Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos topas.

QUOTE(Brilliant @ 2010 11 02, 12:20)
Norėjau pasitikslinti, kurie būtent Aubrey Organic šampūnai patinka? 4u.gif

user posted image
Va, is sitos linijos super man jie smile.gif
Atsakyti
Supratau, ačiū 4u.gif Jau nemažai teigiamų atsiliepimų apie šį šampūną skaičiau, tikriausiai reikės išbandyti ir man kada mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brilliant: 04 lapkričio 2010 - 08:53
QUOTE(fuksė @ 2010 11 03, 20:30)
O be KN, ar dar kur prekinates?
Ar bandete afrikietiskus muilus? Aciu  4u.gif

perkam ir is AN
As naudoju afrikietiska muila, tai man jis labai tinka thumbup.gif Nors kai kurios mergaites sake, kad joms sausina oda.
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2010 11 03, 20:30)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif ir as dabar to pacio siekiu, skaitau, domiuosi. Noriu atsisakyti kremu. Pradejau nuo KN, nusipirkau MONOI ir kokosu al. dabar rinksiuos hidrolata, kai savaji tonika ,,damusiu".
O be KN, ar dar kur prekinates?
Ar bandete afrikietiskus muilus? Aciu  4u.gif

prekinuosi AN, aroma-zone
afrikietiska muila bandziau, bet man netiko, sausino oda labai, dabar ziuriu pas tarpininkes ji perka masiskai, net idomu, negi jis taip visoms tinka, o man ne lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saphia @ 2010 10 29, 11:38)
mano topai :

plaukams:
-Lavera mangu sampunas ir kauke

Gal galit sampuna pakomentuoti? Kokie jusu plaukai ir koks sampuno efektas?
Atsakyti
QUOTE(Ugvilė @ 2010 11 04, 12:15)
afrikietiska muila bandziau, bet man netiko, sausino oda labai, dabar ziuriu pas tarpininkes ji perka masiskai, net idomu, negi jis taip visoms tinka, o man ne  lotuliukas.gif

Man iš pradžių irgi sausino ir netgi degino šiek tiek odą, bet paskui toks poveikis dingo. Gabalinis labai greitai susinaudojo, svarstau skystą imti... Kažin, kuris geriau, Akoma skiestas su vandeniu, ar Akamuti su rožių vandeniu?
Atsakyti
Mano mylimiausios natūralios kosmetikos priemonės( beje, kitų ekologiškų priemonių apskritai nelabai naudoju, bet šios patikrintos ir poveikis nuostabus thumbup.gif ):
Kokosų aliejus plaukams.
Erškėtrožių aliejus paakiams ir veidui.
Vienas iš aliejų mišinių iš Kvapų namų.
Makadamijos aliejus.
Dar planuoju įsigyti argano ir nakvišų aliejaus , kuriuos irgi tikiuosi įtraukti į mylimiausių sąrašą bigsmile.gif O kalbant ne tik apie sertifikuotas eko priemones, bet apie natūralią kosmetiką apskritai, tai mano mėgstamiausias pylingas yra kavos tirščiai , sumaišyti su kokiu nors nerafinuotu aliejumi ir grietinėle bei naminės veido kaukės , kai turiu tam nuotaikos.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 11 04, 18:39)
Man iš pradžių irgi sausino ir netgi degino šiek tiek odą, bet paskui toks poveikis dingo. Gabalinis labai greitai susinaudojo, svarstau skystą imti... Kažin, kuris geriau, Akoma skiestas su vandeniu, ar Akamuti su rožių vandeniu?

gal kuri patars geriau, nes as tik akomos naudojus ir daugiau nebesiryztu bandyti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2010 11 04, 10:35)
perkam ir is AN
As naudoju afrikietiska muila, tai man jis labai tinka  thumbup.gif  Nors kai kurios mergaites sake, kad joms sausina oda.

O koks Jusu odos tipas? unsure.gif

O is gyvoji kosmetika.lt neperkate niekas? Kazkaip negaliu rasti atsiliepimu apie ju produktus... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuksė: 05 lapkričio 2010 - 19:07
QUOTE(Ugvilė @ 2010 11 04, 20:27)
gal kuri patars geriau, nes as tik akomos naudojus ir daugiau nebesiryztu bandyti  unsure.gif

As tik Akomos kolkas bandzius ir tik pora kartu kolkas, bet muilas puikus ir labai tinka mano jautriai sausai odai - nesausina, netempia nusiprausus ir nereikalauja iskart drekinimo. Be to, makiaza kuo puikiausiai nuplove - isskyrus tai, kad grauze akis (bet tusa nuplove). Tai zadu praust juo veiduka rytais, kai nereikia akiu liest.
Atsakyti
QUOTE(TUK_TUK @ 2010 11 04, 21:13)
tai mano mėgstamiausias pylingas yra  kavos tirščiai , sumaišyti su kokiu nors nerafinuotu aliejumi ir grietinėle bei naminės veido kaukės , kai turiu tam nuotaikos.

mmm.. kavos tirščiai + grietinėlė wub.gif super, oda tikrai kaip kūdikio lieka 4u.gif
Atsakyti
1 "Organic blue" plauku balzamas thumbup.gif ,sausi mano plaukai,puciasi,o sis balzamas ypatingai man tinka.
2 "Organic blue" aliejus voniai/masazui,nepakeiciamas wub.gif .
3 "Florame" peelingas veidui
4 "Sante" sidabrinis pravedimas(plunksnele)
5 Taukmedzio sviestas
Atsakyti