Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos topas.

QUOTE(Vitulka @ 2010 12 19, 19:52)
plaukų netepu, plaukams tik chemiją naudoju  smile.gif
dar odą galim tept, drėkina alijošius. Kartą išsitepiau veidą, po kelių minučių degt oda pradėjo, paraudo visa, reikėjo nuvalyt  doh.gif matyt grynas alijošius mano veidui netinka  schmoll.gif

O,kodel plaukams naudojate tik chemija g.gif Klausiu,nes pati naturalius sampunus pradejau naudot jau kaip 5menesius,bet pastebejau,ad visai mano plaukams netinka unsure.gif ,esu isbandzius tikrai nemazai priemoniu,bet turbut vel grysiu prie chemijos.
Na o mano atradimas Kuriam skiriu 1vieta,tai Weledos Druskine dantu pasta smile.gif
Labai ji man patinka.
Atsakyti
Mano tope nr.1 - Weledos rozmarinų šampūnas, kad ir ką bepirkčiau, vis grįžtu prie jo. Kaukė plaukams - Lavera mangų arba rožių. Taip pat nebemokėčiau gyventi be Sante putų plaukams ir želė plaukams. Veido prausiklis- Lavera alijošių kartu su Hauschka CC. Iš dekoratyvinės - Nvey eco maskuoklis ir Hauschka bronzatas.
Atsakyti
QUOTE(luli @ 2011 06 07, 16:23)
Klausiu,nes pati naturalius sampunus pradejau naudot jau kaip 5menesius,bet pastebejau,ad visai mano plaukams netinka unsure.gif ,esu isbandzius tikrai nemazai priemoniu,bet turbut vel grysiu prie chemijos.

Negi visai visai niekas netiko? Kažkaip nesitiki, juk tikrai nemažas pasirinkimas tų šampūnų. Paskutiniu metu teko girdėti dviejų žmonių gerus atsiliepimus apie Eubionos šampūnus, irgi gundausi pabandyti, kai baigsiu dabartinį, nes ir kaina nebloga perkant didesni kiekį.
Atsakyti
QUOTE(luli @ 2011 06 07, 13:23)
O,kodel plaukams naudojate tik chemija g.gif Klausiu,nes pati naturalius sampunus pradejau naudot jau kaip 5menesius,bet pastebejau,ad visai mano plaukams netinka unsure.gif ,esu isbandzius tikrai nemazai priemoniu,bet turbut vel grysiu prie chemijos.
Na o mano atradimas Kuriam skiriu 1vieta,tai Weledos Druskine dantu pasta smile.gif
Labai ji man patinka.

o naturaliuose sampunuose nera 'chemijos' ? smile.gif
speju, kad yra wink.gif

turbut kitur reiketu ieskoti atsakymo, kodel jie netinka. (per silpni plovikliai, truksta kazkokiu papildomu medziagu, kuriu yra tinkanciuose sampunuose ir t.t.. kai zinosit atsakyma, bus lengviau rinktis).
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2011 06 08, 11:20)
speju, kad yra wink.gif

turbut kitur reiketu ieskoti atsakymo, kodel jie netinka. (per silpni plovikliai, truksta kazkokiu papildomu medziagu, kuriu yra tinkanciuose sampunuose ir t.t.. kai zinosit atsakyma, bus lengviau rinktis).

ne i tema, bat kas ta chemija pagal jus yra? biggrin.gif nes chemija yra viskas, yra organine chemija, neorganine... sako net meile yra chemija tongue.gif

Atsakyti
zinau. ir vanduo chemija (h2o). bet mes juk ne apie tai, manau - visos suprantam.

jei atsakant i klausima, 'pagal mane' chemija sampune - sintetiniai surfaktantai (bent jau jie, gali buti ir daugiau susintetintu daliu, priklausomai nuo sampuno ir jo sudeties).
o pagal jus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ayaan @ 2011 06 08, 03:27)
Negi visai visai niekas netiko? Kažkaip nesitiki, juk tikrai nemažas pasirinkimas tų šampūnų. Paskutiniu metu teko girdėti dviejų žmonių gerus atsiliepimus apie Eubionos šampūnus, irgi gundausi pabandyti, kai baigsiu dabartinį, nes ir kaina nebloga perkant didesni kiekį.

Aciu uz atsakyma 4u.gif
Na zinokit,kad jau pagailo savo plauku,ieskoti dar ir dar naturaliu sampunu.Paskaiciavau,tai siuo metru vonioje stovi 5buteliukai skirtingu sampunu,naturaloiu,o dar balzamai,kaukes,jau ir pinigu gaila.Tikrai neradau sau tinkamo unsure.gif ,na dar planuoju isigyt viena,bet jau sakiau bus paskutinis.
Papildyta:
QUOTE(Daddygirl @ 2011 06 08, 13:20)
speju, kad yra wink.gif

Aciu uz atsakyma 4u.gif
Tai,va,beda tame,kad ir nezinau kodel netinka,tikrai labai suprastejo plaukai unsure.gif nors jie nebuvo labai jau blogi,bet ir issausejo,cia tai zinau nuo ko,nuo naturaliu aliejiniu kaukiu,nes aliejines kaukes daugiau maitina,o dabar matosi,mano plaukam reikia dregmes,prisipirkau naturaliu drekinanciu sampunu,kauke,ir vistiek,nekas unsure.gif prarado blizgesi unsure.gif ,na bet tikiuosi susitvarkysiu,todel ir noriu pereit vel prie anksciau naudojamu.Gaila,bet mano plaukams naturalus nepatiko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(luli @ 2011 06 08, 23:59)
Aciu uz atsakyma 4u.gif
Na zinokit,kad jau pagailo savo plauku,ieskoti dar ir dar naturaliu sampunu.Paskaiciavau,tai siuo metru vonioje stovi 5buteliukai skirtingu sampunu,naturaloiu,o dar balzamai,kaukes,jau ir pinigu gaila.Tikrai neradau sau tinkamo unsure.gif ,na dar planuoju isigyt viena,bet jau sakiau bus paskutinis.

O jie ekologiški? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(luli @ 2011 06 08, 23:59)
Aciu uz atsakyma 4u.gif

parekomenduosiu pabandyti John masters organics priemones wub.gif pati turiu plonus plaukus, ties saknimis riebesni, toliau plaukas sausokas, pats plaukas poretas, puciasi doh.gif daug metu balinausi sruogelemis, ko pasekoje rezultata turbut isivaizduojat verysad.gif pati naturalia kosmetika naudoju keleta metu, is pradziu labai sunkiai sekesi, atrode nieka snetinka, kas forume buvo liauspsinama man visai nepasiteisino... o stai JMO priemones nuostabios wub.gif jei jums reikia drekinimo vienareiksminskai isbandykit neroli citrus detangeleri, as ji naudoju kaip leave in priemone, plaukus palieka labai sudrekintus bet neapsunkintus.... pabandykit mirksiukas.gif
padovanojau mamai sampuna, balzama, kauke negali atsidziaugti nors irgi sunkiai atitaiko priemones smile.gif
tiesa pavardinkit kokius gamintojus isbandet 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(luli @ 2011 06 08, 21:59)
Aciu uz atsakyma 4u.gif
Papildyta:

Aciu uz atsakyma 4u.gif
Tai,va,beda tame,kad ir nezinau kodel netinka,tikrai labai suprastejo plaukai unsure.gif nors jie nebuvo labai jau blogi,bet ir issausejo,cia  tai zinau nuo ko,nuo naturaliu aliejiniu kaukiu,nes aliejines kaukes daugiau maitina,o dabar matosi,mano plaukam reikia dregmes,prisipirkau naturaliu drekinanciu sampunu,kauke,ir vistiek,nekas unsure.gif prarado blizgesi unsure.gif ,na bet tikiuosi susitvarkysiu,todel ir noriu pereit vel prie anksciau naudojamu.Gaila,bet mano plaukams naturalus nepatiko unsure.gif

nenoriu cia daug rasyti, nes ne i tema. tik labai trumpai norejau pasakyt, kad 'nenurasytumet' alieju ir aliejiniu kaukiu. jos drekina plauka (poveikis, zinoma, priklausys nuo aliejaus - vieni labaiu drekins is vidaus, kiti padengs plauka).
o del sampunu, jusu plaukai priprate prie silikonu galbut ir kitu medziagu, kurios potencialiai kenksmingos ir neleistinos tuose salyginai naturaliais vadinamuose sampunuose. jos plauka padaro slidu, glotnu, blizganti, paklusnu. nauda is ju trumpalaike - tik tam isplovimui. o turi jie ir potencialia zala, kuria verta ivertinti.
Atsakyti
Daugiau kaip porą metų naudoju ekologiškus šampūnus, bet kol kas dar ir man nepavyko rasti idealaus verysad.gif
Negaliu pasakyti, kad visi blogi ir pan., bet plaukai riebaluojasi žiauriai, būtinai turiu plauti kasdien, o reikėtų gal net du kartus dienoj, bet tikrai to nedarysiu blush2.gif
Galai veliasi, sausėja, nors pakirpinėju, naudoju kokosų aliejaus, ricinų aliejaus kaukes kartą/du per savaitę. Po plovimo ir balzamo/kaukės pradžiūvusius tepu skystu šilku.
Na, bet, deja, mano plaukai, visai jie neatrodo puikūs ir išpuoselėti unsure.gif
Iš naudotų šampūnų kol kas bene labiausiai patiko Laveros citrusinis, Eco eco purinamasis ir L'Occitane alyvuogių (dėl šito nesu 100% tikra, kad ekologiškas, bet su organiniu aliejum) smile.gif

Dėl topų, tai būna, kad priemonė atrodo topinė, bet ilgiau panaudojus apsigalvoji blush2.gif
Pvz., Weledos irisų drėkinamasis kremas buvo man topinis, bet po poros sunaudotų labai suriebėjo oda doh.gif

Kol kas topai arbatmedžių aliejus ir juodasis muilas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raudoni bateliai: 20 liepos 2011 - 14:13
Mano topas hidrolatai ir natūralūs aliejai (makiažui valyti, veido ir kūno odai pamaitinti, plaukų kaukėms, ...)
Atsakyti