Įkraunama...
Įkraunama...

Kombinezonai su Gore-tex

QUOTE(Baltike @ 2009 10 16, 15:49)
O dėl Julvijos, tai susisiekiau su jais - šiemet kombinezonų nebesiuva, bet iš pernai likusiais likučiais dar prekiauja, tik jau ne visų didžių turi ir tik po vieną kitą modeliuką. Žadėjo, kad kitąmet gal vėl prie siuvimo grįš. Jei nuvažiuosiu iki jų (šiandien nedirbo) ir nepamiršiu, tai galėsiu ir dėl parodos užsiklaust.

Parasiau Jums i az, bet ji perpildyta verysad.gif
Norejau suzinoti ar buvote, ar yra kas dar like is tu likuciu ar nelabai jau kas g.gif
Arba gal nesunku butu kontaktelius kokius i az mestelt, aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurimk: 17 spalio 2009 - 13:41

QUOTE(aurimk @ 2009 09 30, 20:53)
o iki kokio dydzio maziukams  g.gif

ten tik iki 98cm ugiui

QUOTE(@mamyciukas@ @ 2009 10 03, 21:52)
oho kokia kainyte,kuo jie tokie ypatingi?

kainyte visai nedidelia uz ju kokybe, tindirindi jie kainoja 499lt.
man jie superiniai
QUOTE(Baltike @ 2009 10 16, 14:49)
Šiandien čiupinėjau Reima kombinezonus Klaipėdos Baby Center. Pasirinkimas 74cm ūgiui - 2 modelių vientisi ir vieno modelio atskiri (spalvų nemažai), didesniems (86cm ūgiui, berods) dar vieną labai fainą vientisą mačiau. Kainos nuo 189Lt iki 279Lt. Taip pat Reimos pirštinyčių, kepuryčių yra.

kainos BABY Center labai gerios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2009 10 16, 15:49)
O dėl Julvijos

labai domintų bigsmile.gif
Laukiam žinių cool.gif
Atsakyti
sveikos, isbandem ir mes sia produkcija thumbup.gif Buvau radusi tokiu kombinezonu parduotuve CUP'e treciam aukste, prie zaislu planetos. Jie vien tokiais gaminiais prekiauja. Sake gamina estai. Savybes siu drabuzeliu, ju teigimu yra tos pacios kaip ir reimos. Kazka panasaus maciau ir Cipoline, gal net tie patys estiski g.gif Kainos irgi apie 200 lt ar virs, nors sake, kad gal pritaikys ir nuolaida. Tik isbandyt siemet jau neisbandysim, nes parsisiuntem GAP'o pukini, paziuresim...
Atsakyti
Skambinau siandien i Julvija, tai zinokit maziukams jau nieko neturi, sake likuciai tik virs 1,20 m, kita savaite sake tik gal bus vaikisku kelniu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(MamaDG @ 2009 10 19, 12:48)
sveikos, isbandem ir mes sia produkcija  thumbup.gif  Buvau radusi tokiu kombinezonu parduotuve CUP'e treciam aukste, prie zaislu planetos. Jie vien tokiais gaminiais prekiauja. Sake gamina estai. Savybes siu drabuzeliu, ju teigimu yra tos pacios kaip ir reimos. Kazka panasaus maciau ir Cipoline, gal net tie patys estiski  g.gif Kainos irgi apie 200 lt ar virs, nors sake, kad gal pritaikys ir nuolaida. Tik isbandyt siemet jau neisbandysim, nes parsisiuntem GAP'o pukini, paziuresim...

O tai kaip vadinasi jei ne Reima?
Atsakyti
QUOTE(aurimk @ 2009 10 19, 18:39)

Įtariu, "Lenne".
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2009 10 19, 21:05)
Įtariu, "Lenne".

O ju kazin Kaune kokioje nors parduotuvej prekiauja g.gif nes su Reima supratau, kad Kaune tai be sansu, nebent i Vilniu vaziuot doh.gif
Atsakyti
Na, aš "Lenne" kombinezoniukus irgi Baby center čiupinėjau, kurio Kaune dar nėra smile.gif . Pernai lyg tais teko "Aprangoje" jų striukes matyti, tai gal ten ir kombinezonų rastum. g.gif
Atsakyti

[/quote]

Vat kaip vadinasi ir neisidemejau g.gif
O Kaune tai gal Cipolinas turetu, jei yra. Arba Kotryna, asortimentas panasus...
Tiesa, Reimos kombinezonu dar maciau Tindi Rindi parduotuvej, bet senokai jau. Paskutiniu metu nebuvau ten smile.gif
Atsakyti
Aš iškart su džiaugsmingom naujienom - mano mažoji turi naujutėlį "Reimą" iš Julvijos už lietuvišką kainą thumbup.gif (160Lt). Tiesa, ryškiai mėlyną (kitokių reikiamo dydžio jau nebebuvo ir apskritai nebebuvo, paskutinį 74cm paėmiau), bet nematau prasmės papildomus 60Lt už norimą spalvą mokėti. Esu patenkinta be galo.

Teko apsilankyti jų sandėlyje, tai jis išties šiuo metu pustuštis pasirodė - na, gal 100vnt. įvairių dydžių drabužių matėsi, daugiausia didelių, suaugusiems. Bet, mamos, kurių vaikučių ūgiai 65-68cm dabar ir ieškote žieminio kombinezono ne tik pagulėjimui vežime: Julvijoje 68cm dydžio (bet jie stipriai padidinti realiai) buvo įvairiausių spalvų (labai gražūs man alyviniai ir raudoni wub.gif ), o dar labai fainą komplektuką - kombinezonas, kepurė, pirštinės ir batukai už 190Lt - mačiau. Tik gaila, kad maniškei (73cm ūgio šiuo metu) visi jie dabar kaip tik, sakė iki Naujųjų išaugs verysad.gif .

Dėl vyresniųjų. Komplektukų jau nebeturi, bet kombinezonines kelnes ir šiuo metu siuva, po lapkričio 1d. žada turėti įvairių dydžių ir spalvų. Kainos mažesnių 80Lt, didesnių 90Lt. Kreiptis geriau telefonu. O dėl parodos nespėjau išsiaiškinti - atsakymo pradžia buvo "Neplanavome...", po to sutrukdė telefonas, o mums reikėjo skubėt.
Atsakyti
as irgi su jais kalbejau cool.gif
sake, kad dalyvavimas parodoje kainuoj 1500 Lt, taigi jei ir dalyvautu (o greiciausiai ne) tai kainos butu parduotuvines...
Didesniems vaikuciams tures tik kelniu arba dar si ta galima rinktis is vientisu... Jie kai pasako cm, tai dar nereiskia, kad visas vaiko ugis, o ilgis nuo petuko iki zemes, taigi jie turi tik nuo 120 cm...
I Vilniu atsiustu per autobusu stoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaDG @ 2009 10 20, 12:39)
O Kaune tai gal Cipolinas turetu, jei yra. Arba Kotryna, asortimentas panasus...
Tiesa, Reimos kombinezonu dar maciau Tindi Rindi parduotuvej, bet senokai jau. Paskutiniu metu nebuvau ten  smile.gif

Siandien uzejau i Cipolina paklaust, sake nieko panasaus net neturi verysad.gif

QUOTE(Baltike @ 2009 10 21, 09:23)
Aš iškart su džiaugsmingom naujienom - mano mažoji turi naujutėlį "Reimą" iš Julvijos už lietuvišką kainą  thumbup.gif  (160Lt). Tiesa, ryškiai mėlyną (kitokių reikiamo dydžio jau nebebuvo ir apskritai nebebuvo, paskutinį 74cm paėmiau), bet nematau prasmės papildomus 60Lt už norimą spalvą mokėti. Esu patenkinta be galo.

Teko apsilankyti jų sandėlyje, tai jis išties šiuo metu pustuštis pasirodė - na, gal 100vnt. įvairių dydžių drabužių matėsi, daugiausia didelių, suaugusiems. Bet, mamos, kurių vaikučių ūgiai 65-68cm dabar ir ieškote žieminio kombinezono ne tik pagulėjimui vežime: Julvijoje 68cm dydžio (bet jie stipriai padidinti realiai) buvo įvairiausių spalvų (labai gražūs man alyviniai ir raudoni  wub.gif  ), o dar labai fainą komplektuką - kombinezonas, kepurė, pirštinės ir batukai už 190Lt - mačiau. Tik gaila, kad maniškei (73cm ūgio šiuo metu) visi jie dabar kaip tik, sakė iki Naujųjų išaugs  verysad.gif .

Dėl vyresniųjų. Komplektukų jau nebeturi, bet kombinezonines kelnes ir šiuo metu siuva, po lapkričio 1d. žada turėti įvairių dydžių ir spalvų. Kainos mažesnių 80Lt, didesnių 90Lt. Kreiptis geriau telefonu. O dėl parodos nespėjau išsiaiškinti - atsakymo pradžia buvo "Neplanavome...", po to sutrukdė telefonas, o mums reikėjo skubėt.

Nu bet kaip idomiai, kai as skambinau, sake maziukams nieko neturitnys, va ka reiskia su vyru (telefonu atsiliepe vyriskis) bendraut doh.gif
Del dydziu tai tikrai gerokai padidinti, nes mes irgi is pradziu atsisiuntem koks priklausytu dydis, tai paskendo mazoji, tai teko mazesni imti.
Atsakyti