Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos topas.

QUOTE(Radigo @ 2011 10 04, 12:45)
Gal galit parašyti, kokio gamintojo ir kur perkate? Ačiūsmile.gif

iš aromanatural
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2011 10 31, 22:29)
iš aromanatural

AN pigesni, bet ir kokybe prastesne, man KN thumbup.gif
AN myletojas perspeju, kad tai tik MANO nuomone.
Atsakyti
Mano patys paciausi, t.y. ka as naudoju ir kartoju pastoviai smile.gif

Veidui:

Roziu, levandu ir nerolio hidrolatai
Prausiklis Nutra-Lift "Herbal non soap"
Akamuti roziu veido aliejus
Annemarie Borlind blakstienu tusas
Madara lupu blizgesys

Kunui:
Duso gelis All Naturals "Shea Butter Body Wash"
Madaros metu kuno prausiklis
JMO raudonuju apelsinu ir vaniles kuno pienelis
IKOVE kuno sviestas

Plaukams
Zenz therapy sampunas ir kondencionierius

Is pavieniu alieju megstamiausi - kokoso, jojobos, argano ir taukmedzio, mango ir cupuacu sviestai.

Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2011 09 21, 10:55)
Mano topas hidrolatai ir natūralūs aliejai (makiažui valyti, veido ir kūno odai pamaitinti, plaukų kaukėms, ...)

Ar makiaza valote vien hidroliatu? Jei taip, tai kuris ta funkcija atlieka geriausiai?
Sunku apsispresti tarp nerolio, morku ir ciampaku hidroliatu g.gif
Kuri patartumete misriai odai ir bent su minimalia poru sutraukimo funkcija?

Jei klausimas ne i tema - nukreipkite pagal adresa:4u:
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2011 11 24, 14:03)
Ar makiaza valote vien hidroliatu?:

makiažą valo aliejumi, ne hidrolatu smile.gif vargiai hidrolatu makiažą eitų nuvalyt, jis naudojamas po makiažo nuvalymo, odai atgaivint, padrėkint, nuramint
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 11 24, 15:13)
makiažą valo aliejumi, ne hidrolatu  smile.gif vargiai hidrolatu makiažą eitų nuvalyt, jis naudojamas po makiažo nuvalymo, odai atgaivint, padrėkint, nuramint

Aciu 4u.gif
As taip ir valau, su aliejum, tik man noretusi po to su hidroliatu poras sutraukti, tai va ir neissirenku is topiniu (nerolio, laukiniu morku ir ciampaku) tinkamiausio tam reikalui ax.gif
Atsakyti
koks aliejus geriausiai tinka plaukams? ir ar paskui nelieka riebaluoti plaukai????
Atsakyti
QUOTE(laimyna @ 2011 12 04, 00:53)
koks aliejus geriausiai tinka plaukams? ir ar paskui nelieka riebaluoti plaukai????

Reikia bandyti ir atsirinkti pagal savo poreikius, plaukų struktūrą ir pan. Plaukams rekomenduojami aliejai: alyvuogių, kokosų, simodsijų (jojobos), avokadų, kanapių ir t.t. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laimyna @ 2011 12 04, 00:53)

Man puikiai tinka kokosu aliejus. Vakare issitepu galvos oda ir plauku galiukus, palaikau visa nakti, o ryte issiplaunu 2 kartus sampunu. Aliejaus jokio nelieka tikrai, o plaukai pasimaitina kaip reikiant, plaukuciai tokie sveiki, blizgus atrodo, net man vyras sako "Tavo kailis blizga kaip suns" biggrin.gif
Atsakyti
o man netiko ir visai nepatiko kokosų aliejus ax.gif
Atsakyti
Mano megstamiausias sampunas:
user posted image

Kauke, kai neturiu laiko zaist su aliejais.
user posted image

Tas, kurias kamuoja riebus plaukai, rekomenduoju isskalauti vandeniu su citrinos sultimis arba obuoliu actu 4u.gif

Klausimas toms merginoms, kurios neprisitaiko naturalios kosmetikos plaukams: ar Jusu plaukai naturalus ar dazyti cheminiais daznais? nes jei nusausinti cheminem priemonem, tai jei norit zvilganciu manau gelbes tik silikonas blush2.gif bet naturalios priemones padetu uzauginti zviezius ir sveikus. ax.gif Bijau, kad gausiu pomidora, bet susidariau tokia nuomone, kad chemine kosmetika plaukams (neskaitant saknu ir galvos odos), nieko labai blogiau nei galimas sausinimas nepadaro t.y plaukas yra negyvas kunas, kuris nepatirs alergijos, neuzsikims poru ir pan. Tai jei plaukai pazeisti ir juos gelbeja tik silikonas- tebunie. Visai kas kita galvos oda ir saknys.
Atsakyti
QUOTE(Indre.horn @ 2011 12 13, 20:16)
Man puikiai tinka kokosu aliejus. Vakare issitepu galvos oda ir plauku galiukus, palaikau visa nakti, o ryte issiplaunu 2 kartus sampunu. Aliejaus jokio nelieka tikrai, o plaukai pasimaitina kaip reikiant, plaukuciai tokie sveiki, blizgus atrodo, net man vyras sako "Tavo kailis blizga kaip suns"  biggrin.gif

lotuliukas.gif su humoru tas vyras tongue.gif
O kažin nepakanka tiesiog 20min prieš plovimą, kaip kaukę, palaikyti? Bijau, kad per naktį palaikius, bus per daug riebūs plaukučiai.
Atsakyti