Įkraunama...
Įkraunama...

Kombinezonai su Gore-tex

Buvau sestadieni Babycenter, tai sake, kad zieminiu Reima atsives apie rugsejo viduri.
Reiks nepraziopsot, nes labai greit isperka ir dydziu nebelieka. Praeitais metais vos gavau. doh.gif O man sitie kombinezonai super thumbup.gif . Tiksliau mano bernui. biggrin.gif
As visada perku atskira: kelnes ir striuke. Tai striuke nuo pat salnu nesioja iki pavasario atsilimo. Net plonos striukytes nereikia, nes su ja visai neprakaituoja.
Beje, pernai pastebejau, kad Mothercare Reima kombinezonai buvo brangesni, nei Babycenter.
Atsakyti
QUOTE(gineituke @ 2011 08 16, 17:42)
Buvau sestadieni Babycenter, tai sake, kad zieminiu Reima atsives apie rugsejo viduri.
Reiks nepraziopsot, nes labai greit isperka ir dydziu nebelieka. Praeitais metais vos gavau. doh.gif O man sitie kombinezonai super thumbup.gif . Tiksliau mano bernui. biggrin.gif
As visada perku atskira: kelnes ir striuke. Tai striuke nuo pat salnu nesioja iki pavasario atsilimo. Net plonos striukytes nereikia, nes su ja visai neprakaituoja.
Beje, pernai pastebejau, kad Mothercare Reima kombinezonai buvo brangesni, nei Babycenter.

kokia mazdaug kombio kaina babycentre?
Atsakyti
QUOTE(inga77 @ 2011 08 19, 14:26)
kokia mazdaug kombio kaina babycentre?

Dabar jau tiksliai neprisiminsiu, bet buvo rodos 200 su kazkiek g.gif . Gal 230-240?
Kai kurie Cocodrillo brangiau kainavo tikrai. doh.gif Na, turint omeny, kad jie sunkiai sunesiojami ir galima po to dar parduoti, visai neblogai gaunasi. O as praktiskai abiem vaikams perku, nes po to mazasis dar brolio kombius nesioja.
Tikiuosi siemet nebus labai brangesni ax.gif .
Ot neblogai, pamatavau savo vaikinui praeitos ziemos striuke ir dar gera. Jo ugis dabar apie 104 cm, o striukes 92 cm. Tikrai gerokai padidinti dydziai. Gal reiks tik kelnes pirkt g.gif , pernai pamenu buvo ir tik kelniu pirkti.
Atsakyti
mūsų pirmasis Reimukas buvo, jau toooks plonytis, su ta tec membrana, pradžioj buvo nedrąsu taip plonai prirengtą vaiką laukant nešt, bet paskui liuks thumbup.gif kas keisčiausia, kad va ką tik pabandymui į 62 dydį sugebėjau 80-inį vaiką įkišta, ir telpa normaliai, tik kelnės trumpokos, bet jeigu su kokiais botais blink.gif
Atsakyti
Priaugo mano mažoji pusseserės Reima vientisą, o aš parinuos- plonas toks blink.gif nu ar nesušals doh.gif g.gif
Atsakyti
Paprotinkit mamytes cia zieminis ar labiau pavasarinis-rudeninis Reima kombinezonas blush2.gif kadangi jie yra ploni tai nesuprantu kaip cia skaitosi doh.gif

user posted image
Atsakyti
stai istrauka is gamintojo psl
Reimatec®
Waterproofness and breathability for any weather

Overalls, jackets, trousers and accessories for all weather conditions.

Waterproof, breathable and dirt-repellent material
All possible seams of the outfits are taped waterproof
Double storm flaps improve waterproofness
Babies' winter overalls have insulated seats.

tinka bet kokiam orui. is patirties, tikrai nesusals ziema, reikia tik teisingai aprengti. gamintojas siulo apatini sluoksni, mes perkam flysini dzemperiuka konkreciai 66 north firmos, bet nebutinai sios, is principo flysas siltas rubas. mums pasiteisino. Zinoma, siltas kelnes taip pat rengiam. KOmbinzonai platus, nevarzo judesiu. Pati ieskau didesnio kombio... kol kas beviltiskai, nes kainos parduotuveje kosmines, o cia labai mazai kas parduodu...
Atsakyti
QUOTE(raiva @ 2011 11 05, 22:54)
stai istrauka is gamintojo psl
Reimatec®
Waterproofness and breathability for any weather

Overalls, jackets, trousers and accessories for all weather conditions.

Waterproof, breathable and dirt-repellent material
All possible seams of the outfits are taped waterproof
Double storm flaps improve waterproofness
Babies' winter overalls have insulated seats.

tinka bet kokiam orui. is patirties, tikrai nesusals ziema, reikia tik teisingai aprengti. gamintojas siulo apatini sluoksni, mes perkam flysini dzemperiuka konkreciai 66 north firmos, bet nebutinai sios, is principo flysas siltas rubas. mums pasiteisino. Zinoma, siltas kelnes taip pat rengiam. KOmbinzonai platus, nevarzo judesiu. Pati ieskau didesnio kombio... kol kas beviltiskai, nes kainos parduotuveje kosmines, o cia labai mazai kas parduodu...

labai jums aciu uz toki issamu paaiskinima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2011 11 05, 20:20)
Paprotinkit mamytes cia zieminis ar labiau pavasarinis-rudeninis Reima kombinezonas blush2.gif kadangi jie yra ploni tai nesuprantu kaip cia skaitosi doh.gif

user posted image

Papildysiu truputį: turim identišką, kiek suprantu iš nuotraukos, tik rožinį. Tikrai žieminis. Bet būna "Reimos" ir rudeninių - jie neturi pašiltinimo, tik pamušaliuką. Puikiai saugo nuo lietaus, vėjo ir balų, tačiau šaltesniu oru paprastučio flisinio rūbelio jau nelabai užtenka. O su žieminiais kombinezonais saviškiams flisinius ar vilnonius megztukus pavelku tik, kai temperatūra gerokai žemiau nulio, prie nedidelio minuso savarankiškai vaikščiojančiam vaikui tikrai nieko nereikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltike: 07 lapkričio 2011 - 09:17
QUOTE(Juoko ašara @ 2011 11 05, 20:20)

user posted image

mes irgi toki nesiojam ir dar dabar turime smile.gif

jaigu vaika aprengsite paprastai,kaip as tai buvau padarius pati pirma nusipirkus biggrin.gif pamaniau jau jis toks stebuklingas, o vaikas grizo visas pameles biggrin.gif

pagal gamintoja reikia deti visus sluoksnius,tai yra vaikaui apatini vilnoni plona ruba, tada vidurini flyso- termo, ir tada kombinezona
'tai tikrai nesusals, man kai kada net susyles budavo,tai kai ne taip salta,.dedavau medvilnine maikyte po termo rubu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 07 lapkričio 2011 - 11:13
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 11 07, 12:13)
mes irgi toki nesiojam ir dar dabar turime smile.gif

jaigu vaika aprengsite paprastai,kaip as tai buvau padarius pati pirma nusipirkus biggrin.gif pamaniau jau jis toks stebuklingas, o vaikas grizo visas pameles  biggrin.gif

pagal gamintoja reikia deti visus sluoksnius,tai yra vaikaui apatini vilnoni plona ruba, tada vidurini flyso- termo, ir tada kombinezona
'tai tikrai nesusals, man kai kada net susyles budavo,tai kai ne taip salta,.dedavau medvilnine maikyte po termo rubu

Kur tuos termo rubus pirktis gal zinot, apatinius, vidurinius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nasturcija @ 2011 11 07, 12:52)
Kur tuos termo rubus pirktis gal zinot, apatinius, vidurinius 4u.gif

Mane irgi panasus klausimas kamuoja ax.gif Tik pas mus reima kiddo, tai jis man rodos siek tiek storesnis, negu reimatec g.gif
Idomu, ar flysinis drabuzelis turi buti specialus, ar netinka paprastas flysinis megztukas? g.gif
Atsakyti