QUOTE(MamaDG @ 2009 10 20, 12:39)
O Kaune tai gal Cipolinas turetu, jei yra. Arba Kotryna, asortimentas panasus...
Tiesa, Reimos kombinezonu dar maciau Tindi Rindi parduotuvej, bet senokai jau. Paskutiniu metu nebuvau ten
Siandien uzejau i Cipolina paklaust, sake nieko panasaus net neturi
QUOTE(Baltike @ 2009 10 21, 09:23)
Aš iškart su džiaugsmingom naujienom - mano mažoji turi naujutėlį "Reimą" iš Julvijos už lietuvišką kainą
(160Lt). Tiesa, ryškiai mėlyną (kitokių reikiamo dydžio jau nebebuvo ir apskritai nebebuvo, paskutinį 74cm paėmiau), bet nematau prasmės papildomus 60Lt už norimą spalvą mokėti. Esu patenkinta be galo.
Teko apsilankyti jų sandėlyje, tai jis išties šiuo metu pustuštis pasirodė - na, gal 100vnt. įvairių dydžių drabužių matėsi, daugiausia didelių, suaugusiems. Bet, mamos, kurių vaikučių ūgiai 65-68cm dabar ir ieškote žieminio kombinezono ne tik pagulėjimui vežime: Julvijoje 68cm dydžio (bet jie stipriai padidinti realiai) buvo įvairiausių spalvų (labai gražūs man alyviniai ir raudoni
), o dar labai fainą komplektuką - kombinezonas, kepurė, pirštinės ir batukai už 190Lt - mačiau. Tik gaila, kad maniškei (73cm ūgio šiuo metu) visi jie dabar kaip tik, sakė iki Naujųjų išaugs
.
Dėl vyresniųjų. Komplektukų jau nebeturi, bet kombinezonines kelnes ir šiuo metu siuva, po lapkričio 1d. žada turėti įvairių dydžių ir spalvų. Kainos mažesnių 80Lt, didesnių 90Lt. Kreiptis geriau telefonu. O dėl parodos nespėjau išsiaiškinti - atsakymo pradžia buvo "Neplanavome...", po to sutrukdė telefonas, o mums reikėjo skubėt.
Nu bet kaip idomiai, kai as skambinau, sake maziukams nieko neturitnys, va ka reiskia su vyru (telefonu atsiliepe vyriskis) bendraut
Del dydziu tai tikrai gerokai padidinti, nes mes irgi is pradziu atsisiuntem koks priklausytu dydis, tai paskendo mazoji, tai teko mazesni imti.