QUOTE(mikuotuke @ 2009 09 21, 17:24)
Pažiūrėjau anoje temoje į vienos forumietės visadžydę orchidėją, paskaitinėjau Fondos komentarus apie turimas nuolat žydinčias orches, apžiūrėjau savo kvietkas šiandien (mirkiau jas 1,5 val ir po labai trumpai
), ir padariau išvada, kad orchės kaip žmonės, turi paveldėta "imunitetą", vešlumą ir t.t.
Šilingė tai jau ne kartą minėjo, nes juk nuo hibridų tėčių ir mamų ir protėvių daug kas priklauso
o štai kad ir manosios... viena balta noriai auga ir reguliariai pražysta, bet ne daugiau nei 10 žiedukų visada sukrauna.
Kita salotinė, tik spėjo nužydėti, žiūriu, jau žiedstiebį kala
persiraizgius, šaknų krūva, bet jai gerai.
O va tokia margalapė kaip jalkos ką tik gautoji rausvažiedė jau žydėdama išleido naują žiedstiebį, dar lapą dėl viso pikto
kai pirmasis žiedstiebis nužydėjo, liko dabartinis, naujesnis. Ir žiūriu šiandien - toks spurgelis tarp lapų, būsimasis naujas žiedstiebis! Plius 3 naujos šaknų užuomazgos!
Štai pas ką yra sveikatos žydėti
tiesiog užprogramuota
O kitos žydės tik po pertraukos ir joms numatytais skaičiais žiedų
Įdomios tos orchės
Papildyta:
JŪSŲ PAVYDUI.... SCHILLERIANA
Papildyta:
Axara, kaip tu tokias foto padarai, turbūt fotografiją lankai/-ei
Papildyta:
QUOTE(mikuotuke @ 2009 09 21, 19:54)
axara, a pasiuto tos tavo gėlės, ypač ta ružavoji, kieeeeek žiedų
rosee, koks epidendrumas!
ir man ta balta vanda laaaabai graži
Mademoisellee, aha, ir aš prieš burrageara neatsilaikiau
kvepia kambarys nuo ryto iki pietų
tik vakare taupo savo kvepalus gėlytė
bet pas tave su 4 žiedstiebiais, ohoho
pas mane tik 1 ir džiaugiuosi
PASIRAŠAU po kiekvienu tavo žodžiu
Papildyta:
QUOTE(rosee @ 2009 09 21, 18:33)
Na mano foto ne meniška, bet vistiek noriu pasidžiaugti epidendriumu, kuris nežydėjo du metus ir tarp kitko, viena iš mano pirmųjų zombių, pirkau popigiąja, net neįsivaizdavau kokį grožį prižiūriu
.
Esu begalo dėkinga SM, kurios padėjo puoselėti tokį grožį
Neveskit manęs iš proto.
Su šitokiu niekada nematytu grožiu. o aš vis dar tikiuosi tokios skaisčiai raudonos spalvos phaliko