Įkraunama...
Įkraunama...

Kombinezonai su Gore-tex

QUOTE(Braita @ 2012 10 16, 14:57)
Aš tai nusivyliau truputis Huppa. Gal man tik taip pasitaikė, koks brokas, nežinau, bet striukė pradėjo plyšti jau po dviejų savaičių - nutrūko gumytės vidinės, dar taip negražiai iš siūlių išsipešiojo medžiagytė, siuvau rankovę  doh.gif Nors šaltį su ja gerai ištvėrėm, nesiskundžiu  rolleyes.gif Pirštinės irgi pasipešiojo, bet jų pliusas, kad buvo su jom šilta ir delniukai neprakaitavo  smile.gif  Vat kombi kelnės - be priekaištų, kaip naujos  thumbup.gif

O Reimos kombiuiu jokių prikaištų - du vaikai atvaikščiojo - joks brokas neišlindo  smile.gif

As ir nusivyliau. Pasipesiojo medziagyte (pasitryne) nuo kuprynes petnesu (nors jos minkstos) blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Miklioji @ 2013 01 06, 18:38)
Labos 4u.gif
Šiandien vaikštinėjome po CUP-ą, ten pamatėme parduotuvėje Lenne kombinezonus, visai netyčia užsukome ir visai ne kombinezonų žiūrėti (turime dovanų kuponą, tai žvalgėmės kam galime išleisti), tai kaip pradėjo pardavėjas girti šiuos kombius, tai ir susimąstėme su vyru, gal reiktų vaikui kitai žiemai jau nupirkti kombinezoniuką. Atsiliepimai apie Lenne irgi lyg tai nieko rolleyes.gif Dar nuolaidos dabar. Tai dabar ir galvoju ar Reima, ar Lenne g.gif Kaip mums paaiškino pardavėjas tai yra tas pats, tik pavadinimas skiriasi priklausomai nuo to, kuriai rinkai siuva g.gif Padėkite apsispręsti, kaina irgi turi įtakos  blush2.gif

tikrai ne tas pats, o ir skiriasi jie labai. Lenne lyg estiški. Mano vaikas 2 metus lenne turėjo, be priekaištų, dar liko antram vaikui biggrin.gif Mezgtuko reikėdavo tik per pačius didžiausius šalčius (nuo -15 maždaug), šiaip užtekdavo maikutės + golfo, neperšlampa visai. Na, 100 proc pasiteisinęs thumbup.gif Tik aš pirkau su 50 proc nuolaida, tai ir girti lengva biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tasty @ 2013 01 07, 00:27)
tikrai ne tas pats, o ir skiriasi jie labai. Lenne lyg estiški. Mano vaikas 2 metus lenne turėjo, be priekaištų, dar liko antram vaikui  biggrin.gif  Mezgtuko reikėdavo tik per pačius didžiausius šalčius (nuo -15 maždaug), šiaip užtekdavo maikutės + golfo, neperšlampa visai. Na, 100 proc pasiteisinęs  thumbup.gif  Tik aš pirkau su 50 proc nuolaida, tai ir girti lengva  biggrin.gif

Labai ačiū už atsakymą thumbup.gif Aha, sakė, kad estiški, tik atseit vienose šalyse pavadinimas Lenne, kitose Reima, bet kadangi Jūsų patirtis rodo, kad tai labai geri kombinezonai, tai man ir tas pavadinimas ne toks jau svarbus drinks_cheers.gif Ant geros nuolaidos užtaikėte bigsmile.gif thumbup.gif Dabar CUP-e 20% naujai kolekcijai, o senajai 40%. Kiek apžiūrėjau, tai vientiso kaina 299Lt.Tai gundausi kitai žiemai vaikui nupirkti. Paimsiu didesnį, gal nepaskęs jame, nes pardavėjas minėjo, kad jų dydžiai atitinka, arba šiek tiek padidinti g.gif Turime cup'o dovanų kuponą, tai tikriausiai kombiui ir panaudosime. O pas Jus vientisas? Kažkodėl noriu vientiso, ir auklėtojos darželyje prašo, kad kuo paprasčiau būtų vaiką aprengti g.gif Dar man labai jų pirštinės ir kepurės patiko, bet šituos jau kitą žiemą pirksiu, nes neaišku kiek vaikas paaugs.
Atsakyti
QUOTE(Miklioji @ 2013 01 07, 12:33)
Labai ačiū už atsakymą thumbup.gif Aha, sakė, kad estiški, tik atseit vienose šalyse pavadinimas Lenne, kitose Reima, bet kadangi Jūsų patirtis rodo, kad tai labai geri kombinezonai, tai man ir tas pavadinimas ne toks jau svarbus drinks_cheers.gif Ant geros nuolaidos užtaikėte bigsmile.gif  thumbup.gif Dabar CUP-e 20% naujai kolekcijai, o senajai 40%. Kiek apžiūrėjau, tai vientiso kaina 299Lt.Tai gundausi kitai žiemai vaikui nupirkti. Paimsiu didesnį, gal nepaskęs jame, nes pardavėjas minėjo, kad jų dydžiai atitinka, arba šiek tiek padidinti  g.gif Turime cup'o dovanų kuponą, tai tikriausiai kombiui ir panaudosime. O pas Jus vientisas? Kažkodėl noriu vientiso, ir auklėtojos darželyje prašo, kad kuo paprasčiau būtų vaiką aprengti g.gif Dar man labai jų pirštinės ir kepurės patiko, bet šituos jau kitą žiemą pirksiu, nes neaišku kiek vaikas paaugs.

Aš pirkau per ale Cunamį , tada buvo tik vaikų parduotuvėse ir kavinėse nuolaidos, kainavo 150 lt smile.gif Mūsų atskiras, tada buvo 2,5 metukų. Dar pirkau ir neperšlampamas kelnes rudeniui, neblogos g.gif Kepures irgi esu pirkusi dvi, vieną tada kartu, kitą Rygoje, ten pigiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miklioji @ 2013 01 07, 13:33)
Labai ačiū už atsakymą thumbup.gif Aha, sakė, kad estiški, tik atseit vienose šalyse pavadinimas Lenne, kitose Reima, bet kadangi Jūsų patirtis rodo, kad tai labai geri kombinezonai, tai man ir tas pavadinimas ne toks jau svarbus drinks_cheers.gif Ant geros nuolaidos užtaikėte bigsmile.gif  thumbup.gif Dabar CUP-e 20% naujai kolekcijai, o senajai 40%. Kiek apžiūrėjau, tai vientiso kaina 299Lt.Tai gundausi kitai žiemai vaikui nupirkti. Paimsiu didesnį, gal nepaskęs jame, nes pardavėjas minėjo, kad jų dydžiai atitinka, arba šiek tiek padidinti  g.gif Turime cup'o dovanų kuponą, tai tikriausiai kombiui ir panaudosime. O pas Jus vientisas? Kažkodėl noriu vientiso, ir auklėtojos darželyje prašo, kad kuo paprasčiau būtų vaiką aprengti g.gif Dar man labai jų pirštinės ir kepurės patiko, bet šituos jau kitą žiemą pirksiu, nes neaišku kiek vaikas paaugs.

Mes turim pirstines ir salmuka. Salmukas galetu but plonesnis, bet kai labai salta ir aktyviai nejuda tai gerai. Mes iki -4 dedames plonesni. Pirstines superimes tiek mazajai tiek vidurineliui. Siultos, prailgintos, nesmunka, neperslampa antra ziema nesiojam (turim kumstines su kailiuku) thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kačia: 07 sausio 2013 - 13:08
QUOTE(Miklioji @ 2013 01 07, 13:33)

Tai cia kaina be nuolaidos 299 ane. As irgi turiu kupona ir irgi masciau apie kita ziema. Bet sunkoka nutaikyt, nes mano panele auksta, tai nezinau net kiek uzaugs. Siemet turim Huppa, pernai Reima. Huppa musu vientisas, tai as kaip tik manau kad patogiau aprengt atskira, bet valiotis sniege patogiau su vientisu ir dar mums bent reikia turet ziemine striuke, pvz. kai i prekybos centra vaziuoji kur nurengt.
Atsakyti
QUOTE(Kačia @ 2013 01 07, 14:04)
Mes turim pirstines ir salmuka. Salmukas galetu but plonesnis, bet kai labai salta ir aktyviai nejuda tai gerai. Mes iki -4 dedames plonesni. Pirstines superimes tiek mazajai tiek vidurineliui. Siultos, prailgintos, nesmunka, neperslampa antra ziema nesiojam (turim kumstines su kailiuku) thumbup.gif

O mums pirštinės nepatrinka, nes nėra dirželių per riešą, kur sutraukia, tai smunka abiems vaikams doh.gif bet dėl šiltumo ir sausumo priekaištų neturiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(raganieška @ 2013 01 07, 20:21)
O mums pirštinės nepatrinka, nes nėra dirželių per riešą, kur sutraukia, tai smunka abiems vaikams  doh.gif  bet dėl šiltumo ir sausumo priekaištų neturiu  thumbup.gif

Mums nesmunka, gerai laikosi ant sriukes rankoves uztempiu. O turejom kur reguliuojasi riesas, nors ir prailgintos bet nesilaikydavo 4u.gif
Tiesa, dar turim Lassie pirstines, bet su jomis vaiko pirstukai budavo salti (gal kad pirstuotos) g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kačia: 07 sausio 2013 - 21:40
QUOTE(Nasturcija @ 2013 01 07, 15:55)
Tai cia kaina be nuolaidos 299 ane. As irgi turiu kupona ir irgi masciau apie kita ziema. Bet sunkoka nutaikyt, nes mano panele auksta, tai nezinau net kiek uzaugs. Siemet turim Huppa, pernai Reima. Huppa musu vientisas, tai as kaip tik manau kad patogiau aprengt atskira, bet valiotis sniege patogiau su vientisu ir dar mums bent reikia turet ziemine striuke, pvz. kai i prekybos centra vaziuoji kur nurengt.

aha, be nuolaidos, tai jei su 20%, arba 40% ir plius kuponu, tai visai padori suma už gerą kokybę. Pardavėjas davė vizitinę, tai jie turi savo www.3apelsinai.lt. Mes dabar turime Bilemi atskirą, tai kaip ir nieko, bet jau vaikas jame toks meškiukas, net automobilinėje kėdutėje taip sunku prisegti doh.gif Todėl ir noriu ko nors plonesnio. Hm, dabar ir aš pasimečiau, ar vientisą, ar atskirą imti g.gif Šiaip jo, kai atskiras, tai patogiau kokiame prekybcentryje nurengti, bet jei mes tiek į juos važiuosime kiek dabar, tai geriau vientisą g.gif Žodžiu nebežinau wacko.gif frusty.gif Turbūt rinksiuosi kurie bus gražesni, tuos ir imsiu biggrin.gif
Dėl dydžio, tai pas mus vaikas ne iš tų aukštųjų, mes su vyru irgi nepasižymime dideliu ūgiu, tai bandysiu surizikuoti. Baisiai norisi sutaupyti blush2.gif
Atsakyti
ojei, mes turėjom bilemi irgi doh.gif Tada dar neturėjau patirties, vienas blogiausių pirkinių buvo, įpusėjus žiemai pirkau plonytį gap, nes su bilemi tikrai ne vaikas, o meškiukas buvo plius dar kaisdavo, nes kombinzonas nekvėpuoja doh.gif
Dėl atskiro ir vientiso, tai aš renkuosi atskirus nuo tada, kai vaikai normaliai vaikšto, tiek dėl pc, tiek šiaip patogu, nes kartais užtenka šiltesnės striukės. Bet vaikams augant atsirado poreikis turėti išeigines striukes, tai irgi jau mąstau apie vientiso įsigijimą, bet jis , manau, būtų atsarginis. Jei rinktis vieną, tai atskiram prioritetas
Atsakyti
sveikos wink.gif gal kuri mamyte galetu pagelbeti ir jei lankysis parduotuveje uzmesti aki i Lenne 98 dydzio striukytes? 4u.gif Norejau nupirkti kitam sezonui, nes dabar kainytes geros, bet kad mano mieste dydzio reikiamo nebera, o ir pasirinkimas minimalus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Spektra @ 2013 02 25, 14:41)
sveikos wink.gif gal kuri mamyte galetu pagelbeti ir jei lankysis parduotuveje uzmesti aki i Lenne 98 dydzio striukytes? 4u.gif  Norejau nupirkti kitam sezonui, nes dabar kainytes geros, bet kad mano mieste dydzio reikiamo nebera, o ir pasirinkimas minimalus verysad.gif

Jus pabandykit paskambinti i parduotuve ir isiaiskinti ka jie turi. Taip manau, butu greiciau 4u.gif
Atsakyti