Įkraunama...
Įkraunama...

Kombinezonai su Gore-tex

QUOTE(Kačia @ 2012 10 14, 15:27)
Taip taip Lassie kombius gamina Reima drinks_cheers.gif

Ir ar tik nerašė kažkas, kad prismoje jų būna g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tasty @ 2012 10 14, 15:29)
Ir ar tik nerašė kažkas, kad prismoje jų būna  g.gif  bigsmile.gif

Aha buna smile.gif
Tik kiek maciau ten mazesniem 4u.gif
Suneliui 6 metu tik kelnes buvo, striukiu nemaciau 4u.gif
Atsakyti
Na va, įveikėm kombinezono pirkimą. Nusipirkom "Lassie" "Kotrynoje". Kol kas labai mielas atrodo, žiūrėsim kaip žiemą bus mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(silva@3 @ 2012 10 15, 20:17)
Na va, įveikėm kombinezono pirkimą. Nusipirkom "Lassie" "Kotrynoje". Kol kas labai mielas atrodo, žiūrėsim kaip žiemą bus  mirksiukas.gif

Koki pirkote, ziurinejau savo dukrytei. Ten buvo 3 rusiu, bet niekaip neapsisprendziu koki pirkti 4u.gif
Atsakyti
Aš tai nusivyliau truputis Huppa. Gal man tik taip pasitaikė, koks brokas, nežinau, bet striukė pradėjo plyšti jau po dviejų savaičių - nutrūko gumytės vidinės, dar taip negražiai iš siūlių išsipešiojo medžiagytė, siuvau rankovę doh.gif Nors šaltį su ja gerai ištvėrėm, nesiskundžiu rolleyes.gif Pirštinės irgi pasipešiojo, bet jų pliusas, kad buvo su jom šilta ir delniukai neprakaitavo smile.gif Vat kombi kelnės - be priekaištų, kaip naujos thumbup.gif

O Reimos kombiuiu jokių prikaištų - du vaikai atvaikščiojo - joks brokas neišlindo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kačia @ 2012 10 16, 12:40)
Koki pirkote, ziurinejau savo dukrytei. Ten buvo 3 rusiu, bet niekaip neapsisprendziu koki pirkti 4u.gif

Nusipirkom tokį http://www.style-kids.ru/products/2270

Iš pradžių žiūrėjom šitą http://www.style-kids.ru/products/2271, bet nebuvo mums tinkamo dydžio. Bet dabar, kai šitam rusiškam saite paskaitinėjau, tai atrodo, kad pavyko išsirinkti su daugiau pašiltinimo, kuo ir džiaugiuosi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silva@3: 16 spalio 2012 - 14:14
QUOTE(Braita @ 2012 10 16, 14:57)
Aš tai nusivyliau truputis Huppa. Gal man tik taip pasitaikė, koks brokas, nežinau, bet striukė pradėjo plyšti jau po dviejų savaičių - nutrūko gumytės vidinės, dar taip negražiai iš siūlių išsipešiojo medžiagytė, siuvau rankovę  doh.gif Nors šaltį su ja gerai ištvėrėm, nesiskundžiu  rolleyes.gif Pirštinės irgi pasipešiojo, bet jų pliusas, kad buvo su jom šilta ir delniukai neprakaitavo  smile.gif  Vat kombi kelnės - be priekaištų, kaip naujos  thumbup.gif

O Reimos kombiuiu jokių prikaištų - du vaikai atvaikščiojo - joks brokas neišlindo  smile.gif

O nebuvo kokios garantijos g.gif
Oi jus manes negasdinkit, vyresneliui nupirkau Huppa, uz striuke sumokejau 360 lt. jei prades plysti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kačia: 16 spalio 2012 - 17:09
QUOTE(Kačia @ 2012 10 16, 17:08)
O nebuvo kokios garantijos g.gif
Oi jus manes negasdinkit, vyresneliui nupirkau Huppa, uz striuke sumokejau 360 lt. jei prades plysti  doh.gif

Turim ploną pavasarinį/rudeninį Huppa kombį - puikiausiai laiko smile.gif (pirkom prieš metus) . Nors ir einam per balas, ir griūnam, ir nuo čiuožinių čiuožiam, ir ant akmenų ropojam - vis dar kaip naujas atrodo. O kitas, šiek tiek storesnis, jau trečiam leliui tarnauja.
Atsakyti
QUOTE(Braita @ 2012 10 16, 14:57)
Aš tai nusivyliau truputis Huppa. Gal man tik taip pasitaikė, koks brokas, nežinau, bet striukė pradėjo plyšti jau po dviejų savaičių - nutrūko gumytės vidinės, dar taip negražiai iš siūlių išsipešiojo medžiagytė, siuvau rankovę  doh.gif Nors šaltį su ja gerai ištvėrėm, nesiskundžiu  rolleyes.gif Pirštinės irgi pasipešiojo, bet jų pliusas, kad buvo su jom šilta ir delniukai neprakaitavo  smile.gif  Vat kombi kelnės - be priekaištų, kaip naujos  thumbup.gif

Mano vaikas laaabai intensyviai lygiai 2 sezonus dėvėjo huppa kombinezoną, tai per tą laiką (jau paskutinį pavasarį) nulūžto tik striukės užtrauktuko tas galiukas , na ir, žinoma, pasiskalbė , ypač kelnės, nes būdavo pajuodę nuo ėjimo keliais lotuliukas.gif Antras vaikas dar kuo puikiausiai nešios ax.gif

Su pirštinėm irgi... pirmais metais pasipešiojo apšepo aplink siūles, bet manau dėl to, kad jis visur lenda, aria ir pan. doh.gif Pernai pirkau naujas, tai jos jau geriau laikė, šįmet dar puikiai tiks. Galvoju, kad čia priklauso nuo vaiko ir antrosios ilgiau tarnauja, nes jis jau didesnis, mažiau kur kiša rankas g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Esu paklydusi paieškose Geriausio Kombio Žiemai savo bachūriukui biggrin.gif Maluosi tarp Columbia, Huppa, Reima ir panašių... Gal galite patarti, kokį dydį Huppa arba Reima pirkti vaikui, kuris dabar 85cm ūgio? Dabar per paskutinius porą mėn. gerokai ūgtelėjo, apie 4cm, tai nežinau, kaip bus toliau, bet įsivaizduoju, kad kovą/balandį jau bus gal ir visi 90cm g.gif Kaip suprantu, Reima yra didinti, o kaip su Huppa? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Taip, Reima vientisi tai didinti. Turėjau Huppa atskirą kombį - mano atveju atitiko dydį. Kiek girdėjau, Columbia lyg ir mažinti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Avis @ 2012 11 13, 02:04)
Sveikos  4u.gif Esu paklydusi paieškose Geriausio Kombio Žiemai savo bachūriukui biggrin.gif Maluosi tarp Columbia, Huppa, Reima ir panašių... Gal galite patarti, kokį dydį Huppa arba Reima pirkti vaikui, kuris dabar 85cm ūgio? Dabar per paskutinius porą mėn. gerokai ūgtelėjo, apie 4cm, tai nežinau, kaip bus toliau, bet įsivaizduoju, kad kovą/balandį jau bus gal ir visi 90cm  g.gif  Kaip suprantu, Reima yra didinti, o kaip su Huppa? Ačiū  4u.gif

Pasimatuokit.. jų visų yra LT, galima ir pačiupinėti, ir pasimatuoti mirksiukas.gif

QUOTE(Braita @ 2012 11 13, 08:50)
Kiek girdėjau, Columbia lyg ir mažinti? g.gif

Mažinti tik vientisi, atskiri nemažinti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tasty: 13 lapkričio 2012 - 09:21