Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo ir gimdymo atostogos,

QUOTE(voveriukstis @ 2009 12 10, 23:34)
o tada naujo įstatymo nuorodą gal galite prašau?

Prašom čia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enita: 10 gruodžio 2009 - 23:49
bet aš kalbu apie jau priimtus įstatymus, o šitoje nuorodoje dar nepriimtas įstatymas, prezidentė gali ir vetuot
Atsakyti
Labai prašau paaiškinti, kaip man būtų su tom lubom pagal nauja istatyma (nepatvirtinta prezidentes).
Jei i dekreta iseinu balandzio 1 d.:
Kokios lubos skaičiuojasi ismokant uz 120 d., ar paskui dar perskaičiuotu, nes keičiasi juk lubos nuo liepos 1 d. - ar entektu grazinti ismoketu pinigeliu?
Paskui i vaiko prieziuros atostogas as iseinu nuo ~ rugojucio 1 d. - kokios tuomet lubos man butu taikomos? As jau skaityciausi prie tu, kurie po liepos 1 d. isejo???

Is anksto dekui.
Atsakyti
QUOTE(voveriukstis @ 2009 12 10, 23:53)
bet aš kalbu apie jau priimtus įstatymus, o šitoje nuorodoje dar nepriimtas įstatymas, prezidentė gali ir vetuot

Mažai tikėtina, kad ji vetuos įstatymą. Juk pabrėžė, kad geriau turėti, bet mažiau, nei visai neturėti.
Atsakyti
sveikos 4u.gif
nezinau ar cia pataikiau klausti bet gal padesit susigaudyti man tuose istatymu labirintuose doh.gif
isejau gimdymo atostogu (ant biuletenio kaip sakoma) lapkricio 30d. Norejau paklaust kaip del tu pinigeliu kur turi ismoeket - pagal ka ten skaiciuoja (kaip suprantu ima vidurki paskutiniu 12 men? g.gif ), per kiek laiko juos turi ismoket ir kaip juos skaiciuoja...? ir kaip cia su tom lubom unsure.gif
jauciuos visiskai zalia doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galit mane apsviesti, mazina lubas nuo ~ 7000 iki ~ 4000 su virsum, si suma su mokesciais ar jau be?
Atsakyti
Si suma ant popieriaus, neatskaicius mokesciu. Tad realiai lituku dar maziau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2009 12 11, 11:55)
Si suma ant popieriaus, neatskaicius mokesciu. Tad realiai lituku dar maziau smile.gif

supratau, tai visai s... gaunasi. Aciu uz info
Atsakyti
Laba 4u.gif

ar teisingai supratau kad pagal ketinamą priimti pataisą jei išmoka neviršija lubų ir yra paskirta iki liepos pirmos tai procentai nemažės g.gif
Atsakyti
laba, norejau paklausti..situacija mano tokia kad siuo metu laukiuosi, stovejau db birzoj, gavau pasalpa, atsirado galimybe isidarbinti kalediniam sezonui, t.y.mazdaug 2 savaitem.jei si darboviete po to isleistu i dekreta ar man priklausytu dekretiniai pinigeliai ir motinystes atostogu pinigai?siaip darbo stazas nepertraukiamai buvo keletas metu tik nuo vasaros bedarbe..aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
laba diena, atejau su klausimu.
esu nestuke.gif
nuo 2009.12.01 d. isejau i Netsumo ir gimdymo atostogas. sodrai priduoti visi reikalingi dokumentai.
siandien is sodros gavau registruota laiska - rasta, kuriame raso: "Informuojame, kad bus tikrinama medicinine dokumentacija del nestumo ir gimdymo atostogu pazymejimo C nr. ..... uz laikotarpi 2009.12.01 - 2010.04.05 isdavimo pagal "Nedarbingumo pazymejimu bei nestumo ir gimdymo atostogu pazymejimu isdavimo taisyklese" nustatyta tvarka. Sprendima del ligos pasalpos mokejimo priimsime gave medicininiu dokumentu patikrinimo pazyma."
o nuo kada nestumas jau liga patapo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2009 12 12, 14:47)
laba diena, atejau su klausimu.
esu  nestuke.gif
nuo 2009.12.01 d. isejau i Netsumo ir gimdymo atostogas. sodrai priduoti visi reikalingi dokumentai.
siandien is sodros gavau registruota laiska - rasta, kuriame raso: "Informuojame, kad bus tikrinama medicinine dokumentacija del nestumo ir gimdymo atostogu pazymejimo C nr. ..... uz laikotarpi 2009.12.01 - 2010.04.05 isdavimo pagal "Nedarbingumo pazymejimu bei nestumo ir gimdymo atostogu pazymejimu isdavimo taisyklese" nustatyta tvarka. Sprendima del ligos pasalpos mokejimo priimsime gave medicininiu dokumentu patikrinimo pazyma."
o nuo kada nestumas jau liga patapo? g.gif

aš kiek suprantu, tai tikslins, ar nepaankstino dekreto 4u.gif įsivaizduoju,kad ne viena tokį raštą gaus iki Naujųjų... 4u.gif
Atsakyti