Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos topas.

QUOTE(Ramintele 26 @ 2010 12 20, 14:13)
Gal galima butu suzinoti kokia butent, kur perkate ir kokie plaukuciai tavo? 4u.gif

Tokia.
user posted image
Bet dabar net susidomėjau, ant priekio rašo haarkur (plaukų kaukė), kitoje pusėje jau spulung (kondicionierius), angliškai irgi verčia kondicionierius. Ant plaukų laikyti 2 min. g.gif
Mano plaukai ploni, šiurkštoki, galai sausi. Žodžiu, tragiški, tokie genai, matyt. Kitos bandytos kaukės (Lavera mangų, Lavera rožių, Lavera basis, Logona, Sante, Wellments) iš viso jokio akivaizdaus efekto nesuteikia, o Annemarie patiko tuo, kad slidumo duoda, vis jaučiasi, kad ji buvo dėta.
Pirkta užsienyje, bet mačiau ir Damodaroj. Rašo, kad kondicionierius, bet naudodavau kaip kaukę, atsimenu, net čekyje rašė „plaukų kaukė“ (Haarkur).
Atsakyti
QUOTE(FruitSalad @ 2010 12 20, 14:24)
Tokia.
user posted image
Bet dabar net susidomėjau, ant priekio rašo haarkur (plaukų kaukė), kitoje pusėje jau spulung (kondicionierius), angliškai irgi verčia kondicionierius. Ant plaukų laikyti 2 min. g.gif
Mano plaukai ploni, šiurkštoki, galai sausi. Žodžiu, tragiški, tokie genai, matyt. Kitos bandytos kaukės (Lavera mangų, Lavera rožių, Lavera basis, Logona, Sante, Wellments) iš viso jokio akivaizdaus efekto nesuteikia, o Annemarie patiko tuo, kad slidumo duoda, vis jaučiasi, kad ji buvo dėta.
Pirkta užsienyje, bet mačiau ir Damodaroj. Rašo, kad kondicionierius, bet naudodavau kaip kaukę, atsimenu, net čekyje rašė „plaukų kaukė“ (Haarkur).

Didelis aciu 4u.gif mano plaukai tokie pat doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramintele 26: 20 gruodžio 2010 - 13:41
QUOTE(be*starlet @ 2010 12 20, 08:24)
2. Faith in Nature sampunas/kondicionierius

Tai kokie konkreciau? smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
niekada nesidomejau eko kosmetika, tiesiog ja ignoravau nes mane uzveike tiesiog jos bumas....
o viskas prasidejo nuo to kad pagalvojau jog dekoratyvineje kosmetikoje ko gero slamstu slamstas sudetas, ir pradejau narsyti interneta organic deko kosmetikai
ir pataikiau pas jus i tema smile.gif

nrejau paklausti - ar naudojate eko dekoratyvine kosmetika (jei galima placiau kokia...atsiliepimai ir t.t.)

o kitas klausimelis butu - ar kas nors turite oda su issipletusiais kapiliarais, kuriai reiketu priemoniu kapiliaru sienelims stiprinti
kokia naturalia kosmetika renkates?

Atsakyti

QUOTE(`delfine` @ 2010 12 20, 23:05)
Sveikos merginos,
niekada nesidomejau eko kosmetika, tiesiog ja ignoravau nes mane uzveike tiesiog jos bumas....
o viskas prasidejo nuo to kad pagalvojau jog dekoratyvineje kosmetikoje ko gero slamstu slamstas sudetas, ir pradejau narsyti interneta organic deko kosmetikai
ir pataikiau pas jus i tema smile.gif

nrejau paklausti - ar naudojate eko dekoratyvine kosmetika (jei galima placiau kokia...atsiliepimai ir t.t.)

o kitas klausimelis butu - ar kas nors turite oda su issipletusiais kapiliarais, kuriai reiketu priemoniu kapiliaru sienelims stiprinti
kokia naturalia kosmetika  renkates?

Čia tema apie natūralios kosmetikos topą, tokius klausimus geriau uždavinėti Netūralios kosmetikos gamintojų temoje smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 20 gruodžio 2010 - 23:08
QUOTE(Silvy @ 2010 11 27, 22:06)
1 "Organic blue" plauku balzamas thumbup.gif ,sausi mano plaukai,puciasi,o sis balzamas ypatingai man tinka.
2 "Organic blue" aliejus voniai/masazui,nepakeiciamas  wub.gif .
3 "Florame" peelingas veidui
4 "Sante" sidabrinis pravedimas(plunksnele)
5 Taukmedzio sviestas

Papildau savo topa:
6.Bourjois Bio Detox krempudra,maskuoja liuksiskai,spalvyte pavyko kaip niekad gerai atitaikyt,o ir kaina neauksta
7. "Najel "alepo muilas su 24%lauramedziu aliejaus-fantastika,iki tol naudotas "Allo Nature" firmos alepo muilas jam nei is tolo neprilygsta.
8."Florame" aliejus misriai odai wub.gif
9."Florame" sampunas sausiems plaukams,ekologiskas,bet poveikiu nenusileidzia cheminiam lorealiui
10.Zaliasis molis,as naudoju "Cattier" firmos ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Silvy @ 2011 01 08, 00:51)
Papildau savo topa:
6.Bourjois Bio Detox krempudra,maskuoja liuksiskai,spalvyte pavyko kaip niekad gerai atitaikyt,o ir kaina neauksta
7. "Najel "alepo muilas su 24%lauramedziu aliejaus-fantastika,iki tol naudotas  "Allo Nature" firmos alepo muilas jam nei is tolo neprilygsta.
8."Florame" aliejus misriai odai wub.gif
9."Florame" sampunas sausiems plaukams,ekologiskas,bet poveikiu nenusileidzia cheminiam lorealiui
10.Zaliasis molis,as naudoju "Cattier" firmos ax.gif

O kokia jos sudetis? Be bloguju daliu? Nekemsa poru? Pereinu prie naturalios kosmetikos, bet Bourjois man nekvepia naturalizmu.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2011 01 08, 02:32)
O kokia jos sudetis? Be bloguju daliu? Nekemsa poru? Pereinu prie naturalios kosmetikos, bet Bourjois man nekvepia naturalizmu.. blush2.gif

Gera, sertifikuota.
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 12 20, 19:21)
Tai kokie konkreciau? smile.gif

FN sampunus ir kondicionierius esu isbandzius visus ir perku pakaitomis skirtingus, kazkurio vieno neisskriu net.
Atsakyti
first.gif - arbatmedžio aliejus.
Atsakyti
QUOTE(Silvy @ 2011 01 07, 22:51)
Papildau savo topa:

prašom plačiau 4u.gif kaip dengiasi, pasiskirsto ant odos? kokio tipo ir atspalvio jūsų oda? kažin yra šviesių atspalvių unsure.gif
Atsakyti
po visokiu baisiu laidu, apie parabenus, tikrai norisi isbanyrti kazka naturalaus smile.gif
Atsakyti