Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema!

QUOTE(Lietuva @ 2009 09 18, 16:32)
Senai berašiau, va dar viena mano kuri dabar žydi

user posted image

mes persikraustėm gyventi iš buto į namą. Gyvenimo svajonė išsipildė. Ir kas keisčiausia, kaip išbarsčiau visur gėles, žiūriu, pilnos palangės, nėra nei vienai naujai vietos. O sakydavau, jei būčiau name, tai pirkčiau dar orchidėjų  doh.gif

Žydi daug kas dabar. Bijau tik dėl žiemos. Čia kūrensim katilu ir pabandėm, tai radiatoriai (nros nustatyti ant minimumo) taip pleška ir karštį leidžia, kad ant palangių negali būti nei viena - iškeptų. Tai kol nešildomas sezonas labai faina. Bet žiemą net nenumanau, kur teks jas nuo palangių patalpinti  doh.gif  g.gif

Lietuva, kaip visada grazus tavo ziedeliai 4u.gif ir sveikinu su ikurtuvemis bei su issipildziusia svajone bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 09 19, 18:40)
Ačiū už pagyras cimbukui 4u.gif pamačiau ir įsimylėjau ir gerai, nes kitose bazėse gražesnio neužmačiau lotuliukas.gif Gaila, kad daugiau gražulių orchyčių neužmačiau bazėse, bet vsi tiek džiaugiuosi, nes svarbiausia žalią cimbuką radau, skambinau mamai sako ir aš noriu lotuliukas.gif  Tai anskčiau pasakyt galėjo du ėmus būčiau, nors maniškis gražiausias ax.gif 
Kschatrija graži raibuolė, čia ne King Arthur? jei taip aš irgi turiu ax.gif

Cimbukas superinis bigsmile.gif man tokie grazus zalsvi, o pas ytave kiek daug dar ziedu smile.gif jei ne paslaptis,kurioje bazeje pirkai ir kiek kainavo? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mikuotuke @ 2009 09 21, 12:35)
Tie falenopsiai, kur apie 40 lt kainuoja, verti savo kainos, spec. atvežti  bigsmile.gif bent man taip pasirodė  ax.gif  blush2.gif

Man jos taip pat atrodo vertos kainos, tokios isskirtines, labai noreciau... smile.gif
O savaitgali Aleksoto maximoje maciau tokiu idomiu phal po 17 lt, puse ziedelio balto, puse ruzavo smile.gif taciau, nors ir retai kartu prekybcentriuose bunam, bet buvau su MB,tad isgirdau "nepirksim" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 09 20, 22:47)

Minimarko ziedelio mazumas:

labai graži spalvyte wub.gif
Atsakyti
Dekui 4u.gif
Atsakyti
Siandien siek tiek fotkinau, tad idedu ir jums smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo axara: 21 rugsėjo 2009 - 16:31
Pažiūrėjau anoje temoje į vienos forumietės visadžydę orchidėją, paskaitinėjau Fondos komentarus apie turimas nuolat žydinčias orches, apžiūrėjau savo kvietkas šiandien (mirkiau jas 1,5 val ir po labai trumpai karsta.gif ), ir padariau išvada, kad orchės kaip žmonės, turi paveldėta "imunitetą", vešlumą ir t.t. biggrin.gif
Šilingė tai jau ne kartą minėjo, nes juk nuo hibridų tėčių ir mamų ir protėvių daug kas priklauso ax.gif
o štai kad ir manosios... viena balta noriai auga ir reguliariai pražysta, bet ne daugiau nei 10 žiedukų visada sukrauna. ax.gif
Kita salotinė, tik spėjo nužydėti, žiūriu, jau žiedstiebį kala bigsmile.gif persiraizgius, šaknų krūva, bet jai gerai.
O va tokia margalapė kaip jalkos ką tik gautoji rausvažiedė jau žydėdama išleido naują žiedstiebį, dar lapą dėl viso pikto g.gif biggrin.gif kai pirmasis žiedstiebis nužydėjo, liko dabartinis, naujesnis. Ir žiūriu šiandien - toks spurgelis tarp lapų, būsimasis naujas žiedstiebis! Plius 3 naujos šaknų užuomazgos!
Štai pas ką yra sveikatos žydėti biggrin.gif tiesiog užprogramuota g.gif
O kitos žydės tik po pertraukos ir joms numatytais skaičiais žiedų ax.gif
Įdomios tos orchės ax.gif 4u.gif
Papildyta:
JŪSŲ PAVYDUI.... SCHILLERIANA biggrin.gif
Papildyta:
Axara, kaip tu tokias foto padarai, turbūt fotografiją lankai/-ei ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 09 21, 16:24)
Pažiūrėjau anoje temoje į vienos forumietės visadžydę orchidėją, paskaitinėjau Fondos komentarus apie turimas nuolat žydinčias orches, apžiūrėjau savo kvietkas šiandien (mirkiau jas 1,5 val ir po labai trumpai  karsta.gif ), ir padariau išvada, kad orchės kaip žmonės, turi paveldėta "imunitetą", vešlumą ir t.t.  biggrin.gif 
Šilingė tai jau ne kartą minėjo, nes juk nuo hibridų tėčių ir mamų ir protėvių daug kas priklauso  ax.gif
o štai kad ir manosios... viena balta noriai auga ir reguliariai pražysta, bet ne daugiau nei 10 žiedukų visada sukrauna.  ax.gif
Kita salotinė, tik spėjo nužydėti, žiūriu, jau žiedstiebį kala  bigsmile.gif  persiraizgius, šaknų krūva, bet jai gerai.
O va tokia margalapė kaip jalkos ką tik gautoji rausvažiedė jau žydėdama išleido naują žiedstiebį, dar lapą dėl viso pikto  g.gif  biggrin.gif  kai pirmasis žiedstiebis nužydėjo, liko dabartinis, naujesnis. Ir žiūriu šiandien - toks spurgelis tarp lapų, būsimasis naujas žiedstiebis! Plius 3 naujos šaknų užuomazgos!
Štai pas ką yra sveikatos žydėti  biggrin.gif  tiesiog užprogramuota  g.gif
O kitos žydės tik po pertraukos ir joms numatytais skaičiais žiedų  ax.gif
Įdomios tos orchės  ax.gif  4u.gif
Papildyta:
JŪSŲ PAVYDUI.... SCHILLERIANA  biggrin.gif
Papildyta:
Axara, kaip tu tokias foto padarai, turbūt fotografiją lankai/-ei  ax.gif

mikuotuke, as taip pat nesenai toki sprendima padariau smile.gif kitos sukrauna vos po kelis ziedus nors ir isnaujo ziedstiebio ir po ilgos pertraukos, o dar kitos tik zydi ir zydi, stai viena mano ruzava zydejo stai taip
user posted image
dabar jau baigia zydeti, liko vos keli ziedeliai ant ziedstiebio,nespejau nukirpti senojo, ji jau nauja augina, tad netgi nustebau,kad sitiek ziedu prazydinusi, visus iki vieno pumpurelius isskleidusi,gelyte turi jegu ir naujam ziedstiebiui. Tiesa, idomu kiek ziedu bus ant naujojo ziedstiebio,ar jis taip pat bus toks gausus ir sakotas smile.gif
mikuotuke, fotografijos nelankiau ir nelankau smile.gif tiesiog labai megstu fotografuoti, visas gyvenimo akimirkas iamzinti, tarp ju ir mylimos geles smile.gif
Atsakyti
Na mano foto ne meniška, bet vistiek noriu pasidžiaugti epidendriumu, kuris nežydėjo du metus ir tarp kitko, viena iš mano pirmųjų zombių, pirkau popigiąja, net neįsivaizdavau kokį grožį prižiūriu blush2.gif .
Esu begalo dėkinga SM, kurios padėjo puoselėti tokį grožį 4u.gif
user posted image
Papildyta:
Baltoji simfonija blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Rodausi sestadienio pirkini, kai pamaciau, negalejau jos palikti geliu parduotuveleje wub.gif pirmoji mano orchideja su 4 ziedstiebiais bigsmile.gif

Burrageara Nelly Isler

user posted image

user posted image
Papildyta:
axara, grazios nuotraukos, dar grazesnes gelytes wub.gif o paskutine foto isvis fantastika, jau ziedu gausumas wub.gif wub.gif

rosee, nuostabus epidendriumas, labai grazi ziedu spalva wub.gif ir vanda grazuole bigsmile.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(mikuotuke @ 2009 09 21, 17:24)

O cia tai tikrai galima uzpavydet karsta.gif as tikiuosi, kad maniske bent puse tiek ziedu kada nors padovanos hihihi.gif Nors sitoj foto manau ne maziau keturios schillerianos.
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 09 21, 18:33)
Na mano foto ne meniška, bet vistiek noriu pasidžiaugti epidendriumu, kuris nežydėjo du metus ir tarp kitko, viena iš mano pirmųjų zombių, pirkau popigiąja, net neįsivaizdavau kokį grožį prižiūriu  blush2.gif .
Esu begalo dėkinga SM, kurios padėjo puoselėti tokį grožį  4u.gif
user posted image
Papildyta:
Baltoji simfonija  blush2.gif
user posted image

wub.gif isimylejau epidendriuma! fantastika!
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 09 21, 17:33)
Na mano foto ne meniška, bet vistiek noriu pasidžiaugti epidendriumu, kuris nežydėjo du metus ir tarp kitko, viena iš mano pirmųjų zombių, pirkau popigiąja, net neįsivaizdavau kokį grožį prižiūriu  blush2.gif .
Esu begalo dėkinga SM, kurios padėjo puoselėti tokį grožį  4u.gif
Papildyta:
Baltoji simfonija  blush2.gif

O jau ziedu gausumas ir grazumas bigsmile.gif epidendriuma turbut pirmakart matau thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 09 21, 18:29)
Rodausi sestadienio pirkini, kai pamaciau, negalejau jos palikti geliu parduotuveleje  wub.gif  pirmoji mano orchideja su 4 ziedstiebiais  bigsmile.gif

Burrageara Nelly Isler

Papildyta:
axara, grazios nuotraukos, dar grazesnes gelytes  wub.gif o paskutine foto isvis fantastika, jau ziedu gausumas  wub.gif  wub.gif

rosee, nuostabus epidendriumas, labai grazi ziedu spalva  wub.gif  ir vanda grazuole  bigsmile.gif  wub.gif

dekoju smile.gif ir pati negaliu nepagirti, saunus pirkinys bigsmile.gif as kazkada taip pat i tokia ziurejau ermitaze, taciau galvojau galvojau ir nusprendziau padeti,pabijojau,kad nesugebesiu priziureti blush2.gif
Atsakyti
axara, a pasiuto tos tavo gėlės, ypač ta ružavoji, kieeeeek žiedų blink.gif karsta.gif

rosee, koks epidendrumas! bigsmile.gif thumbup.gif ir man ta balta vanda laaaabai graži wub.gif

Mademoisellee, aha, ir aš prieš burrageara neatsilaikiau hihihi.gif kvepia kambarys nuo ryto iki pietų wub.gif tik vakare taupo savo kvepalus gėlytė hihihi.gif
bet pas tave su 4 žiedstiebiais, ohoho blink.gif pas mane tik 1 ir džiaugiuosi biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 09 21, 19:54)
ir man ta balta vanda laaaabai graži  wub.gif

Vanda ne mano pražydinta, ji jau eina į pabaigą, neseniai pirkau Maximoje už 40Lt, bet dar vistiek lb miela į ją žiūrėti. Laikau "pakartą" ant lenciūgėlio, ten toks krepšelis yra, tai už kraštų. Mirkau akvariumo vandenyje 1xsavaitėje. Šiaip bijau nugalabinti.
Na ką, jau su jūsų grožiais lyginti, tai nėra ko blush2.gif , bet aš stengiuosi ax.gif daug domiuosi biggrin.gif
Atsakyti