QUOTE(Tina* @ 2009 09 29, 21:44)
As tresiu
tai kiek esu skaicius apie orchytes, tai jas ir reik tresti kai jos zydi dazniau, o kai nuzydi reik ir laistyma apribot ir tresima, duot pailset gelytem
QUOTE(naujute @ 2009 09 30, 14:45)
seip teigiama, kad zydinciu augalu tresima skatina greitesni ziedu nuzydejima, bet cia turbut kiekviena pagal save daro, as asmeniskai netresiu ir mano phalikai zydi po 5-7 menesius
oho kaip ilgai na paziureim, iki siol mano orchyte inirtingai krove ziedus, dabar pradejau tresti, matysim ar sumazes ziedu krovimas ar ne
QUOTE(De Zavu @ 2009 09 30, 15:45)
Laba diena, siandien Svanoriu pr. Kaune, tarp PC SAVAS ir Kauno raj. savivaldybes salia yra gelyciu salonas, maciau graziu orchideju vitrinoje, gal kuri esat is ten pirke? kokia bukle ir kainytes?
cia kalbi apie ta paduotuve namukyje pries turgeli?
QUOTE(evutext @ 2009 09 30, 16:02)
viena atvaziuojanr nuo centro, uz tilto iskart i kaire. o tada pirmas posukis i desine. toks geltonas pastatas staciakampis.
o kita nuo ziedo kur vienpusis eismas vaziuojant ne i raudondvario pl, o desiniau i tilzes gatve. ir tilzes 20 po desinei
o kita nuo ziedo kur vienpusis eismas vaziuojant ne i raudondvario pl, o desiniau i tilzes gatve. ir tilzes 20 po desinei
aciu ieskosim
QUOTE(naujute @ 2009 09 30, 16:06)
butent, lengva rasti sitikro patikslinsiua ntrojo baze visai prie veterinarkes, ten toks raudonas pastatas, kazkada berods kino teatriukas buves
aciu
QUOTE(Ingel @ 2009 09 30, 17:59)
Čia mano šios dienos pirkinys Maximoj nukainuotas vietoj 40, kainavo 8 Lt, gal išgyvens Šaknys, lapai atrodo sveiki
grazute
QUOTE(Kaštonė @ 2009 09 30, 20:43)
Galvojau nieko nerašyt, bet matau, jums irgi "užkliuvo" šis skelbimas. Aš taip pat pagalvojau, kad kaina tikrai per didelė. Viena, gėlė neaiškios būklės (net ir nuotraukoj jos lapai pavytę tokie pasirodė), šaknų būklė neaiški. Palyginimui - orchidėjos.lt suaugusias nežydinčias ir tikrai geros būklės katlėjas parduoda po 49-69lt.
Šiaip aišku, kiekvieno reikalas, už kiek nori, už tiek siūlo, bet aš už "katę maiše" tikrai tiek nemokėčiau .
Šiaip aišku, kiekvieno reikalas, už kiek nori, už tiek siūlo, bet aš už "katę maiše" tikrai tiek nemokėčiau .
na bet jau fona tai geresni galejo parinkt nuotraukai