mano miltoniopsis labai panasus
QUOTE(jalka @ 2009 09 20, 13:24)
na pasigirsiu truputi ir as turiu plemeta pfalika lauksiu ziedu
oncidiumas leidzia ziedyna
o cia va nezinau ka auginu gal kas paprotins
oncidiumas leidzia ziedyna
o cia va nezinau ka auginu gal kas paprotins
Gražuolės visos, šaunuolė o ar negali būti oncidiumas ir trečiojoje foto? miltoniopsis tai kažin, nes atrodo, kad tavasis žaliais lapais, o mano miltoniopsio lapai ne žali, o tokie blyškūs, žalsvai pilkšvi
QUOTE(Astersita @ 2009 09 20, 15:04)
Gražuolės visos, šaunuolė o ar negali būti oncidiumas ir trečiojoje foto? miltoniopsis tai kažin, nes atrodo, kad tavasis žaliais lapais, o mano miltoniopsio lapai ne žali, o tokie blyškūs, žalsvai pilkšvi
bet gumbai oncidiumo pailgesni turetu buti....
QUOTE(Astersita @ 2009 09 20, 14:04)
as tai blondine-neuzsirasiau kai atsiunte geliuka pirkau is forumietes vienos..nu gal kada prazys,tada suprasim kas ten ,beje Astersita,itariu kad lenda ziedstiebis is raudono pfaliko,kuri is jusu pirkau dar nesu visiskai tikra...bet itarimas kad ten ne saknis..
na ka, prisiruosiau revizuoti naujoka miltoniopsi... ir ka jus manot? geliukas pasodintas pjuvenose ir pemzoje, o ant virsaus tik prideta orchideju substrato puse saknu teko iskirpti, o kita puse atgal isodinau, dabar ziuresiu,kas bus.
raibuole taip pat buvo pirkta onkologiniam, tai ir ta teko isversti, kad po to bedos nebutu . padetis siek tiek geresne. pemzos neradau, tik viena bepuvancia sakni is keturiu turimu
nzn, gal kas gelytes is onkologinio turit pasiziurekit pas save....
raibuole taip pat buvo pirkta onkologiniam, tai ir ta teko isversti, kad po to bedos nebutu . padetis siek tiek geresne. pemzos neradau, tik viena bepuvancia sakni is keturiu turimu
Aš turiu raibuolę iš TIk Gėlės Vilniuje, į ją kaip tik iš onkologinio veža, tai iškart traukiau lauk raibuolę ir...lauk lengvai iškrito visas substratas...Raibuolė be šaknų..na viena trumputė nusususi tėra...bet po persodinimo pfu pfu pfu jau koks mėnesis stovi neleipsta nevysta, nedžiūna gal ką auginasi tikiuosi ir gyvens...
O jei linksmiau mano žalias cimbis dar ir kvepia ir skaniai Tik ne visą dieną kažkaip ir nelabai stipriai bet kambary šiek tiek jaučiasi kvapas
O jei linksmiau mano žalias cimbis dar ir kvepia ir skaniai Tik ne visą dieną kažkaip ir nelabai stipriai bet kambary šiek tiek jaučiasi kvapas
QUOTE(evutext @ 2009 09 20, 17:55)
na ka, prisiruosiau revizuoti naujoka miltoniopsi... ir ka jus manot? geliukas pasodintas pjuvenose ir pemzoje, o ant virsaus tik prideta orchideju substrato puse saknu teko iskirpti, o kita puse atgal isodinau, dabar ziuresiu,kas bus.
ne onkologinis sodina jas ,deja, o olandai, tik jei gėlė užsibūna ilgiau bazėj - greičiausiai pradės pūti - juk ten taip tamsu, kaip jai išdžiūti užtai ir pavojinga pirkti smulkiašaknes.
Sveikutės
taigi susinešiau į namus iš balkono visas
atostogavusias ,mažai nepasirodė ,tiesa viena iš vadinamų kambrijų (neatrenku kur kas) su dviem žiedstiebiais ,o va didysis cimbas ko gero išdūrė joks ten žiedstiebis bus vaikis,o taip apsidžiaugiau užima pusę kambario-išbujojo,o žiedų
ir iš '' lavoninės'' -(ne reanimacijos) kelis falikus ir miltoniopsį ištrenkiau lauk.....ir be jų problemų gana...(pikta aš dabar )
šokėjuke-gražus cimbukas
atostogavusias ,mažai nepasirodė ,tiesa viena iš vadinamų kambrijų (neatrenku kur kas) su dviem žiedstiebiais ,o va didysis cimbas ko gero išdūrė joks ten žiedstiebis bus vaikis,o taip apsidžiaugiau užima pusę kambario-išbujojo,o žiedų
ir iš '' lavoninės'' -(ne reanimacijos) kelis falikus ir miltoniopsį ištrenkiau lauk.....ir be jų problemų gana...(pikta aš dabar )
šokėjuke-gražus cimbukas
QUOTE(Astersita @ 2009 09 20, 14:04)
Trečioje nuotraukoje - cambria o koks šio hibrido tikslesnis pavadinimas - gali pasakyti tik ziedai
Daugiau info čia
Cambria
QUOTE(MoonDark @ 2009 09 20, 21:16)
Trečioje nuotraukoje - cambria o koks šio hibrido tikslesnis pavadinimas - gali pasakyti tik ziedai
Daugiau info čia
Cambria
Daugiau info čia
Cambria
aciu lauksim ziedeliu...
QUOTE(jolla42 @ 2009 09 20, 20:27)
Sveikutės
šokėjuke-gražus cimbukas
šokėjuke-gražus cimbukas
LABUTIS,
o aš saviškius cimbus balkone palikau
QUOTE(pabirze @ 2009 09 20, 22:43)
tai,kad šalnom gąsdina,tai vienu kartu ir sunešiau....