QUOTE(Lietuva @ 2009 09 18, 16:32)
Senai berašiau, va dar viena mano kuri dabar žydi
mes persikraustėm gyventi iš buto į namą. Gyvenimo svajonė išsipildė. Ir kas keisčiausia, kaip išbarsčiau visur gėles, žiūriu, pilnos palangės, nėra nei vienai naujai vietos. O sakydavau, jei būčiau name, tai pirkčiau dar orchidėjų
Žydi daug kas dabar. Bijau tik dėl žiemos. Čia kūrensim katilu ir pabandėm, tai radiatoriai (nros nustatyti ant minimumo) taip pleška ir karštį leidžia, kad ant palangių negali būti nei viena - iškeptų. Tai kol nešildomas sezonas labai faina. Bet žiemą net nenumanau, kur teks jas nuo palangių patalpinti
mes persikraustėm gyventi iš buto į namą. Gyvenimo svajonė išsipildė. Ir kas keisčiausia, kaip išbarsčiau visur gėles, žiūriu, pilnos palangės, nėra nei vienai naujai vietos. O sakydavau, jei būčiau name, tai pirkčiau dar orchidėjų
Žydi daug kas dabar. Bijau tik dėl žiemos. Čia kūrensim katilu ir pabandėm, tai radiatoriai (nros nustatyti ant minimumo) taip pleška ir karštį leidžia, kad ant palangių negali būti nei viena - iškeptų. Tai kol nešildomas sezonas labai faina. Bet žiemą net nenumanau, kur teks jas nuo palangių patalpinti
Lietuva, kaip visada grazus tavo ziedeliai ir sveikinu su ikurtuvemis bei su issipildziusia svajone
Papildyta:
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 09 19, 18:40)
Ačiū už pagyras cimbukui pamačiau ir įsimylėjau ir gerai, nes kitose bazėse gražesnio neužmačiau Gaila, kad daugiau gražulių orchyčių neužmačiau bazėse, bet vsi tiek džiaugiuosi, nes svarbiausia žalią cimbuką radau, skambinau mamai sako ir aš noriu Tai anskčiau pasakyt galėjo du ėmus būčiau, nors maniškis gražiausias
Kschatrija graži raibuolė, čia ne King Arthur? jei taip aš irgi turiu
Kschatrija graži raibuolė, čia ne King Arthur? jei taip aš irgi turiu
Cimbukas superinis man tokie grazus zalsvi, o pas ytave kiek daug dar ziedu jei ne paslaptis,kurioje bazeje pirkai ir kiek kainavo?
Papildyta:
QUOTE(mikuotuke @ 2009 09 21, 12:35)
Tie falenopsiai, kur apie 40 lt kainuoja, verti savo kainos, spec. atvežti bent man taip pasirodė
Man jos taip pat atrodo vertos kainos, tokios isskirtines, labai noreciau...
O savaitgali Aleksoto maximoje maciau tokiu idomiu phal po 17 lt, puse ziedelio balto, puse ruzavo taciau, nors ir retai kartu prekybcentriuose bunam, bet buvau su MB,tad isgirdau "nepirksim"