Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema!

Raseliuke thumbup.gif na ir grožis,o dar ir kvepia wub.gif lyg ir turiu tų falikų-na ,bet kvepiančio schmoll.gif ,parduotuvėse dabar pirmiausia uostau doh.gif ,net ir turimą imčiau,jei tik kvepėtų blush2.gif mano tik katlėjos kvepia....
miniukas irgi gražutis,o spalva kokia ryški wub.gif
Atsakyti
Man toks ispudis susidares, kad Ermitaze dazniau negu kur nors kitur tokiu retesniu groziu pasitaiko. Ar as klystu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 10 01, 00:05)
Raseliuke  thumbup.gif na ir grožis,o dar ir kvepia  wub.gif lyg ir turiu tų falikų-na ,bet kvepiančio  schmoll.gif ,parduotuvėse dabar pirmiausia uostau  doh.gif ,net ir turimą imčiau,jei tik kvepėtų  blush2.gif mano tik katlėjos kvepia....
miniukas irgi gražutis,o spalva kokia ryški  wub.gif

as kai pirkau, tai jis nekvepejo schmoll.gif va, vasaros pradzioj isleido naujus ziedstiebius, sukrove ziedus ir kai prasiskleide, tada tik kvapas atsirado wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Fudzijama @ 2009 10 01, 00:07)
Man toks ispudis susidares, kad Ermitaze dazniau negu kur nors kitur tokiu retesniu groziu pasitaiko. Ar as klystu?  g.gif
tiesa pasakius nezinau schmoll.gif
pas mus kai atsidare ermitazas, tai uzveze phalenopsiu, tai visi kaip isproteje puole, tame tarpe ir as. tai ir nusipirkau 7 blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Raselinuke, laaabai gražus miniukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 09 30, 23:18)
Man atejo su Sodo spalvu prenumerata. Bet netrukus turi pasirodyti visuose prekybos centruose  4u.gif

O verta pirkti? Turinys man pasirode labai panasus kaip Mano Namai isleista knygele "Orchidejos" g.gif
Atsakyti
QUOTE(Raseliuke @ 2009 09 30, 23:35)
man tas stiebas tks nevykes isaugo  blush2.gif 

Ne nevykes, o naturalus. Taip kaip gamtoj jos nori augti, ziedai svyra zemyn.

QUOTE(Mademoisellee @ 2009 10 01, 08:44)
O verta pirkti? Turinys man pasirode labai panasus kaip Mano Namai isleista knygele "Orchidejos" g.gif

Cia jau kiekvienam pagal save sprest, galima juk pavartyt pries perkant mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Smagiai laika leidziat - kai kas uzkrata dalina, kai kas alpsta, kai kam sirdis stoja biggrin.gif as prisidedu prie sirdies ritmo sutrikimu turinciuju del Raseliukes geles lotuliukas.gif
o dar noriu kartu pasidziaugti, kad paroda augalu labirintai isejo man labai i nauda thumbup.gif jau neziurint i tai, kad isigijau issvajotaja stuartiana (shillerianai i kompanija), tai dar apkreciau MB orchidlige, nors jis jau ir taip truputi sirgo, bet dabar jau labiau, nes jau ruosiasi konstruoti orchidariuma cool.gif jau cia butu kazkas tokio mums bigsmile.gif padejo man apsvietima sugalvoti ir pajunge mano numyletinems wub.gif
kas is jusu orchidariuma turit? noriu apie gelyciu prieziura jame pasikonsultuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2009 10 01, 09:56)
noriu kartu pasidziaugti, kad paroda augalu labirintai isejo man labai i nauda  thumbup.gif jau neziurint i tai, kad isigijau issvajotaja stuartiana (shillerianai i kompanija), tai dar apkreciau MB orchidlige, nors jis jau ir taip truputi sirgo, bet dabar jau labiau, nes jau ruosiasi konstruoti orchidariuma  cool.gif jau cia butu kazkas tokio mums  bigsmile.gif padejo man apsvietima sugalvoti ir pajunge mano numyletinems  wub.gif
kas is jusu orchidariuma turit? noriu apie gelyciu prieziura jame pasikonsultuoti  biggrin.gif

sveikinu apkretus vyriski orchidlige thumbup.gif maniskis irgi palaiko mano liga, nesistengia isgydyti ir kiek matau, kartais labiau pasineses vaziuoti i medziokle nei as rolleyes.gif bet pats to jokiu budu nepripazysta lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

gal stuartianos foto? blush2.gif Jos ne tik ziedais, bet ir margais lapeliais zavios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 10 01, 09:57)
sveikinu apkretus vyriski orchidlige  thumbup.gif  maniskis irgi palaiko mano liga, nesistengia isgydyti ir kiek matau, kartais labiau pasineses vaziuoti i medziokle nei as  rolleyes.gif  bet pats to jokiu budu nepripazysta  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

gal stuartianos foto?  blush2.gif  Jos ne tik ziedais, bet ir margais lapeliais zavios  ax.gif

dar neprisiruosiau nufotkint blush2.gif be zieduku, tik lapeliai ir tokia labai nediduke smile.gif dabar visos mintys orchideju namui sutelktos doh.gif
Atsakyti
ką tik iš draugystės bazės- pirkau vandą už 25lt, stovis pusėtinas, gal nenumirs, palikau už 40lt.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 10 01, 11:43)
ką tik iš draugystės bazės- pirkau vandą už 25lt, stovis pusėtinas, gal nenumirs, palikau už 40lt.

och, uz tokia kaina doh.gif sveikinu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 10 01, 13:43)
user posted image

pabirze, pagaliau isdrisai vandute namo parsitempti smile.gif
Atsakyti