbimo, tai jokiu kombiu negalima skalbti?

Mes savo Reimą skalbėme porą kartų, bet nepasakyčiau, kad jo savybės kažkuo pakito. O šiaip išties kombinezonas gerai valosi, skalbti reikėjo tik kai purvo ir į vidų pateko smile.gif . Apie "sluoksnius" porą puslapių atgal pasiskaityk, nors mums irgi jų nepritrūko - per didžiuosius šalčius užteko tik vilnonių kelnyčių ir megztuko, o po apačią paprasčiausi medvilniniai rūbeliai buvo. Ir panelytė dar ne kokia vaikštukė pernai tebuvo, daugiau rogutėse sėdėdavo ar vežimuke.

Dėl batų, tai tam laikui, kol vaikas nevaikšto, neradau idealios avalynės - visais variantais kojos atšaldavo. O kai pradeda bėgioti, tai tada jau ir vilnonės kojinės bei elementaraus pašiltinimo užtekdavo, svarbu tik, kad kojos nešlaptų ir neprakaituotų, t.y. liktų sausos. Va čia ir yra pagrindinis mano kriterijus vaikiškiems batams. ax.gif
Atsakyti