Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos topas.

QUOTE(Apvalute @ 2011 01 08, 01:32)
O kokia jos sudetis? Be bloguju daliu? Nekemsa poru? Pereinu prie naturalios kosmetikos, bet Bourjois man nekvepia naturalizmu.. blush2.gif

Sertifikuota sita pudra,taip,kad ramiakas smile.gif .Man poru neuzkimso,naudoju ja jau koks menesis.
Placebo,mano oda misri,sviesi.Atspalvi emiau ,berods,sviesiausia ir labai pataikiau,atspalvis toks i gelsvuma .Dengiasi lengvai,neapsunkina,maskuoja labai gerai.Turiu dar Dr.Hauschka tai Bourjois man patinka daug labiau mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvy: 10 sausio 2011 - 13:18
o, atgaivinta senoka tema. pabandysiu savo top'a ivardint:

PLAUKAMS:
FIN šampūnas ROSEMARY (sumažino plaukų riebalavimąsi, dėl to tikrai rečiau tenka plauti plaukus)
FIN kondicionierius ROSEMARY (super daiktas)

VEIDUI:
Aviva drėkinantis kremukas (patinka, nes nekemša porų, oda lieka matinė ir galima naudot ant viršaus krempudrą)

KŪNUI:
taukmedžio sviestas

DEZODORANTAS:
Acorelle su rožių vandeniu (vienas is geriausiu ekologisku)

DEKORATYVINĖ KOSMETIKA:
Benecos mineralinė pudra - tinka mano misriai odai.
lūpų balzamas: iš Lavera serijos su šiokia tokia spalvytė (vienas iš nedaugelio ekologiškų, kuris tikrai padeda neskilinėti lūpoms, pagrindas - taukmedis).

Visi kiti bandyti produktai turėjo šiokių tokių trūkumų, taigi vis dar ieškau tinkamiausio veido prausiklio, kremines pudros/makiazo pagrindo, tuso ir duso zele.

Atsakyti
Mane domina AMWAY produkcija. Na pasidomejau sampunu sudetimi,tikrai patiko g.gif o ka jus manote? gal esate naudojusios (butu malonu jeigu esamos koncultantes negirtu savo produkto meluodamos schmoll.gif)
Ar tai tikrai gera kosmetika?
Atsakyti
QUOTE(Senti* @ 2011 01 11, 02:48)

AMWAY tema http://www.supermama...howtopic=469654
Atsakyti
senti, cia keiksmazodis, o ne kosmetika
Atsakyti
QUOTE(apčy @ 2011 01 11, 03:55)
QUOTE(Senti* @ 2011 01 11, 02:48)

AMWAY tema http://www.supermama...howtopic=469654

Aciukas uz pagalba, nelabai dar cia gaudausi doh.gif biggrin.gif
Etama, butu gerai,jeigu argumentuotumete savo nuomone smile.gif Siaip po forumus palandziojau,tai gana neblogi zmoniu atsiliepimai,tik va,beda ta kad ar nebus ten patys konsultantai isgyre tuos produktus,kad tik pirkti biggrin.gif Nors zinoma tos kosmetikos kaina tai ne litas ir ne du,ir manau turetu kokybe buti geresne uz tuos visus Oriflame ar Avon...Nors gana skeptiskai ziuriu i ta tinklini marketinga g.gif
Atsakyti
Mano TOP:

Plaukams- Sante BC, FIN rozmarinų šampūnas, Natuderm šampūnas riebiems plaukams; rozmarinų EA į šampūnus, kaukes;

Kūnui: Druide Royal Jelly losjonas, Weleda dušo pieneliai;

Veidui: rasulo molis, įvairūs aliejai karštam valymui, Dr. Hauschka Rejuvenating kaukė, Argital kremai, nilinis sviestmedis, nerolio eliksyras;

Dekoratyvinė: Lily Lolo mineralinė pudra.

Atsakyti
QUOTE(Senti* @ 2011 01 11, 19:39)
Aciukas uz pagalba, nelabai dar cia gaudausi  doh.gif  biggrin.gif
butu gerai,jeigu argumentuotumete savo nuomone smile.gif

parabenai, silikonai ir kitos sintetines medziagos, visiskai nereikalingos musu odai. jei nurasytumet sudeti butu galima placiau pakomentuot
Atsakyti
QUOTE(Pink Martini @ 2011 01 11, 21:39)
Mano TOP:

Plaukams- Sante BC, FIN rozmarinų šampūnas, Natuderm šampūnas riebiems plaukams; rozmarinų EA į šampūnus, kaukes;

Kūnui: Druide Royal Jelly losjonas, Weleda dušo pieneliai;

Veidui: rasulo molis, įvairūs aliejai karštam valymui, Dr. Hauschka Rejuvenating kaukė, Argital kremai, nilinis sviestmedis, nerolio eliksyras;

Dekoratyvinė: Lily Lolo mineralinė pudra.

Gal galėtum apie jį plačiau?
Kokia oda, kaip naudoji, poveikis ir .t.t. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Senti* @ 2011 01 11, 20:39)

Isikisiu ir pasakysiu kad nuomone kaikuriu gali buti tikrai gera, bet cia NATURALIOS kosmetikos top`u tema, o amway niekada nebuvo naturali. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dezdemona*: 12 sausio 2011 - 13:11
QUOTE(blueberry_nights @ 2011 01 10, 17:54)
o, atgaivinta senoka tema. pabandysiu savo top'a ivardint:

PLAUKAMS:
FIN šampūnas ROSEMARY (sumažino plaukų riebalavimąsi, dėl to tikrai rečiau tenka plauti plaukus)
FIN kondicionierius ROSEMARY (super daiktas)
VEIDUI:
Aviva drėkinantis kremukas (patinka, nes nekemša porų, oda lieka matinė ir galima naudot ant viršaus krempudrą)

KŪNUI:
taukmedžio sviestas

DEZODORANTAS:
Acorelle su rožių vandeniu (vienas is geriausiu ekologisku)

DEKORATYVINĖ KOSMETIKA:
Benecos mineralinė pudra - tinka mano misriai odai.
lūpų balzamas: iš Lavera serijos su šiokia tokia spalvytė (vienas iš nedaugelio ekologiškų, kuris tikrai padeda neskilinėti lūpoms, pagrindas - taukmedis).
Visi kiti bandyti produktai turėjo šiokių tokių trūkumų, taigi vis dar ieškau tinkamiausio veido prausiklio, kremines pudros/makiazo pagrindo, tuso ir duso zele.

Koks poveikis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvy @ 2011 01 07, 22:51)
6.Bourjois Bio Detox krempudra,maskuoja liuksiskai,spalvyte pavyko kaip niekad gerai atitaikyt,o ir kaina neauksta

o man su juo kažkas nutiko g.gif pradžioje labai patiko, bet po to oda tiesiog plėmais nupleiskanojo.. skaičiau, kad ji netinkama sausos odos savininkmės, bet maniškė mišri, T zona net labai riebi, bet net ir riebiems ploteliams ji man nebetinka, nors pradžioje galvojau, kad atradau neblogą makiažo pagrindą už padorią kainą ax.gif

o į temą kol kas neturiu savo natūralios kosmetikos top'o, man rūpi išbandyti vis naujas priemones ax.gif bet iš labiausiai patikusių galėčiau išskirti jau čia linksnuotą FIN rozmarinų šampūną (bet negaliu aš jo ilgai naudoti, nes kažko galvos oda ilgainiui jautri pasidaro, gal nuo sudėtyje esančio ALS..), Badger lūpų balzamus, Natuderm kremą rankoms, šveitiklį ir dušo želę, Green people kompaktinę pudrą smile.gif dar norėčiau išskirti Rasos rožinės serijos pienelį, jo perku jau nežinau kelintą buteliuką, jis žinoma nėra nei ekologiškas nei natūralus, bet be didžiųjų blogybių ir man labai tinka.
Atsakyti