Tai jis matyt yra trečio sluoksnio, nes jis yra storiausias. Ir dažnai jie turi windproof, waterproof, tada būna šiek tiek sunkesni, tvirtesni už tuos be apsaugų ir juos galima dėvėti tiesiog kaip striukytę vėsiu oru.
Tai jis matyt yra trečio sluoksnio, nes jis yra storiausias. Ir dažnai jie turi windproof, waterproof, tada būna šiek tiek sunkesni, tvirtesni už tuos be apsaugų ir juos galima dėvėti tiesiog kaip striukytę vėsiu oru.
ėmiau ir susimąsčiau- kokia prasmė tuomet tų plonųjų kombinezonų, jei vistiek tenka po apačia kelis specialius (ar pusiau specialius) sluoksnius vilkti? gaunasi toks pat apsitūlojimas kaip ir su storesniu kombinezonu įžvelgiu tik vieną privalumą- kad toks kombinezonas tinka ir rudeniui, ir žiemai, ir pavasariui
Sutinku pilnai, nes tai kokia investicija i lauko rubus gaunasi. Gal labiau tinka skandinaviskiems lauko darzeliams, kai vaikai visa diena buna lauke. Mada cia kazkokia su tais kombinezonais, uztenka ir su pigesniais pabuti ir nesusalti.
Beje, apie tuos sluoksnius velku vilnos maikutę ilgarankovę, vilnos pėdkelnes, tada- vilnonį romperį( jei nerandu pirkt ar briuungu, sukonstruoju pati ), šalmą ir kombį dar nesušalo va pernykštis savadarbis " vidurinis sluoksnis", merino vilnos
O mano mergytei močiutė numezgė merino vilnos kelnytes ir megztuką. Tik aš dėdavau dar golfiuką šiltesnį, liemenę (taip pat merino vilnos megztą) arba be jos, ir tas kelnytes su megztuku. Lauke prie -10 vaikštinėjom ir nesušalom ir
Tik man pastebėjimu, šie kombiai tinkami aktyvesniems vaikams, nes jie juda, susidaro tas šiltas oro tarpas (neveltui tie kombaii tokie platūs) ir būna šilta. o ir nesuprakaituoja nugarytė nuo dūkimo. o kurie tik sėdės vežime, tai tikrai nebus taip šilta.
smagu,kai mamos pacios gali numegst,pasigaminti bet dazniausiai namu megztu daiktu vargu ar zsidesi prie pliko kuno nes pati esme ir yra tu gaminiu merino vilnos,nes jie svelnuciai ir velkami ant kunelio, jaigu vaikas suprakaituos,tai nebus dregnas.
smagu,kai mamos pacios gali numegst,pasigaminti bet dazniausiai namu megztu daiktu vargu ar zsidesi prie pliko kuno nes pati esme ir yra tu gaminiu merino vilnos,nes jie svelnuciai ir velkami ant kunelio, jaigu vaikas suprakaituos,tai nebus dregnas.
Tai lygiai taip pat galima numegzti iš merino vilnos siūliukų, kurių pasirinkimas tikrai yra didelis šiais laikais, bus lygiai tas pats minkštumas, švelnumas, o savybės vilnos tos pačios
Tai lygiai taip pat galima numegzti iš merino vilnos siūliukų, kurių pasirinkimas tikrai yra didelis šiais laikais, bus lygiai tas pats minkštumas, švelnumas, o savybės vilnos tos pačios
taigi merino siūlai būna spec.vaikams ir kūdikiams skirti, ir kainuoja žymiai daugiau nei paprasti merino siūlai, tai vat šitie specialiūs tikrai nekanda
Man mezgė turbūt iš paprastų merino siūlų. Nors pati juos pirkau, nes buvo svarbu spalva , bet į detalesnę sudėtį nesigilinau, tiesiog 100proc merino vilnos siūlai ir tiek. Bet nekanda visai
gal ir nekanda,nors as pati negaliu nesioti megstu namu darbo nei megstiniu nei kojiniu,nesvarbu ar merino vilna ar dar kazkokia..o va pirktinius merino gaminius nesioti galiu, jie labai ploni ir nesiojant tikrai skirtumas jauciasi..
Mamos, o gal galėtumėt papildyti mano sąrašiuką kur galima būtų nusipirkti gerų kombinezonų? Gerai būtų susirašyti visus taškus, kad reikalui esant žinotume kur ieškoti, kad sutaupytume nors kiek laiko. Mane šiuo metu konkrečiai domina Huppa, Lenne ir Reima. Pervažiavau keletą parduotuvių, bet šiuo metu, vidury sezono, mažai kas belikę - arba spalvų, arba modelių, arba dydžių nebėra. Tad gerai būtų žinot kur dar ieškoti. Ieškojau Vilniuje. Huppa radau Verkių g. šalia Parkas Outlet, žinau, kad jų kombinezonų kai kuriais modeliais prekiauja ir parduotuvė Vaikutis. Čipoline? Gal dar kur nors yra? Lenne kombinezonų radau tik Babycentre - mums jų modeliai ir spalvos tiko, bet dydžių nebėra, būtų gerai žinoti kur jų dar galima rasti. Reima kombinezonų radau Baby City, tik modelių ir dydžių - vos keletas...