Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema!

mano miltoniopsis labai panasus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2009 09 20, 13:24)
na pasigirsiu truputi ir as blush2.gif  turiu plemeta pfalika wub.gif lauksiu ziedu
user posted image

oncidiumas leidzia ziedyna
user posted image

o cia va nezinau ka auginu lotuliukas.gif gal kas paprotins g.gif
user posted image

Gražuolės visos, šaunuolė thumbup.gif o ar negali būti oncidiumas ir trečiojoje foto? miltoniopsis tai kažin, nes atrodo, kad tavasis žaliais lapais, o mano miltoniopsio lapai ne žali, o tokie blyškūs, žalsvai pilkšvi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Astersita @ 2009 09 20, 15:04)
Gražuolės visos, šaunuolė  thumbup.gif o ar negali būti oncidiumas ir trečiojoje foto? miltoniopsis tai kažin, nes atrodo, kad tavasis žaliais lapais, o mano miltoniopsio lapai ne žali, o tokie blyškūs, žalsvai pilkšvi  g.gif

bet gumbai oncidiumo pailgesni turetu buti....
Atsakyti
QUOTE(Astersita @ 2009 09 20, 14:04)
Gražuolės visos, šaunuolė  thumbup.gif o ar negali būti oncidiumas ir trečiojoje foto? miltoniopsis tai kažin, nes atrodo, kad tavasis žaliais lapais, o mano miltoniopsio lapai ne žali, o tokie blyškūs, žalsvai pilkšvi  g.gif

as tai blondine-neuzsirasiau kai atsiunte geliuka doh.gif pirkau is forumietes vienos..nu gal kada prazys,tada suprasim kas ten mirksiukas.gif ,beje Astersita,itariu kad lenda ziedstiebis is raudono pfaliko,kuri is jusu pirkau wub.gif dar nesu visiskai tikra...bet itarimas kad ten ne saknis.. thumbup.gif
Atsakyti
na ka, prisiruosiau revizuoti naujoka miltoniopsi... ir ka jus manot? geliukas pasodintas pjuvenose ir pemzoje, o ant virsaus tik prideta orchideju substrato smile.gifsmile.gifsmile.gif puse saknu teko iskirpti, o kita puse atgal isodinau, dabar ziuresiu,kas bus.

raibuole taip pat buvo pirkta onkologiniam, tai ir ta teko isversti, kad po to bedos nebutu g.gif . padetis siek tiek geresne. pemzos neradau, tik viena bepuvancia sakni is keturiu turimu smile.gif

nzn, gal kas gelytes is onkologinio turit pasiziurekit pas save.... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evutext: 20 rugsėjo 2009 - 16:56
Aš turiu raibuolę iš TIk Gėlės Vilniuje, į ją kaip tik iš onkologinio veža, tai iškart traukiau lauk raibuolę ir...lauk lengvai iškrito visas substratas...Raibuolė be šaknų..na viena trumputė nusususi tėra...bet po persodinimo pfu pfu pfu jau koks mėnesis stovi neleipsta nevysta, nedžiūna gal ką auginasi tikiuosi ir gyvens...

O jei linksmiau mano žalias cimbis dar ir kvepia ir skaniai lotuliukas.gif biggrin.gif Tik ne visą dieną kažkaip ir nelabai stipriai bet kambary šiek tiek jaučiasi kvapas
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 09 20, 17:55)
na ka, prisiruosiau revizuoti naujoka miltoniopsi... ir ka jus manot? geliukas pasodintas pjuvenose ir pemzoje, o ant virsaus tik prideta orchideju substrato smile.gifsmile.gifsmile.gif puse saknu teko iskirpti, o kita puse atgal isodinau, dabar ziuresiu,kas bus.

raibuole taip pat buvo pirkta onkologiniam, tai ir ta teko isversti, kad po to bedos nebutu g.gif . padetis siek tiek geresne. pemzos neradau, tik viena bepuvancia sakni is keturiu turimu smile.gif
nzn, gal kas gelytes is onkologinio turit pasiziurekit pas save....  blush2.gif

ne onkologinis sodina jas ,deja, o olandai, tik jei gėlė užsibūna ilgiau bazėj - greičiausiai pradės pūti - juk ten taip tamsu, kaip jai išdžiūti verysad.gif užtai ir pavojinga pirkti smulkiašaknes. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
ax.gif taigi susinešiau į namus iš balkono visas
atostogavusias mega_shok.gif tease.gif karsta.gif ,mažai nepasirodė schmoll.gif ,tiesa viena iš vadinamų kambrijų (neatrenku kur kas) su dviem žiedstiebiais thumbup.gif ,o va didysis cimbas ko gero išdūrė bebe.gif joks ten žiedstiebis verysad.gif bus vaikis,o taip apsidžiaugiau doh.gif užima pusę kambario-išbujojo,o žiedų schmoll.gif
blush2.gif ir iš '' lavoninės'' -(ne reanimacijos) kelis falikus ir miltoniopsį ištrenkiau lauk.....ir be jų problemų gana...(pikta aš dabar blush2.gif )
šokėjuke-gražus cimbukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Astersita @ 2009 09 20, 14:04)

Trečioje nuotraukoje - cambria smile.gif o koks šio hibrido tikslesnis pavadinimas - gali pasakyti tik ziedai mirksiukas.gif
Daugiau info čia
Cambria
Atsakyti
QUOTE(MoonDark @ 2009 09 20, 21:16)
Trečioje nuotraukoje - cambria  smile.gif  o koks šio hibrido tikslesnis pavadinimas - gali pasakyti tik ziedai  mirksiukas.gif
Daugiau info čia
Cambria

aciu blush2.gif lauksim ziedeliu...
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 09 20, 20:27)
Sveikutės  4u.gif
ax.gif taigi susinešiau į namus iš balkono visas
atostogavusias  mega_shok.gif  tease.gif  karsta.gif ,mažai nepasirodė  schmoll.gif ,tiesa viena iš vadinamų kambrijų (neatrenku kur kas) su dviem žiedstiebiais  thumbup.gif ,o va didysis cimbas ko gero išdūrė  bebe.gif joks ten žiedstiebis  verysad.gif bus vaikis,o taip apsidžiaugiau doh.gif užima pusę kambario-išbujojo,o žiedų  schmoll.gif
blush2.gif ir iš '' lavoninės'' -(ne reanimacijos) kelis falikus ir miltoniopsį ištrenkiau lauk.....ir be jų problemų gana...(pikta aš dabar  blush2.gif )
šokėjuke-gražus cimbukas  4u.gif

LABUTIS,
o aš saviškius cimbus balkone palikau g.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 09 20, 22:43)
LABUTIS,
o aš saviškius cimbus balkone palikau g.gif

tai,kad šalnom gąsdina,tai vienu kartu ir sunešiau....
Atsakyti