Įkraunama...
Įkraunama...

Kombinezonai su Gore-tex

QUOTE(raiva @ 2010 09 27, 22:50)
ziurejau as ir huppa ir lenne, bet jie tokie stori kaip puxavikai palyginus su reima... mano mergina kudute, tai puxavikai nelabai jai tiks, dar nepaeis  g.gif tik, kad reima vis neatveza...

o kur LT yra pirkti Reimos kombių?
Atsakyti
QUOTE(Moliūtė @ 2010 09 28, 06:54)
o kur LT yra pirkti Reimos kombių?

babycenter ir dar kelis mothercare panoramoje maciau. as noriu atskiro, vietinsu tai daugiau yra, as vientisa per SM nenauja nupirkau, tai lb patenkinta esu nors dar nedaug ir vaiksciojom
Atsakyti
QUOTE(raiva @ 2010 09 28, 09:03)
babycenter ir dar kelis mothercare panoramoje maciau. as noriu atskiro, vietinsu tai daugiau yra, as vientisa per SM nenauja nupirkau, tai lb patenkinta esu nors dar nedaug ir vaiksciojom

Ačiū 4u.gif
Vadinasi, važiuosim į Vilnių rolleyes.gif . Man reik dičkei kelnių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moliūtė: 28 rugsėjo 2010 - 09:25
QUOTE(Moliūtė @ 2010 09 28, 10:24)
Ačiū 4u.gif
Vadinasi, važiuosim į Vilnių rolleyes.gif . Man reik dičkei kelnių.

Jei tik kelnių, tai skambtelk į "Julviją": jie dar pernai "Reimai" kelnes siuvo, gal ir šiemet sius ar bent likučių iš pernai turės. Gausi už gamintojo kainą ir važiuoti nereiks, atsiųs. Kadangi patys pernai berniukams pirkome ir visą žiemą naudojome, tai galiu garantuoti, kad kelnės tikrai thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2010 09 28, 10:31)
Jei tik kelnių, tai skambtelk į "Julviją": jie dar pernai "Reimai" kelnes siuvo, gal ir šiemet sius ar bent likučių iš pernai turės. Gausi už gamintojo kainą ir važiuoti nereiks, atsiųs. Kadangi patys pernai berniukams pirkome ir visą žiemą naudojome, tai galiu garantuoti, kad kelnės tikrai  thumbup.gif .

Ačiū labai labai. Būtum šalia, pabučiuočiau biggrin.gif
Pasiskambinau, jau susitariau. Tiek, kad nežino, ar ras 104, o 110, sakė, nuskęs, bet vistiek imsiu, blogiausiu atveju, bus kitiem metam.
Atsakyti
QUOTE(Moliūtė @ 2010 09 28, 10:30)
Ačiū labai labai. Būtum šalia, pabučiuočiau biggrin.gif
Pasiskambinau, jau susitariau. Tiek, kad nežino, ar ras 104, o 110, sakė, nuskęs, bet vistiek imsiu, blogiausiu atveju, bus kitiem metam.

o is ju pigiau gaunas? nesake ka dar turi 4u.gif pamasciau, gal vyriskiui savo ziemine striuke gauciau...
o kombius jie ten "is parceliave"? man tai reiktu ir kelniu ir striukes 74 dydzio...
Atsakyti
Moliūte, thumbup.gif . Smagu, kad pagelbėjau.

QUOTE(raiva @ 2010 09 28, 12:04)
o is ju pigiau gaunas? nesake ka dar turi  4u.gif  pamasciau, gal vyriskiui savo ziemine striuke gauciau...
o kombius jie ten "is parceliave"? man tai reiktu ir kelniu ir striukes 74 dydzio...

Atskirų kombinezonų tokio dydžio tai neturėjo ir pernai (sakė, net nesiuvo atskirų mažesnių nei 86cm), o ir bendrą šio dydžio paskutinį tada paėmiau. Striukių irgi pernai turėjo tik didelių (paaugliams ir suaugusiems) ir, kiek žinau, siuvo tik kombinezonines kelnes. Bet gali dėl visa ko pasiklausti, mažu pasiseks, gal dar ką atras savo rezervuose. O bendro kombinezono ir kombinezoninių kelnių pernykštes kainas aš šioje temoje rašiau vienas ar du puslapiai atgal - tikrai mažesnės nei babycenter.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltike: 28 rugsėjo 2010 - 11:12
QUOTE(raiva @ 2010 09 28, 12:04)
o is ju pigiau gaunas? nesake ka dar turi  4u.gif  pamasciau, gal vyriskiui savo ziemine striuke gauciau...

Mažesnės kelnės 90 lt, didesnės- 95 lt, man pasirodė, kad nedaug.
Aš tik dėl kelnių domėjausi, tai sakė, kad 110cm vienas turi, o paskui tik didesnės.
Atsakyti
O gal kas nors buvote naujai atsidariusioj Huppa firminej parduotuvej Vilniuje, siaures miestelyje? Kazin gal ten kiek pigiau nei kitose pardese ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(skrobliukė @ 2010 09 27, 18:32)
Mes pernai turėjom Huppa, tai super kombinezonas, nesušalo prie didelių šalčių vaikas. Nustebau, kad Reimos neužteko pernai  g.gif Planavau šiemet Reima pirkt, o dabar visai susibalamutinau schmoll.gif

nu mum be sluoksniu ana ziema tikrai buvo salta ..
aisku kam kaina nerupi tai su visais sluoksniais tiesiog liuks wub.gif
bet juos visus susipirkus,dar + kombinezonas ,tai gaunasi vos ne 1000lt vienam vaikui doh.gif

QUOTE(Kyvis @ 2010 09 28, 14:46)
O gal kas nors buvote naujai atsidariusioj Huppa firminej parduotuvej Vilniuje, siaures miestelyje? Kazin gal ten kiek pigiau  nei kitose pardese ax.gif ?

o geras,kur tiksliai ji randasi,kaip tik ryt en busiu,galesiu paziureti kaina rolleyes.gif 4u.gif

buvau vakar panoramoi,tai hupa vidurinis sluoksnis vientisas kainavo vos 69lt biggrin.gif
aisku paciupinejus,tai visgi North66,tas sluoksnis kurkas siltesnis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 09 28, 22:17)
o geras,kur tiksliai ji randasi,kaip tik ryt en busiu,galesiu paziureti kaina  rolleyes.gif  4u.gif

ta firmine parde tai kitoj pusej nei assorti.lt tame paciame pastate, na tiesiog "uz nugaros"
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 09 28, 22:17)
o geras,kur tiksliai ji randasi,kaip tik ryt en busiu,galesiu paziureti kaina  rolleyes.gif  4u.gif

matau jau paaiskino kur smile.gif As ir pati taip tiksliai nezinojau, tiesiog radau puslapi: http://www.huppa.eu/...y/uus riia pood
Labai lauksim info apie kainas ir pasirinkima bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kyvis: 29 rugsėjo 2010 - 22:38