Buvo idomu perziuret savo pries 2 metus sioj temoj deta sarasiuka ir palygint su dabar megstamom/naudojamom priemonem. Kai kas ir prisiminimu sukele, vel norisi isbandyt.
dyt). Retsykiais iskyla koks spuogelis, bet tai buna tik karta i pora menesiu.
Prausiklis nr.1 man yra
Earth Science 'a-d-e creamy cleanser' - nebezinau jau kiek ju sunaudojau, vis pagalvoju ka naujo isbandyt, bet vel ir vel griztu prie sio. Tuo paciu juo ir makiaza nusiprausiu, nes tam jis idealiai tinkamas.
Tonikas jau ilga laika megstamiausias yra
Thayer's hamamelis. Siaip bandau isbandyt ir kuo ivairesniu hidrolatu, bet realiai tarp ju skirtumo nejauciu, visi jie man daugmaz vienodi, isskyrus kvapa...
Kremus turiu kelis megstamus - is senojo posto tebelikes
Zia (tik neaisku kaip dabar bepatiktu), ne vienos rusies ir ne po viena pakuote sunaudoti
Skin Organics Premium firmos kremai, kuriuos iskeiciau i
Acure Organics firmos krema (dienini su morkom ir ramunelem) - pastarasis man pasirode lengvesnis ir smagesnis. Ziema patinka
Shikai 'borage' serijos kremai veidui - teko po ne viena pakuote jau sunaudot.
Senajam poste ivardintos ir iki siol favoritem like yra
dantu pastos kolkas 2:
Nature's gate balinanti avietine-metine ir
Weleda druskine pasta. Tik pirmoji nebegaminama, o uz kosmines kainas ieskot ir siuntinet nenoriu pradet.
Lupu balzamus turiu kelis megstamus:
'Crazy Rumours' ir
'Burt's Bees'.
Kuno sveitiklis vienareiksmiskai Hugo Naturals firmos - sudetyje gausu alieju, tad nusveista oda lieka kartu ir padrekinta, neissausinta, prkatiskai ne kremo galima netept po maudyniu.