Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema!

QUOTE(pabirze @ 2009 10 01, 12:43)
ką tik iš draugystės bazės- pirkau vandą už 25lt, stovis pusėtinas, gal nenumirs, palikau už 40lt.

Vajee wub.gif
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 10 01, 12:47)
pabirze, pagaliau isdrisai vandute namo parsitempti smile.gif

už tokią kainą išdrįsau- nors apie jų auginimą nieko nežinau blush2.gif kažin ar atlaikys - buvau be mašinos, o oras siaubingas. Na ką trauksiu Mikuotukės knygą biggrin.gif ir mokysiuos. Raibuolės siaubingos, bet mačiau kelias ko gero po 5 litus- visai be žiedų, tai jei ką domina - bandykit. 4u.gif šiaip viskas kaip ir seniau

oi, dar ir vyrą reikia paruošti, kad nebambėtų, ryt juk iš orchidėjų lt. katlėja atkeliaus, ko gero prisidengsiu artėjančia profesine švente lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Evutext, kaip ta raibuolė? Ar nenyksta? turiu galvoje bazinę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 01 spalio 2009 - 12:05
na, nuzydeti jau baigia, bet po persodinimo tpfu,tpfu, viskas oki smile.gif aisku, augti nepuola, bet ka ir noreti. vesoka namuose, su sildymu iki galo nesusiderine,tai iki ryt dar geles tures pakentet smile.gif

na, o miltoniopsis buvo pradejes viena po kito lapus geltonint, persodinau,tai sitie bajeriai jo baigesi rodos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 10 01, 13:24)
na, nuzydeti jau baigia, bet po persodinimo tpfu,tpfu, viskas oki smile.gif aisku, augti nepuola, bet ka ir noreti. vesoka namuose, su sildymu iki galo nesusiderine,tai iki ryt dar geles tures pakentet smile.gif

na, o miltoniopsis buvo pradejes viena po kito lapus geltonint, persodinau,tai sitie bajeriai jo baigesi rodos smile.gif

paklausiau, nes šiandien užėjau pas anytą, tai ta bordinė iš b raidės blush2.gif , (neatsiminsiu niekad pavadinimo), vienu metu kažkaip nuvyto visi žiedai, paskutiniai išsiskleidė tik prieš savaitę, jaučiu vėl pūna, o pirkau onkologiniam- kelias dienas palauksiu ir rausiu, negi vėl perlietą gavau verysad.gif būtų gaila
Atsakyti
nu ir kodel tam Vilniuj nieko nebuna tokiom kainom...... doh.gif
tokios vandos uz 25 ir as neatsisakyciau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lialkaa @ 2009 10 01, 13:55)
nu ir kodel tam Vilniuj nieko nebuna tokiom kainom...... doh.gif
tokios vandos uz 25 ir as neatsisakyciau thumbup.gif

ta vanda galėtų būti ir pigesnė- didžioji šaknų dalis kaip siūleliai ir dar išpurkšta buvo, tą kurią palikau dar žydinti ir šaknys tikrai geresnės už 40lt
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 10 01, 13:59)
ta vanda galėtų būti ir pigesnė- didžioji šaknų dalis kaip siūleliai ir dar išpurkšta buvo, tą kurią palikau dar žydinti ir šaknys tikrai geresnės už 40lt

O kokios spalvos uz 40 Lt? Jau nera man ramybes doh.gif
Atsakyti
pabirze, o kaip phalenopsiu reikalai bazej? kokiu dar kitokiu geliu matei?
Atsakyti
Pabirze, o kur vandą radai, ten kur ir rašiau?
Jaučiu, ryt po darbo varysiu, noriu dar vienos. Na man gražu tos jų išraizgytos šaknys, taip egzotiškai atrodo wub.gif
Ėt, visą laiką apie šviestuvą galvoju, bet niekaip neišsirenku, kad nesugadint virtuvės bendro vaizdo, niekur nematau flora įsukamų lempų, o mačiau nete pas dėdę googlę, kad būna. Man tie dienos šviesos šviestuvai tai tokie griozdai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 10 01, 14:11)
pabirze, o kaip phalenopsiu reikalai bazej? kokiu dar kitokiu geliu matei?

nieko naujo absoliučiai, standartinės, ir netgi maximoj gražesnės. Gėlių daug, sunku ką ir beparašyti, dar dendrikų violetinių daug buvo, bet ko gero ne už kalnų bus vežimas naujų gėlių.

Papildyta:
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 10 01, 14:10)
O kokios spalvos uz 40 Lt? Jau nera man ramybes  doh.gif

tokia pati, tik su bepradedančiais vysti žiedais, ir šaknys geresnės būsenos , nors gerai netyrinėjau.
Papildyta:
QUOTE(rosee @ 2009 10 01, 14:26)
Pabirze, o kur vandą radai, ten kur ir rašiau?
Jaučiu, ryt po darbo varysiu, noriu dar vienos. Na man gražu tos jų išraizgytos šaknys, taip egzotiškai atrodo  wub.gif
Ėt, visą laiką apie šviestuvą galvoju, bet niekaip neišsirenku, kad nesugadint virtuvės bendro vaizdo, niekur nematau flora įsukamų lempų, o mačiau nete pas dėdę googlę, kad būna. Man tie dienos šviesos šviestuvai tai tokie griozdai  doh.gif

viena buvo ant stalo prie kasos, kita pačiam sandėlio gale ant stalo. Ta už 40lt irgi greit bus pigesnė - bet tam reikalinga kantrybė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 10 01, 14:31)
Ta už 40lt irgi greit bus pigesnė - bet tam reikalinga kantrybė lotuliukas.gif

jaučiu, manęs laukia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 10 01, 14:38)
jaučiu, manęs laukia  lotuliukas.gif

skubėk, šitos kalbos užkrečiamos, aš ne per seniausiai sakiau , kad vandos niekad neauginsiu ir va kaip gavosi lotuliukas.gif
Atsakyti