Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo ir gimdymo atostogos,

Sveikos,

iskilo dar vienas klausimelis, jeigu tarkim mano sutartis terminuota, ir ja vis pratesineja darbdaviai, neaisku del ko... Tai jeigu as pastosiu ir paduosiu pazyma, kad esu nescia, ar mane gales atleisti kai baigsis terminuotos sutarties laikas? g.gif
Vienur raso, kad negali atleisti nuo tos akimirkos, kai uzregistruoja mano pazyma pateikta, kiti sako, kad gali atleisti pasibaigus terminui...
Atsakyti
Sirdingai dekoju visoms atsakiusioms, gaila, kad negalesiu nors tom keliom dekreto dienom suzaisti. O sakykit, ka istatymas laiko komplikuotu gimdymu?
Atsakyti
QUOTE(SviesatamsojE @ 2009 11 18, 01:40)
Sveikos,
iskilo dar vienas klausimelis, jeigu tarkim mano sutartis terminuota, ir ja vis pratesineja darbdaviai, neaisku del ko... Tai jeigu as pastosiu ir paduosiu pazyma, kad esu nescia, ar mane gales atleisti kai baigsis terminuotos sutarties laikas? g.gif
Vienur raso, kad negali atleisti nuo tos akimirkos, kai uzregistruoja mano pazyma pateikta, kiti sako, kad gali atleisti pasibaigus terminui...

gali atleisti, bet reikės į sodra poto sutarties kopija pristatyti lad pašalpą gauti
Atsakyti
QUOTE(*Širdelė* @ 2009 11 18, 00:01)
Matau kad jau atsakė. Esmė ta, kad nesvarbu kur dirbate kokios sąlygos, į nėštumo ir gimdymo atostogas išleidžia tik nuo 30 savaičių. Jeigu neįmanoma dirbti eikite ant biliotenio, taip mąsto mūsų valdžios vyrai. Aš pati daugiau kaip mėnesį iki dekreto prabuvau su nedarbingumo pažymėjimu, dar pati gal ir būčiau galėjusi dirbti, bet mano gydytoja man nebeleido.

Dekui uz atsakymus. Bet vat as niekaip nesuprantu kodel mano bendradarbe gydytojas isleido 28 savaiciu? Ir nesenai, siais metais g.gif g.gif
Ar jinai kazko nedasako, ar kysi reikia daktarui nest uz tai lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaip dabar skaiciuojasi nestumo/gimdymo atostogos?
anksciau uz praeita ketvirti .o dabar kaip?
Atsakyti
uz 12 praejusiu menesiu
Atsakyti
uz pinigus manau gali ir anksciau isleisti, juk nieks is tikro nezino, kiek ten savaiciu, pvz gali parasyti, kad pagal mm tiek savaiciu, o pagal echo jau lyg ir daugiau, ir isleist pagal echo parodymus. privatus kabinetai girdejau praktikuoja tokius dalykus 4u.gif
Atsakyti
Ar galite pasakyti kada išeinama į dekretą ax.gif Šiandien reikia parašyti darbe prašymą dėl likusių atostogų ir nežinau nuo kada rašyti blush2.gif Noriu po atostogų iš karto eiti į dekretą 4u.gif
Atsakyti
oficialiai nuo 30 savaites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(murka2008 @ 2009 11 18, 15:33)
oficialiai nuo 30 savaites  4u.gif

Aišku, o 2-3 dienom anksčiau gali išleisti ax.gif Ar išleidžiama nuo pirmadienio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2009 11 18, 15:35)
Aišku, o 2-3 dienom anksčiau gali išleisti  ax.gif Ar išleidžiama nuo pirmadienio  4u.gif

suėjus 30 savaičių gali išleisti bet kurią dieną, o paankstinti 2-3 dienom įmanoma tik tokiu atveju, jei susitarsite su gydytoju ir jis lygiai taip pat formaliai "paankstins" ir Jūsų gimdymo datą
Atsakyti
QUOTE(Minlina @ 2009 11 18, 15:42)
suėjus 30 savaičių gali išleisti bet kurią dieną, o paankstinti 2-3 dienom įmanoma tik tokiu atveju, jei susitarsite su gydytoju ir jis lygiai taip pat formaliai "paankstins" ir Jūsų gimdymo datą

Ačiū labai 4u.gif Tai jei man nestuke.gif 30 savaičių kovo 19 dieną (penktadienis) tai ir į dekretą nuo 2010-03-19?
Atsakyti