QUOTE(shopingas @ 2011 01 12, 21:04)
Jus ne forumuose zmoniu atsiliepimus skaitykit, o ziurekit sudetis (arba klauskit tu, kas ismano) - Amway sudetis baisi. Buvo kazkuriam naturaliam skyrelyje konsultantas atidares tema apie 'naturalia' Amway - baisu net skaityt budavo kokias nesamones bandydavo irodinet.
Kad tai nera naturali kompanija, jau labai seniai issaiskinta, o tiket ar ne, kiekvieno reikalas (buki zmones nesidomi visai kas kaip, o tik tiki konsultantais ir ju pasakojimais apie naturaluma). Pati Amway kaip kompanija man rodos net nesigiria, kad yra naturali.
Paprieštarausiu
Jie nesigiria,bet visur yra akcentuojama,jog jų kosmetika yra gera.
O vient forumų aš neskaitau.Skaičiau bent 5 Amway produktų sudėtis,ir tikrai pasirodė nieko. Gal pusę dienos aiškinausi kas joje yra
O natūralios kosmetikos nėra,sakykit ką norit,aš tuo netikėsiu. Yra tik mažiau užteršta ir labai užteršta visokiom chemijom. O forumiečių klausiau dėl Amway vient dėl to,jog pasitiklinčiau ar tikrai ji gera,nes kaip jau minėjau išnagrinėjus sudėtį,ji man pasirodė geresnė....
Kaip dezodorantą naudoju iš Holos
NuorodaLabai patinka
kai pirkau po Kalėdų,buvo 10proc. nuolaida
Tik šis rožių kvapo,man nelabai jis patinka,neesu pripratusi,o dažniausiai perku alijošiaus kvapo
Kaina nemaža,bet verta įsigyti. Tokius dalykus kaip kad dezodorantai ir hig. priemones aš labai atidžiai renkuosi
Dar labai norėčiau išbandyti kitokių jų produktų,tikiuosi pavyks
P.s. Pardavėjas labai mielas,paslaugus,malonus,padės ,patar jeigu reikės