Įkraunama...
Įkraunama...

Kombinezonai su Gore-tex

QUOTE(kriorsa @ 2011 11 07, 13:15)
Idomu, ar flysinis drabuzelis turi buti specialus, ar netinka paprastas flysinis megztukas?  g.gif

Neturėjome turbūt nei vieno specialaus g.gif - velku paprastus, dažniausiai netgi ne flysinius, o vilnonius rūbelius. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrida2009 @ 2011 09 17, 14:06)
Priaugo mano mažoji pusseserės  Reima vientisą,  o aš parinuos- plonas toks blink.gif  nu ar nesušals doh.gif  g.gif

Nepergyvenkite,tikrai nesusals,nereiskia,kad plonas tai bus salta,jie su spec. pamusaliuku,superiniai kombinezonai,mes jau 3 ziema pirmenybe teikiame REIMAI,dar turime Lassie ir super,labai panasus i REIMA. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2011 11 07, 15:14)
Neturėjome turbūt nei vieno specialaus g.gif  - velku paprastus, dažniausiai netgi ne flysinius, o vilnonius rūbelius.  ax.gif

O pas mus dar ant kombinezono tokios kaip kniedles, matyt dar viena sloksni prisisegt g.gif Gal zinot, kam jis skirtas? Ir jeigu be jo, tai jau tada gal per salta bus 4u.gif
Atsakyti
tai ten vidurini sluoksni prisegt. REIMA kombiuose tikrai yra ir tu viduriniu sluoksniu pardavineja babycenter. tik sake jei noresit priderint geriausia su kombiu vaziuoti, nes buna modeliai skirtingi ir skirtinai prisiuna tas knopkeles.

QUOTE(Nasturcija @ 2011 11 10, 16:49)
O pas mus dar ant kombinezono tokios kaip kniedles, matyt dar viena sloksni prisisegt g.gif Gal zinot, kam jis skirtas? Ir jeigu be jo, tai jau tada gal per salta bus 4u.gif

Atsakyti
aš apie Reima tai kuo puikiausios nuomonės. vaikas vaiksšiojo rudenį tik su pėkelnėm ir paprastu megztuku - buvo šiltutis. žiemą prie -8/10 laipsnių buvom išėje, tai dėjau močiutės megztas merino vilnos kelnytes ir megztuka - irgi grįžo šiltutis bigsmile.gif bet čia vaikštantis vaikutis.
Turiu ir Huppa atskirą - kombikelnės super - pašiltintos papildomai per užpakalį, tai nebaisu, jei atisės ant kokio šalto akmens. o va su striuke kažkas ne to - gal ir šilta, bet tiesiog man labai greit nutrūko sutraukiančios gumytės ir per siūles lyg ir atbrizgo, sunku nupasakoti. taip lyg daug siūliukų būtų pasipešioję. Tas pats ir su pirštinėm atsitiko.
Atsakyti
QUOTE(raiva @ 2011 11 10, 19:16)
tai ten vidurini sluoksni prisegt. REIMA kombiuose tikrai yra ir tu viduriniu sluoksniu pardavineja babycenter. tik sake jei noresit priderint geriausia su kombiu vaziuoti, nes buna modeliai skirtingi ir skirtinai prisiuna tas knopkeles.

O brangus kazin tas vidurinis sluoksnis? g.gif Kazkaip ner progos iki babycenter nuvaziuot blush2.gif
Atsakyti
kazkur apie 100 lt....

QUOTE(kriorsa @ 2011 11 19, 15:23)
O brangus kazin tas vidurinis sluoksnis?  g.gif  Kazkaip ner progos iki babycenter nuvaziuot  blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(kriorsa @ 2011 11 19, 15:23)
O brangus kazin tas vidurinis sluoksnis?  g.gif  Kazkaip ner progos iki babycenter nuvaziuot  blush2.gif

yra visokiu kainu
jaigu North66, pirkau maziui toki megstuka termo, tai kainavo 229lt g.gif
manau galima ir pygesniu rasti reima ,bus gal virs 100lt

arba nusipirkti paprasta flysini megstuka mirksiukas.gif maziau tokiu Prizmoi, po 40lt
aisku tie tremo turetu buti siltesni,bet ir flysas gerai siluma laiko,man daug geriau uz vilna wub.gif

Visu tu plonu kombiu ese ir yra,kad reikia deti vilna ant kuno,tada termo ir tada kombi smile.gif

Viena mamyte pas mus pirko batukus,tai dukryte su vientisu Huppa kombiu buvo,sakau ar seniai nesiojat, ji sako jau nuo spalio men,sakau ar nepersilta?
sako visai ne,labai gerai blink.gif tai ir suabejojau ar ziema tikrai jie tokie salto prie -10-15 ar daugiau g.gif .

Atsakyti
ėmiau ir susimąsčiau- kokia prasmė tuomet tų plonųjų kombinezonų, jei vistiek tenka po apačia kelis specialius (ar pusiau specialius) sluoksnius vilkti? biggrin.gif gaunasi toks pat apsitūlojimas kaip ir su storesniu kombinezonu biggrin.gif įžvelgiu tik vieną privalumą- kad toks kombinezonas tinka ir rudeniui, ir žiemai, ir pavasariui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 11 21, 16:54)
tai ir suabejojau ar ziema tikrai jie tokie salto prie -10-15 ar daugiau g.gif .

Tikrai visų plonų skandinaviškų kombinezonų privalumas ir yra tas, kad jie ploni, lengvi, o kas svarbiausia - neperšlampami, neperpučiami ir kvėpuojantys. O aprangą reikia koreguoti pagal orą. Dėvėti tikrai jie tinkami nuo par vėsaus rudens iki pavasario ir nereikia šaltai žiemai papildomo kailinio/pūkinio kombio.
Rengiam vaikutį pagal poreikį 2-3 sluoksniais vilnos ar fliso drabužėliais. Kol dar yra tik vos vėsu rudenį, galima ir medvilne rengti, bet tik bus šalčiau, tai net 5 sluoksniai medvilnės ne padės... Šiek tiek žemiau nulio pakaks dviejų sluoksnių, kai dar žemesnė temperatūra, rengiam trečią sluoksnį. Antrą ir trečią sluoksnį taip pat galim reguliuoti, gal kitą kartą pakaks pirmojo ir trečiojo, nes trečiasis yra pats storiausias.
Originalus termoflisas turi daugiau gerųjų savybių, jeigu lyginti jį su paprastu, ne veltui jis buvo sukurtas, kaip vilnos pakaitalas ir kad jį galėtų dėvėti veganai. Tai jo ir kaina yra aukšta. Tačiau tikrai pakankamai šilumos bus ir nuo paprasto, kad ir maximinio ar turginio fliso, tik jis neturės tų visų gerųjų termofliso rodiklių.

Dar abejojančioms mamoms galiu pasakyti, kad mestų visas abejones šalin, tikrai nesušals Jūsų vaikutis su visiškai plonu skandinavišku kombinezonu, tik tinkamai parinkit apatinę aprangą smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Najade @ 2011 11 21, 17:58)
gaunasi toks pat apsitūlojimas kaip ir su storesniu kombinezonu  biggrin.gif

Esmė tame, kad tie fliso ar vilnos sluoksniai yra visiškai ploni ir lengvi, niekaip nesigauna Jūsų įsivaizduojamo "apsitūlojimo" schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(gargantiua @ 2011 11 21, 19:18)
Esmė tame, kad tie fliso ar vilnos sluoksniai yra visiškai ploni ir lengvi, niekaip nesigauna Jūsų įsivaizduojamo "apsitūlojimo"  schmoll.gif

na, aš nesakau, kad vaikas taps panašus į besmegenį, bet vistiek tas ilgas apsirengimas su n sluoksnių, pvz. daržely kažin ar norės auklėtojos kuistis, kai tuntas vaikų biggrin.gif

ir labai brangiai gaunasi, jei pirkti tą originalų termoflisą, tikros vilnos drabužėlius ir tą patį kombinezoną rolleyes.gif

bet aišku, kad su tais storais turginiais net neverta lyginti biggrin.gif

aš moraliai nepribrendusi tokiems kombinezonams, geriau šalčiams paimsiu nestorą, bet pūkinį columbia ar gap rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gargantiua @ 2011 11 21, 18:18)

Esmė tame, kad tie fliso ar vilnos sluoksniai yra visiškai ploni ir lengvi, niekaip nesigauna Jūsų įsivaizduojamo "apsitūlojimo"  schmoll.gif

musu turimas megstukas termo flyso North66,tirai toli grazu nera plonas schmoll.gif
QUOTE(Najade @ 2011 11 21, 18:30)
na, aš nesakau, kad vaikas taps panašus į besmegenį, bet vistiek tas ilgas apsirengimas su n sluoksnių, pvz. daržely kažin ar norės auklėtojos kuistis, kai tuntas vaikų  biggrin.gif

ir labai brangiai gaunasi, jei pirkti tą originalų termoflisą, tikros vilnos drabužėlius ir tą patį kombinezoną  rolleyes.gif

bet aišku, kad su tais storais turginiais net neverta lyginti  biggrin.gif

aš moraliai nepribrendusi tokiems kombinezonams, geriau šalčiams paimsiu nestorą, bet pūkinį columbia ar gap  rolleyes.gif  ax.gif

man Gap schmoll.gif geriau gal tada columbia,nors as puku nemegstu ir vengiu, ir prieziura ju sudetinga..
Atsakyti