Raseliuke na ir grožis,o dar ir kvepia lyg ir turiu tų falikų-na ,bet kvepiančio ,parduotuvėse dabar pirmiausia uostau ,net ir turimą imčiau,jei tik kvepėtų mano tik katlėjos kvepia....
miniukas irgi gražutis,o spalva kokia ryški
Man toks ispudis susidares, kad Ermitaze dazniau negu kur nors kitur tokiu retesniu groziu pasitaiko. Ar as klystu?
QUOTE(jolla42 @ 2009 10 01, 00:05)
Raseliuke na ir grožis,o dar ir kvepia lyg ir turiu tų falikų-na ,bet kvepiančio ,parduotuvėse dabar pirmiausia uostau ,net ir turimą imčiau,jei tik kvepėtų mano tik katlėjos kvepia....
as kai pirkau, tai jis nekvepejo va, vasaros pradzioj isleido naujus ziedstiebius, sukrove ziedus ir kai prasiskleide, tada tik kvapas atsirado
Papildyta:
QUOTE(Fudzijama @ 2009 10 01, 00:07)
Man toks ispudis susidares, kad Ermitaze dazniau negu kur nors kitur tokiu retesniu groziu pasitaiko. Ar as klystu?
tiesa pasakius nezinau pas mus kai atsidare ermitazas, tai uzveze phalenopsiu, tai visi kaip isproteje puole, tame tarpe ir as. tai ir nusipirkau 7
Raselinuke, laaabai gražus miniukas
QUOTE(Tina* @ 2009 09 30, 23:18)
Man atejo su Sodo spalvu prenumerata. Bet netrukus turi pasirodyti visuose prekybos centruose
O verta pirkti? Turinys man pasirode labai panasus kaip Mano Namai isleista knygele "Orchidejos"
QUOTE(Raseliuke @ 2009 09 30, 23:35)
man tas stiebas tks nevykes isaugo
Ne nevykes, o naturalus. Taip kaip gamtoj jos nori augti, ziedai svyra zemyn.
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 10 01, 08:44)
O verta pirkti? Turinys man pasirode labai panasus kaip Mano Namai isleista knygele "Orchidejos"
Cia jau kiekvienam pagal save sprest, galima juk pavartyt pries perkant
Labas rytas.
Smagiai laika leidziat - kai kas uzkrata dalina, kai kas alpsta, kai kam sirdis stoja as prisidedu prie sirdies ritmo sutrikimu turinciuju del Raseliukes geles
o dar noriu kartu pasidziaugti, kad paroda augalu labirintai isejo man labai i nauda jau neziurint i tai, kad isigijau issvajotaja stuartiana (shillerianai i kompanija), tai dar apkreciau MB orchidlige, nors jis jau ir taip truputi sirgo, bet dabar jau labiau, nes jau ruosiasi konstruoti orchidariuma jau cia butu kazkas tokio mums padejo man apsvietima sugalvoti ir pajunge mano numyletinems
kas is jusu orchidariuma turit? noriu apie gelyciu prieziura jame pasikonsultuoti
Smagiai laika leidziat - kai kas uzkrata dalina, kai kas alpsta, kai kam sirdis stoja as prisidedu prie sirdies ritmo sutrikimu turinciuju del Raseliukes geles
o dar noriu kartu pasidziaugti, kad paroda augalu labirintai isejo man labai i nauda jau neziurint i tai, kad isigijau issvajotaja stuartiana (shillerianai i kompanija), tai dar apkreciau MB orchidlige, nors jis jau ir taip truputi sirgo, bet dabar jau labiau, nes jau ruosiasi konstruoti orchidariuma jau cia butu kazkas tokio mums padejo man apsvietima sugalvoti ir pajunge mano numyletinems
kas is jusu orchidariuma turit? noriu apie gelyciu prieziura jame pasikonsultuoti
QUOTE(Uogienė @ 2009 10 01, 09:56)
noriu kartu pasidziaugti, kad paroda augalu labirintai isejo man labai i nauda jau neziurint i tai, kad isigijau issvajotaja stuartiana (shillerianai i kompanija), tai dar apkreciau MB orchidlige, nors jis jau ir taip truputi sirgo, bet dabar jau labiau, nes jau ruosiasi konstruoti orchidariuma jau cia butu kazkas tokio mums padejo man apsvietima sugalvoti ir pajunge mano numyletinems
sveikinu apkretus vyriski orchidlige maniskis irgi palaiko mano liga, nesistengia isgydyti ir kiek matau, kartais labiau pasineses vaziuoti i medziokle nei as bet pats to jokiu budu nepripazysta
gal stuartianos foto? Jos ne tik ziedais, bet ir margais lapeliais zavios
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 10 01, 09:57)
sveikinu apkretus vyriski orchidlige maniskis irgi palaiko mano liga, nesistengia isgydyti ir kiek matau, kartais labiau pasineses vaziuoti i medziokle nei as bet pats to jokiu budu nepripazysta
dar neprisiruosiau nufotkint be zieduku, tik lapeliai ir tokia labai nediduke dabar visos mintys orchideju namui sutelktos
ką tik iš draugystės bazės- pirkau vandą už 25lt, stovis pusėtinas, gal nenumirs, palikau už 40lt.
QUOTE(pabirze @ 2009 10 01, 11:43)
ką tik iš draugystės bazės- pirkau vandą už 25lt, stovis pusėtinas, gal nenumirs, palikau už 40lt.
och, uz tokia kaina sveikinu
QUOTE(pabirze @ 2009 10 01, 13:43)
pabirze, pagaliau isdrisai vandute namo parsitempti