Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos topas.

QUOTE(dovil14 @ 2011 12 14, 11:04)
lotuliukas.gif su humoru tas vyras  tongue.gif
O kažin nepakanka tiesiog 20min prieš plovimą, kaip kaukę, palaikyti? Bijau, kad per naktį palaikius, bus per daug riebūs plaukučiai.

Ilgiau palaikius dar lengviau išsiplauna, nes tikriausiai daugiau susigeria į pačius plaukus ir mažiau lieka pertekliaus (bent jau man). smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dovil14 @ 2011 12 14, 11:04)
lotuliukas.gif su humoru tas vyras  tongue.gif
O kažin nepakanka tiesiog 20min prieš plovimą, kaip kaukę, palaikyti? Bijau, kad per naktį palaikius, bus per daug riebūs plaukučiai.

Aha, jumoristas biggrin.gif Tai pabandykit ir taip, ir taip. Nepabandžiusi juk nesužinosit kaip jums pačiai geriau mirksiukas.gif Kai kurios merginos pusvalandį prieš plovimą palaiko. Na, o aš visą naktį, nes man atrodo, kuo ilgiau laikysiu, tuo labiau plaukučiai ir galvos oda pasimaitins. Tai pasitiesiu rankšluostį ant pagalvės (jei kartais susiriebaluotų pagalvė) ir taip iki ryto rolleyes.gif Ne dažnai aš taip, gal kartą į mėnesį, bet sakau, plaukai taip blizgėt pradėjo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indre.horn: 14 gruodžio 2011 - 15:59
Man labai padeda abrikosu kauliuku aliejus, vakare istepu galus ir palaikau pernakt, visa galva netepu, nes man labai sunku juos isplaut. MB jau nekarta gyre, kad plaukai labai blizga, sako: kuo tu cia tepi, kad tokie grazus ir man reiktu pabandyt lotuliukas.gif
Atsakyti
mano sese naudoja kokosu alieju, tai negali atsidziaugt, kadangi ji turi galvos zvyneline tai daug problemu turi su plaukais, tai jai sake atradimas kokosu aliejus, sake plaukai atsigave ir nustojo slinkt, sakiau kai pabaigsiu savo bringharai bandysiu kokosus thumbup.gif
Atsakyti
As ilga laika esu gerbeja naturalios kosmetikos, paskutinius metus veidui naudojau tik aliejus ir hidrolatus, plaukams taip pat naturalesnes priemones. Taciau nuejusi pas kosmetologe issigandau, kadangi ji man nustate dermatitus, rauksles atrado, suragejusia oda ant veido ir etc. Nors man 28 metai, atrodau labai jaunai. Zodziu probemos.. dabar nebenaudoju alieju, bet vis tiek bandau atrasti ta viduriuka tarp naturalumo ir technologiju. Nes kai isgyde oda pajauciau kokia ji turi buti. Mano oda misri, o aliejai labiau tinka sausaodems. Paskutiniu metu naudojau kanapiu ir lazdyno riesutu aliejus, tai jauciau kad negerai odytei. Lazdyno riesutu aliejus - geriausiai nuvalo akiu makiaza.
Kokosu nelabai man tiko. Geriausiai turbut simondsiju.
Bet plaukucius tai lepinu, ir matau kaip jie grazeja. Jie pas mane nualinti dazyti, ploni. Pries plovima nakciai tepu saknis ricinos aliejumi maisytu su koki tuo metu turiu po ranka, arba tiesiog gryna. Per visa plauko ilgi - alyvuogiu. Pries plovima porai valandu karta per savaite pasidarau kauke is ricinos aliejaus, cemeryciu vandens arba brendzio ir kiausinio trynio thumbup.gif O siaip as visur ta alieju ir rankas tepu, ir kuna ir plaukus ir lupas ir i keptuve smile.gif

Vietoj antiprespirantu paskutinis mano metu atradimas- soda. Nei viena priemone neprilygsta. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmia: 12 sausio 2012 - 21:49
Mano topas:

Kunui: ranku darbo muilai, kokosu aliejus. Dar bandziau sviestmedzio misinius su kitais aliejais, buvo per riebu, kokosu geriausias.
Veidui: jau apie metus nenaudoju kremu tik hidrolatus ir aliejus, oda pagerejo, sumazejo spuogu (misri oda), bet vistiek neatrandu to vienintelio tobuliausio aliejaus.

Siuo metu labai sausa ir net pleiskanota oda ant smakro, nepadeda nei patys riebiausi aliejai, gal kas galetu patart koki stebukla?
Esu ejus kelis kartus pas dermatologa, bet tik israso antibiotiku ir kitokiu nesamoningu tepalu kurie dar labiau alergizuoja... gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss G @ 2012 01 14, 01:29)
Mano topas:

Kunui: ranku darbo muilai, kokosu aliejus. Dar bandziau sviestmedzio misinius su kitais aliejais, buvo per riebu, kokosu geriausias.
Veidui: jau apie metus nenaudoju kremu tik hidrolatus ir aliejus, oda pagerejo, sumazejo spuogu (misri oda), bet vistiek neatrandu to vienintelio tobuliausio aliejaus.

Siuo metu labai sausa ir net pleiskanota oda ant smakro, nepadeda nei patys riebiausi aliejai, gal kas galetu patart koki stebukla?
Esu ejus kelis kartus pas dermatologa, bet tik israso antibiotiku ir kitokiu nesamoningu tepalu kurie dar labiau alergizuoja...  gun_bandana.gif

Aliejai rekomeduojami kaip tik riebesnei odai, jei jūsų sausa, pleiskanojanti, aliejai netiks .
Gal parašys labiau nusimanančios merginos , aš tik žinau iš savo patirties, nes nuo aliejų mano oda iš riebios virto į normalią. Nors tiesą pasakius , šiek tiek keičiau ir mitybą ax.gif
Atsakyti
Aliejai odos nedrėkina, o tik maitina, todėl oda ir išsausėjo jei daugiau nieko nenaudojat. Dar be to aliejus reikia tepti ne ant sausos, o drėgnos odos. Kodėl atsisakot natūralių kremų? Galima pasimakaluoti sau ir tuos pačius aliejus su kokiais drėkinančiais ingredientais. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2012 01 14, 02:26)
Aliejai odos nedrėkina, o tik maitina, todėl oda ir išsausėjo jei daugiau nieko nenaudojat. Dar be to aliejus reikia tepti ne ant sausos, o drėgnos odos. Kodėl atsisakot natūralių kremų? Galima pasimakaluoti sau ir tuos pačius aliejus su kokiais drėkinančiais ingredientais. rolleyes.gif

drinks_cheers.gif Jau antri metai , kaip as sau "sumakaluoju " krema ( aliejus priderinu prie savo brandzios odos ax.gif ) Rezultatas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmia @ 2012 01 12, 21:47)
As ilga laika esu gerbeja naturalios kosmetikos, paskutinius metus veidui naudojau tik aliejus ir hidrolatus, plaukams taip pat naturalesnes priemones. Taciau nuejusi pas kosmetologe issigandau, kadangi ji man nustate dermatitus, rauksles atrado, suragejusia oda ant veido ir etc. Nors man 28 metai, atrodau labai jaunai.  Zodziu probemos.. dabar nebenaudoju alieju, bet vis tiek bandau atrasti ta viduriuka tarp naturalumo ir technologiju. Nes kai isgyde oda pajauciau kokia ji turi buti. Mano oda misri, o aliejai labiau tinka sausaodems. Paskutiniu metu naudojau kanapiu ir lazdyno riesutu aliejus, tai  jauciau kad negerai odytei. Lazdyno riesutu aliejus - geriausiai nuvalo akiu makiaza.
Kokosu nelabai man tiko. Geriausiai turbut simondsiju.
Bet plaukucius tai lepinu, ir matau kaip jie grazeja. Jie pas mane nualinti dazyti, ploni. Pries plovima nakciai tepu saknis ricinos aliejumi maisytu su koki tuo metu turiu po ranka, arba tiesiog gryna. Per visa plauko ilgi - alyvuogiu.  Pries plovima porai valandu karta per savaite pasidarau kauke is ricinos aliejaus, cemeryciu vandens  arba brendzio ir kiausinio trynio  thumbup.gif  O siaip as visur ta alieju ir rankas tepu, ir kuna ir plaukus ir lupas ir i keptuve smile.gif

Vietoj antiprespirantu paskutinis mano metu atradimas- soda. Nei viena priemone neprilygsta.  cool.gif

Ziuriu visur kartojama, kad aliejai netinka sausai odai, nes ja sausina, bet vis tiek visos netiki ir naudoja juos vienus, kaip ir as doh.gif man ir ta pati situacija buvo. Veida kuri laika tepiau kokosu, simonsiju, marulos aliejais, kol naudojau nieko blogo nepastebejau, bet veliau pamaciau, kad oda is normalios i riebuma tapo labai sausa. Ta pati ir kosmetologe konstatavo. Tiesiog sutriko sebumo gamyba, is vis riebalai nesigamino odoj, ziauriai pleiskanojo. Prireike nemazai laiko, kol atstaciau viska i savo vietas. Neveltui aliejus rekomenduja riebiaodems, ypac simonsiju. Va kieno labai riebi oda, tai tikrai rekomenduju aliejus panaudot.

Kalbant apie savo gamybos kremus, tai ir nusivyliau, gaila isleistu pinigu priemonems sad.gif . Idomus uzsiemimas ir tikrai tikiu kad imanoma tobula krema susikurti, bet reik daug ziniu , laiko ir nemazu investiciju. O ka su netobulais bandymais daryt, mest tai gaila. Tai va nelabai kas man su tuo pavyko.

Plaukam man geriausia kokosu aliejus, o galvos odai ilgai naudojau simonsiju alieju su rozmarinu EA. Tikrai labai patiko ir labai pagerino plauku bukle, tik kad dabar nera laiko naudot, nes vakarais galva plaunu, o man patinka per nakti palaikyti, tada lengviau issiplauna ir poveikis geresnis.
Atsakyti
Dėl aliejų - reikia žinoti, kaip ir kada juos naudoti, be to, būna skirtingų aliejų.

Žodžiu, kaip ir visada, reikia daug domėtis. Arba, pasak Kamasutros, iš pradžių iki skylių išgrauži teoriją ir tik TADA imiesi praktikos.

O ne atvirkščiai tongue.gif A la puoliau prie vieno aliejaus, puoliau prie kito, nieks nesigauna, tai numečiau kampan biggrin.gif

Mano topas

Marmozel dezodorantas
Marmozel serumas brandžiai odai/aliejukas jautriems
Marmozel kakavinis lūpų balzamas
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 11 24, 14:13)
makiažą valo aliejumi, ne hidrolatu  smile.gif vargiai hidrolatu makiažą eitų nuvalyt, jis naudojamas po makiažo nuvalymo, odai atgaivint, padrėkint, nuramint

Labai gražiai ir išsamiai surašę yra KN
kas kokiai odai tinka

Aliejai yra gėris, bet neištraukime jų iš konteksto. Tinka jie ir riebiaodėms, ir sausaodėms, tačiau odai reikia NE TIK aliejų. ot
Atsakyti