Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema!

QUOTE(mikuotuke @ 2009 09 21, 17:24)

JŪSŲ PAVYDUI..

neužpavydėjau schmoll.gif tongue.gif pas visas taip sužydėtu, jei i viena indą sudėtumem ne viena ir ne dvi orches tongue.gif

Mademoisellee super grožis wub.gif ir kiek ji kainavo? blush2.gif
Atsakyti
doh.gif orchidejos.lt atsiverskite naujienas... tiek zydinciu groziu pridejo... as taip to zalio paphiopedilum uzsimaniau.... ir puses visu kitu... nzn
Atsakyti
Aciu merginos 4u.gif

lotute mokejau 25 Lt, dar viena toki grozi palikau "Savas" esancioje geliu parduotuveleje, bet ne toje kur arciau rimi, o tolimesneje, kitam gale.
Atsakyti
Ech vėlai namo gryžau, tad trumpai visų grožiai..
Axara, cimbį pirkau Aleksoto bazėje mokėjau nemažai 90, buvo po 35 bet per pus mažesni ir žalio nebuvo, tai ir ėmiau, vis tiek Vilniuj Ermitaže mažesni ir 125 ir ne žali.
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 09 21, 21:49)
Ech vėlai namo gryžau, tad trumpai visų grožiai..
Axara, cimbį pirkau Aleksoto bazėje mokėjau  nemažai 90, buvo po 35 bet per pus mažesni ir žalio nebuvo, tai ir ėmiau, vis tiek Vilniuj Ermitaže mažesni ir 125 ir ne žali.

man irgi jie patys pačiausi wub.gif
Atsakyti
O Pramones Maxej eilini karta nieko ypatingo.
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 09 21, 17:24)
Pažiūrėjau anoje temoje į vienos forumietės visadžydę orchidėją, paskaitinėjau Fondos komentarus apie turimas nuolat žydinčias orches, apžiūrėjau savo kvietkas šiandien (mirkiau jas 1,5 val ir po labai trumpai  karsta.gif ), ir padariau išvada, kad orchės kaip žmonės, turi paveldėta "imunitetą", vešlumą ir t.t.  biggrin.gif 
Šilingė tai jau ne kartą minėjo, nes juk nuo hibridų tėčių ir mamų ir protėvių daug kas priklauso  ax.gif
o štai kad ir manosios... viena balta noriai auga ir reguliariai pražysta, bet ne daugiau nei 10 žiedukų visada sukrauna.  ax.gif
Kita salotinė, tik spėjo nužydėti, žiūriu, jau žiedstiebį kala  bigsmile.gif  persiraizgius, šaknų krūva, bet jai gerai.
O va tokia margalapė kaip jalkos ką tik gautoji rausvažiedė jau žydėdama išleido naują žiedstiebį, dar lapą dėl viso pikto  g.gif  biggrin.gif  kai pirmasis žiedstiebis nužydėjo, liko dabartinis, naujesnis. Ir žiūriu šiandien - toks spurgelis tarp lapų, būsimasis naujas žiedstiebis! Plius 3 naujos šaknų užuomazgos!
Štai pas ką yra sveikatos žydėti  biggrin.gif  tiesiog užprogramuota  g.gif
O kitos žydės tik po pertraukos ir joms numatytais skaičiais žiedų  ax.gif
Įdomios tos orchės  ax.gif  4u.gif
Papildyta:
JŪSŲ PAVYDUI.... SCHILLERIANA  biggrin.gif
Papildyta:
Axara, kaip tu tokias foto padarai, turbūt fotografiją lankai/-ei  ax.gif

Papildyta:
QUOTE(mikuotuke @ 2009 09 21, 19:54)
axara, a pasiuto tos tavo gėlės, ypač ta ružavoji, kieeeeek žiedų  blink.gif  karsta.gif

rosee, koks epidendrumas!  bigsmile.gif  thumbup.gif  ir man ta balta vanda laaaabai graži  wub.gif

Mademoisellee, aha, ir aš prieš burrageara neatsilaikiau  hihihi.gif  kvepia kambarys nuo ryto iki pietų  wub.gif  tik vakare taupo savo kvepalus gėlytė  hihihi.gif
bet pas tave su 4 žiedstiebiais, ohoho  blink.gif  pas mane tik 1 ir džiaugiuosi  biggrin.gif

PASIRAŠAU po kiekvienu tavo žodžiu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(rosee @ 2009 09 21, 18:33)
Na mano foto ne meniška, bet vistiek noriu pasidžiaugti epidendriumu, kuris nežydėjo du metus ir tarp kitko, viena iš mano pirmųjų zombių, pirkau popigiąja, net neįsivaizdavau kokį grožį prižiūriu  blush2.gif .
Esu begalo dėkinga SM, kurios padėjo puoselėti tokį grožį  4u.gif
user posted image

Neveskit manęs iš proto. gun_bandana.gif Su šitokiu niekada nematytu grožiu. o aš vis dar tikiuosi tokios skaisčiai raudonos spalvos phaliko doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
o kas is Kauno planuojate vaziuoti i orchideju paroda? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 09 22, 08:49)
o kas is Kauno planuojate vaziuoti i orchideju paroda? smile.gif

Na, as planuoju, bent jau labai noreciau, bet MB kol kas nenusiteikes manes vezti butent i paroda. Bet, mes turim reikaliuku Vilniuje, tai atsargiai lenkiu prie to, kad reiketu mums vaziuoti BUTENT si sestadieni hihihi.gif flirt.gif
Atsakyti
Labas rytas, vis pasižiūriu jūsų gėlytes tai visų tokios gražios. axara na tavo ta salotinė koookia graži. wub.gif
Įdedu ir savo kelias pasigrožėti. Nieko įpatingo tik kad pasididžavimas jog pačios išauginti žiedeliai blush2.gif
user posted image
Čia spalva skaistesnė ir labai dideli žiedai. Prieš tai žydėjo devynis mėnesius ir iš karto išleido naują žiedstebį.
user posted image
O šitą jau rodžiau vasarą, bet noriu pasidžiaugti kad vis dar gražiai žydi ax.gif
user posted image
user posted image
Na ir prisigyriau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Smigė @ 2009 09 22, 08:07)
Labas rytas, vis pasižiūriu jūsų gėlytes tai visų tokios gražios. axara na tavo ta salotinė koookia graži.  wub.gif
Įdedu ir savo kelias pasigrožėti. Nieko įpatingo tik kad pasididžavimas jog pačios išauginti žiedeliai  blush2.gif

Čia spalva skaistesnė ir labai dideli žiedai. Prieš tai žydėjo devynis mėnesius ir iš karto išleido naują žiedstebį.

O šitą jau rodžiau vasarą, bet noriu pasidžiaugti kad vis dar gražiai žydi  ax.gif

Na ir prisigyriau  rolleyes.gif

Smigė, bet man kokia grazi tavo baltoji su morkavu liezuveliu, tik keleta kartu tokiu esu maciusi ir vis nenusiperku blush2.gif o siaip tai esi tikrai saunuole,kad ziedeliai visi tavo prazydinti, apatine balta zavi ziedu gausumu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2009 09 22, 09:25)
Smigė, bet man kokia grazi tavo baltoji su morkavu liezuveliu, tik keleta kartu tokiu esu maciusi ir vis nenusiperku  blush2.gif 

Tikrai sita verta demesio.
Atsakyti