Įkraunama...
Įkraunama...

Kombinezonai su Gore-tex

QUOTE(erikiuxxx @ 2011 11 21, 23:26)
musu turimas megstukas termo flyso North66,tirai toli grazu nera plonas  schmoll.gif

Tai jis matyt yra trečio sluoksnio, nes jis yra storiausias. Ir dažnai jie turi windproof, waterproof, tada būna šiek tiek sunkesni, tvirtesni už tuos be apsaugų ir juos galima dėvėti tiesiog kaip striukytę vėsiu oru.
Atsakyti
QUOTE(gargantiua @ 2011 11 21, 23:36)
Tai jis matyt yra trečio sluoksnio, nes jis yra storiausias. Ir dažnai jie turi windproof, waterproof, tada būna šiek tiek sunkesni, tvirtesni už tuos be apsaugų ir juos galima dėvėti tiesiog kaip striukytę vėsiu oru.

ne musu ne waterproof biggrin.gif tokiem dar neuzdirbau biggrin.gif

musu raudonas termo,bet nera labai jis plonas
ploni tik vilnoniai ju
Atsakyti
QUOTE(Najade @ 2011 11 21, 18:58)
ėmiau ir susimąsčiau- kokia prasmė tuomet tų plonųjų kombinezonų, jei vistiek tenka po apačia kelis specialius (ar pusiau specialius) sluoksnius vilkti? biggrin.gif  gaunasi toks pat apsitūlojimas kaip ir su storesniu kombinezonu  biggrin.gif įžvelgiu tik vieną privalumą- kad toks kombinezonas tinka ir rudeniui, ir žiemai, ir pavasariui  biggrin.gif

Sutinku pilnai, nes tai kokia doh.gif investicija i lauko rubus gaunasi. Gal labiau tinka skandinaviskiems lauko darzeliams, kai vaikai visa diena buna lauke. Mada cia kazkokia su tais kombinezonais, uztenka ir su pigesniais pabuti ir nesusalti.
Atsakyti
Beje, apie tuos sluoksnius rolleyes.gif velku vilnos maikutę ilgarankovę, vilnos pėdkelnes, tada- vilnonį romperį( jei nerandu pirkt ar briuungu, sukonstruoju pati cool.gif ), šalmą ir kombį cool.gif dar nesušalo rolleyes.gif va pernykštis savadarbis " vidurinis sluoksnis", merino vilnos cool.gif
Atsakyti
O mano mergytei močiutė numezgė merino vilnos kelnytes ir megztuką. Tik aš dėdavau dar golfiuką šiltesnį, liemenę (taip pat merino vilnos megztą) arba be jos, ir tas kelnytes su megztuku. Lauke prie -10 vaikštinėjom ir nesušalom thumbup.gif ir

Tik man pastebėjimu, šie kombiai tinkami aktyvesniems vaikams, nes jie juda, susidaro tas šiltas oro tarpas (neveltui tie kombaii tokie platūs) ir būna šilta. o ir nesuprakaituoja nugarytė nuo dūkimo. o kurie tik sėdės vežime, tai tikrai nebus taip šilta. rolleyes.gif

Atsakyti
smagu,kai mamos pacios gali numegst,pasigaminti ax.gif bet dazniausiai namu megztu daiktu vargu ar zsidesi prie pliko kuno g.gif nes pati esme ir yra tu gaminiu merino vilnos,nes jie svelnuciai ir velkami ant kunelio, jaigu vaikas suprakaituos,tai nebus dregnas.
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 11 23, 17:13)
smagu,kai mamos pacios gali numegst,pasigaminti  ax.gif bet dazniausiai namu megztu daiktu vargu ar zsidesi prie pliko kuno  g.gif nes pati esme ir yra tu gaminiu merino vilnos,nes jie svelnuciai ir velkami ant kunelio, jaigu vaikas suprakaituos,tai nebus dregnas.

Tai lygiai taip pat galima numegzti iš merino vilnos siūliukų, kurių pasirinkimas tikrai yra didelis šiais laikais, bus lygiai tas pats minkštumas, švelnumas, o savybės vilnos tos pačios mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gargantiua @ 2011 11 23, 18:00)
Tai lygiai taip pat galima numegzti iš merino vilnos siūliukų, kurių pasirinkimas tikrai yra didelis šiais laikais, bus lygiai tas pats minkštumas, švelnumas, o savybės vilnos tos pačios  mirksiukas.gif

gal savybes ir tos pacios,bet vistiek svelnumas man skiriasi gerokai
gal jie kazkaip spec apdirba tuo srubus,bet man tikrai skirtumas jauciasi
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 11 23, 19:33)
gal savybes ir tos pacios,bet vistiek svelnumas man skiriasi gerokai
gal jie kazkaip spec apdirba tuo srubus,bet man tikrai skirtumas jauciasi

taigi merino siūlai būna spec.vaikams ir kūdikiams skirti, ir kainuoja žymiai daugiau nei paprasti merino siūlai, tai vat šitie specialiūs tikrai nekanda thumbup.gif
Atsakyti
Man mezgė turbūt iš paprastų merino siūlų. Nors pati juos pirkau, nes buvo svarbu spalva biggrin.gif , bet į detalesnę sudėtį nesigilinau, tiesiog 100proc merino vilnos siūlai ir tiek. Bet nekanda visai schmoll.gif
Atsakyti
gal ir nekanda,nors as pati negaliu nesioti megstu namu darbo nei megstiniu nei kojiniu,nesvarbu ar merino vilna ar dar kazkokia..o va pirktinius merino gaminius nesioti galiu, jie labai ploni ir nesiojant tikrai skirtumas jauciasi..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 26 lapkričio 2011 - 13:10
Mamos, o gal galėtumėt papildyti mano sąrašiuką kur galima būtų nusipirkti gerų kombinezonų? Gerai būtų susirašyti visus taškus, kad reikalui esant žinotume kur ieškoti, kad sutaupytume nors kiek laiko. Mane šiuo metu konkrečiai domina Huppa, Lenne ir Reima. Pervažiavau keletą parduotuvių, bet šiuo metu, vidury sezono, mažai kas belikę - arba spalvų, arba modelių, arba dydžių nebėra. Tad gerai būtų žinot kur dar ieškoti. Ieškojau Vilniuje.
Huppa radau Verkių g. šalia Parkas Outlet, žinau, kad jų kombinezonų kai kuriais modeliais prekiauja ir parduotuvė Vaikutis. Čipoline? Gal dar kur nors yra?
Lenne kombinezonų radau tik Babycentre - mums jų modeliai ir spalvos tiko, bet dydžių nebėra, būtų gerai žinoti kur jų dar galima rasti.
Reima kombinezonų radau Baby City, tik modelių ir dydžių - vos keletas...
Atsakyti