Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema!

QUOTE(Fudzijama @ 2009 10 01, 18:27)
As irgi siandien buvau Draugystes g. Labai raibuoles norejau. Tai ne tik kad po 5 Lt nera, bet JOKIU nepamaciau  verysad.gif O pardavejos paklausiau - ar neturit raibuoliu? Tai atsake - turbut ne  unsure.gif Tai nesupratau ar ne - ar ji tiesiog nezino  doh.gif
Kurioj vietoj jos paprastai gyvena tenai?

jų tikrai turėjo būti, jei gerai pamenu, vos įėjus kaktusų stelažas, po to lygiagrečiai orchių, phalikai buvo sukrauti berods, tai apatinėj lentynoj raibuolės buvo tos susnos po 31lt, ir šalai peržydėję. Jos nelabai gaudos pavadinimuose.
Papildyta:
[quote=Ambrozija,2009 10 01, 17:25]
[[/color]

Ten jau pumpurėliai matosi? Kokios sp žiedeliai?

jos abi buvo violetinės spalvos, tą kur palikau - daržydinti, bet jau į pabaigą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 01 spalio 2009 - 18:04
As irgi siandien buvau Draugystes g. Labai raibuoles norejau. Tai ne tik kad po 5 Lt nera, bet JOKIU nepamaciau  verysad.gif O pardavejos paklausiau - ar neturit raibuoliu? Tai atsake - turbut ne  unsure.gif Tai nesupratau ar ne - ar ji tiesiog nezino  doh.gif

aha, ir aš mačiau apačioj, bet vos įžiūrėjau, kad ten raibuolės doh.gif pardavėjos paprastai nelabai gaudosi, tai tenka pačiam atidžiai žiūrinėti g.gif
Atsakyti
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2009 10 01, 16:34)
maniške buna taip

Mano taip pat panašiai ax.gif

user posted image
Atsakyti
NAUJA TEMA! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Kaip tik aš iš ten, bet jokių orchi nemačiau schmoll.gif verysad.gif taip norėjosi pasigrožėt....
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2009 10 01, 20:03)
Kaip tik aš iš ten, bet jokių orchi nemačiau  schmoll.gif  verysad.gif taip norėjosi pasigrožėt....

taigi pilna falenopsių buvo 4u.gif dendrobių nemažai, bent pora lentynų g.gif
manau, pasiimsiu tave už rankos ir eisim pasivaikščioti po parduotuves ir bazes ax.gif
o dar geriau - būtinai reikia susitikimo! tongue.gif
sakau, čia neišvengiamas ir, pasirodo, labai reikalingas dalykas bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 10 01, 19:13)

Daba jau "dašilo", kaip jos ten auga bigsmile.gif biggrin.gif

P.s. peržiūrėjau Tavo parašėlyje gėlytes, vaje, kokių grožių pastebėjau! bigsmile.gif Ypač ši patiko smile.gif

user posted image

mikuotuke, tai čia ne pačioj Maximoj? doh.gif Jei gėlių parduotuvėj, šalia Kikos, tai ten praeinant mačiau kelias baltažiedes blush2.gif
Atsakyti
o taip,susitikimo reikia... tik gal greiciau, nelaukim,kol as alga gausiu ka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 10 01, 20:07)
sakau, čia neišvengiamas ir, pasirodo, labai reikalingas dalykas  bigsmile.gif  4u.gif

QUOTE(evutext @ 2009 10 01, 20:12)
o taip,susitikimo reikia... tik gal greiciau, nelaukim,kol as alga gausiu ka  lotuliukas.gif

Ir koks gi susitikimas su manim, dar tokia "žalia"... blush2.gif Jūs jau ant tiek pasinešusios, sava šneka kalbat, kol susigaudau kas, kur ir apie ką hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2009 10 01, 20:09)
Daba jau "dašilo", kaip jos ten auga  bigsmile.gif  biggrin.gif
P.s. peržiūrėjau Tavo parašėlyje gėlytes, vaje, kokių grožių pastebėjau!  bigsmile.gif  Ypač ši patiko smile.gif

user posted image
mikuotuke, tai čia ne pačioj Maximoj?  doh.gif Jei gėlių parduotuvėj, šalia Kikos, tai ten praeinant mačiau kelias baltažiedes  blush2.gif

nea, aš buvau ne maximoj, o už senukų draugystės g. bazėje ax.gif kur dauuuug vien tik gėlių blush2.gif
ir va būtent tokį gražuolį dendrobį, kurio foto ką tik įdėjai, parsitempiau bigsmile.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti