Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema!

Šokėjuke, kaip žalias, tai labai gražus cimbukas, lūpa marga, labai simpatiškas bigsmile.gif
mano žaliukas paprastesnis ir mažesnis ax.gif kažin, šiemet sulauksiu žiedų doh.gif
Atsakyti
sveikos, mergaites, ir as saviske parodysiu 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kshatrija @ 2009 09 19, 19:20)
sveikos, mergaites, ir as saviske parodysiu  4u.gif

user posted image

user posted image

Grožis wub.gif tokią turiu, bet žiedo jau daugiau nei pusmetis nemačiau, nes mama nužydėjo, dabar vaikus auginasi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 09 19, 20:24)
Grožis  wub.gif  tokią turiu, bet žiedo jau daugiau nei pusmetis nemačiau, nes mama nužydėjo, dabar vaikus auginasi  wub.gif

aciu smile.gif seip maniske irgi vaikiuka is sono leidzia thumbup.gif bet tik viena. Nusipirkau maximoj tokia nuleipusia, nukainuota,o dabar stai kaip atsigavo wub.gif
Atsakyti
Ačiū už pagyras cimbukui 4u.gif pamačiau ir įsimylėjau ir gerai, nes kitose bazėse gražesnio neužmačiau lotuliukas.gif Gaila, kad daugiau gražulių orchyčių neužmačiau bazėse, bet vsi tiek džiaugiuosi, nes svarbiausia žalią cimbuką radau, skambinau mamai sako ir aš noriu lotuliukas.gif Tai anskčiau pasakyt galėjo du ėmus būčiau, nors maniškis gražiausias ax.gif
Kschatrija graži raibuolė, čia ne King Arthur? jei taip aš irgi turiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kshatrija @ 2009 09 19, 19:29)
aciu  smile.gif  seip maniske irgi vaikiuka is sono leidzia  thumbup.gif  bet tik viena. Nusipirkau maximoj tokia nuleipusia, nukainuota,o dabar stai kaip atsigavo wub.gif

tai gerai, kad leidžia, nes kai nužydės, tai kitąsyk žydės tik suaugęs vaikutis ax.gif mano iš pradžių tik vieną leido, dabar jau antrą auginasi. O raibuolėms patinka augti krūvoje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 09 19, 20:44)
tai gerai, kad leidžia, nes kai nužydės, tai kitąsyk žydės tik suaugęs vaikutis  ax.gif  mano iš pradžių tik vieną leido, dabar jau antrą auginasi. O raibuolėms patinka augti krūvoje  ax.gif

doh.gif gerai,kad pasaket... nezinojau... buciau jau persodinus atskirai ta vaikuti blush2.gif ir nezinojau,jog jos tik po viena karta zydi blink.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 09 19, 19:44)
tai gerai, kad leidžia, nes kai nužydės, tai kitąsyk žydės tik suaugęs vaikutis  ax.gif  mano iš pradžių tik vieną leido, dabar jau antrą auginasi. O raibuolėms patinka augti krūvoje  ax.gif

maniske raibuole irgi 2 vaikiukus auginasi..ziedelio dar neteko matyt...siunciausi pflenciuka,matesi nudziuves ziedstiebis..stovejo gal pusmeti komoj..nei augo nei vyto...gal pagaliau sulauksiu nors vieno ziedelio doh.gif
Atsakyti
[quote=sokejuke86,2009 09 19, 17:22]
ORDi pasaka Jūsų orchidėjos, o cimbidis tai mano svajonių wub.gif thumbup.gif

Dabar apie Kauno bazes, buvom šiandien tai šiaip labai nusivyliau, gal neužtaikiau, nei žydinčių miniukų, nei katlėjų, nei miltoniopsių nemačiau verysad.gif Buvom Aleksoto bazėj, ten misiją žalias, na gal ne toks gražus kaip ORDI bet gražus įvykdžiau, pasirodysiu vėlėliau,o šiaip nieko labai gero, tada buvom Kalminoj, iš vis nieko gero, o bazė prie onkologinio nuo pirmadienio išsikelia tai ten vajei ojei ir nieko gero visai tik phaleonopsiai ir dendrobiai dar ekli nelabai dideli cimbukai. o taip mielai miniuką kokį, katlėją ar miltoniją parsivežus būčiau, na bet ką darysi...

kur išsikelia? g.gif verysad.gif
Atsakyti
Pabirze, žinokit iš to susijaudinimo, kad turiu cimbidį ir nusivylimo, kad nei katlėjų nei miltonijų nei miniukų nemačiau nepažiūrėjau..Pažiūrėjo draugas, bet pamiršo iškart pasakyt,o kai pasakiau, blyn nepažiūrėjom, sako pažiūrėjau tik pamiršau doh.gif Gal bus ant durų pakabinta, sakė nuo 21d, nebent blogai pažiūrėjo ir tarkim nuo kito mėnesio, aš pati kažkaip nepažiūrėjau. gal rasit ant durų parašyta ar internete paskelbs...
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 09 19, 17:22)
Tina, ką ten apie Mini mark girdėjau priežiūros temelėj? gal tą žieduką
parodykit ax.gif

Kai bus sviesiau smile.gif
Atsakyti
na pasigirsiu truputi ir as blush2.gif turiu plemeta pfalika wub.gif lauksiu ziedu
user posted image

oncidiumas leidzia ziedyna
user posted image

o cia va nezinau ka auginu lotuliukas.gif gal kas paprotins g.gif
user posted image
Atsakyti