Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema!

QUOTE(jolla42 @ 2009 09 20, 22:16)
tai,kad šalnom gąsdina,tai vienu kartu ir sunešiau....

nu va gražiausia- per balius ir orų neišgirdau, bet taip tingiu jau nešt- gal Kaune dar nebus- vakaras toks šiltas, saviškiui liepiau nebambėt ant mano gėlių ir cimbams sumeistraut stovą, kad palangės laisvesnės būtų, kai iš balkono partempsiu - nufotkinsiu smile.gif
Atsakyti
Jau veikia puslapiukas musu deboru pardavejo thumbup.gif
http://www.elegant-o...eu/deborae.html
Papildyta:
Gal Maxima dar uzves ka nors is situ? http://www.elegant-o...erlist 2009.pdf tikros grazuoles, Deboras tai is sitos firmos eme
Papildyta:
Minimarko ziedelio mazumas:
[attachmentid=184729]
[attachmentid=184730]
Vanda substrate gyvena stai sitaip rolleyes.gif jau nepamenu kada as ja ten patupdziau, senokai.
[attachmentid=184731]
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 09 20, 23:24)
nu va gražiausia- per balius ir orų neišgirdau, bet taip tingiu jau nešt- gal Kaune dar nebus- vakaras toks šiltas, saviškiui liepiau nebambėt ant mano gėlių ir cimbams sumeistraut stovą, kad palangės laisvesnės būtų, kai iš balkono partempsiu - nufotkinsiu smile.gif

aš nesakiau,kad šianakt,nes ir tik puse ausies girdėjau blush2.gif ,tik laiką taupydama susinešiau,nes po darbo jau tingėsiu su gėlėm tampytis......kol apžiūrėjau,apčiupinėjau,paliejau......virš 4 val.užtrukau doh.gif
Atsakyti
beje Astersita,itariu kad lenda ziedstiebis is raudono pfaliko,kuri is jusu pirkau wub.gif dar nesu visiskai tikra...bet itarimas kad ten ne saknis.. thumbup.gif
[/quote]

Gera naujiena thumbup.gif labai džiaugiuosi, jei tikrai pradžiugins žiedais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 09 20, 21:43)
LABUTIS,
o aš saviškius cimbus balkone palikau g.gif

QUOTE(jolla42 @ 2009 09 20, 22:16)
tai,kad šalnom gąsdina,tai vienu kartu ir sunešiau....

Hmmm, mano balkonas įstiklintas, tai palikau dar, jaučiu, iki kokio spalio vidurio laikysiu (na, nuo orų priklausys) g.gif

Tina, vajeee, jau tikrai, koooooks mažiukas žiedelytis bigsmile.gif doh.gif lotuliukas.gif atrodo keistai kaip pagal tokį augalą biggrin.gif Bet šiaip labai simpatukas wub.gif klausyk, ką ten vanda leidžia, ar man tik foto taip pasirodė? blink.gif gal jau žiedukų sulauksi? bigsmile.gif bet gražiai kaip išbujojus thumbup.gif

Iš tavo nurodytų puslapių užsakymo (ot lyg tyčia įdėjai, seilės dabar varva lotuliukas.gif ) tai man laaaabai norėtųsi Elegant Karin Aloha wub.gif ryškios traukia paskutiniu metu wub.gif

ai, dar šiaip smalsus klaustukas ax.gif o užsisakyti iš to order list būtų turbūt brangiau, nei laukti, kol maxima atveš? unsure.gif kažin g.gif nes ji vistiek daugiau urmine kaina ima g.gif o čia....
bet norėtuuuuusi..... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikuotuke: 21 rugsėjo 2009 - 08:38
Vanda neisbujojusi, ji tokia ir buvo. Tik Maximoj gal daugiau pavytus. Ten lapa auginasi.

Uzsakinet bus visada brangiau, nei Maxima atveza.
Atsakyti
Vakar Maximoj kokia fainuole maciau,jauciu pirksiu,bordo spalvos su baltais plemukais,40 litu,kazkaip susimeciau,nes buvo pigesniu,o ir namie vietos jau nelabai g.gif
Atsakyti
kurioj jus cia maximoj vandu randat? nes kur as pamatau, be simto litu niekaip ax.gif wub.gif
Atsakyti
Ups,as rasiau apie phaliuka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(shidochika @ 2009 09 21, 12:09)
Ups,as rasiau apie phaliuka  ax.gif

Tie falenopsiai, kur apie 40 lt kainuoja, verti savo kainos, spec. atvežti bigsmile.gif bent man taip pasirodė ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif
na va, buvau Kaune savaitgali, tai parsiveziau grazuole namo thumbup.gif o jau kvepia kaip skaniai wub.gif
user posted image

o cia palyginimui kokia ji nedidute, bet labai faina ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oike: 21 rugsėjo 2009 - 13:28
QUOTE(oike @ 2009 09 21, 14:27)
na va, buvau Kaune savaitgali, tai parsiveziau grazuole namo thumbup.gif  o jau kvepia kaip skaniai wub.gif

As irgi tokia grazuole sestadieni nusipirkau, vakare imesiu foto wub.gif
Atsakyti