Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema!

QUOTE(Tina* @ 2009 09 29, 21:44)
As tresiu  smile.gif

tai kiek esu skaicius apie orchytes, tai jas ir reik tresti kai jos zydi dazniau, o kai nuzydi reik ir laistyma apribot ir tresima, duot pailset gelytem smile.gif smile.gif

QUOTE(naujute @ 2009 09 30, 14:45)
seip teigiama, kad zydinciu augalu tresima skatina greitesni ziedu nuzydejima, bet cia turbut kiekviena pagal save daro, as asmeniskai netresiu ir mano phalikai zydi po 5-7 menesius

oho kaip ilgai smile.gif na paziureim, iki siol mano orchyte inirtingai krove ziedus, dabar pradejau tresti, matysim ar sumazes ziedu krovimas ar ne smile.gif

QUOTE(De Zavu @ 2009 09 30, 15:45)
Laba diena, siandien Svanoriu pr. Kaune, tarp PC SAVAS ir Kauno raj. savivaldybes salia yra gelyciu salonas, maciau graziu orchideju vitrinoje, gal kuri esat is ten pirke? kokia bukle ir kainytes?  4u.gif

cia kalbi apie ta paduotuve namukyje pries turgeli?

QUOTE(evutext @ 2009 09 30, 16:02)
viena atvaziuojanr nuo centro, uz tilto iskart i kaire. o tada pirmas posukis i desine. toks geltonas pastatas staciakampis.

o kita nuo ziedo kur vienpusis eismas vaziuojant ne i raudondvario pl, o desiniau i tilzes gatve. ir tilzes 20 po desinei smile.gif

aciu ieskosim smile.gif

QUOTE(naujute @ 2009 09 30, 16:06)
butent, lengva rasti sitikro  thumbup.gif  patikslinsiua ntrojo baze visai prie veterinarkes, ten toks raudonas pastatas, kazkada berods kino teatriukas buves  g.gif

aciu smile.gif

QUOTE(Ingel @ 2009 09 30, 17:59)
Čia mano šios dienos pirkinys biggrin.gif Maximoj nukainuotas vietoj 40, kainavo 8 Lt, gal išgyvens g.gif Šaknys, lapai atrodo sveiki mirksiukas.gif
user posted image

grazute wub.gif
QUOTE(Kaštonė @ 2009 09 30, 20:43)
Galvojau nieko nerašyt, bet matau, jums irgi "užkliuvo" šis skelbimas. Aš taip pat pagalvojau, kad kaina tikrai per didelė. Viena, gėlė neaiškios būklės (net ir nuotraukoj jos lapai pavytę tokie pasirodė), šaknų būklė neaiški. Palyginimui - orchidėjos.lt suaugusias nežydinčias ir tikrai geros būklės katlėjas parduoda po 49-69lt.
Šiaip aišku, kiekvieno reikalas, už kiek nori, už tiek siūlo, bet aš už "katę maiše" tikrai tiek nemokėčiau  schmoll.gif .

na bet jau fona tai geresni galejo parinkt nuotraukai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 09 30, 10:20)
Jei kuri nusipirksit sita leidinuka praneskite kur pirkote  bigsmile.gif

Man atejo su Sodo spalvu prenumerata. Bet netrukus turi pasirodyti visuose prekybos centruose 4u.gif

QUOTE(pabirze @ 2009 09 30, 10:47)
Tina, nieko ten nerasi - nes bazės darbuotojai galėtų pas tave apsilankyt ir pažiūrėt, kokį asortimentą reiktų vežt 4u.gif 

Kur gi ne blush2.gif

QUOTE(mikuotuke @ 2009 09 30, 11:03)
vėl pas skm į puslapį įlindau.... kas mane ten nešė  doh.gif

Pas mane vetros kisenese svilpia ir kaip tycia phalenopsiai tie. Ech kaip sirdi skauda... verysad.gif

QUOTE(mikuotuke @ 2009 09 30, 11:25)
o minimarkai patys yra nedidukai, ar kaip? kaip midi daugmaž?  doh.gif

Patys pakankamai didukai smile.gif tik ziedeliai mazi biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

noreciau paklausti tikru profesionaliu, ar pas mane cia phalenopsis?

user posted image

kazkaip visu ziedai ryskiai stambesni, o sios tokie smulkuciai, ir dar pirmoje dienos puseje labai kvepia.
Atsakyti
Tikrai taip - phalaenopsis.
Atsakyti
QUOTE(Raseliuke @ 2009 09 30, 22:23)

Sirdis sustojo i toki grozi beziurint wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 09 30, 23:25)
Tikrai taip - phalaenopsis.

labai aciu uz ats smile.gif

beje, prazydinau pirma kart savo miniuke, tik ko tais , man tas stiebas tks nevykes isaugo blush2.gif http://public.fotki....ls/miniuke.html
Papildyta:
QUOTE(Fudzijama @ 2009 09 30, 23:33)
Sirdis sustojo i toki grozi beziurint  wub.gif

o dieve, reik greitaja kviest lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raseliuke @ 2009 09 30, 22:23)
Labas vakaras,

noreciau paklausti tikru profesionaliu, ar pas mane cia phalenopsis?

user posted image

kazkaip visu ziedai ryskiai stambesni, o sios tokie smulkuciai, ir dar pirmoje dienos puseje labai kvepia.

panasu i phalenopsi tongue.gif labai grazi gelyte, ar bandei suskaiciuot ziedelius? kuom kvepia? as labai noriu kvepiancios wub.gif
Papildyta:
klausykit, cia pas viena nare maciau foto prchideju, ir buvo tokia kvepianti cinamonu orchideja wub.gif man ji is galvos neiskrenta doh.gif kur ju buna pirkt? ir ar ji taip stipriai kvepia? ar tik is arti ziedai?
Atsakyti
QUOTE(saidutea @ 2009 09 30, 23:41)
panasu i phalenopsi tongue.gif  labai grazi gelyte, ar bandei suskaiciuot ziedelius? kuom kvepia? as labai noriu kvepiancios wub.gif
Papildyta:
klausykit, cia pas viena nare maciau foto prchideju, ir buvo tokia kvepianti cinamonu orchideja wub.gif  man ji is galvos neiskrenta doh.gif  kur ju buna pirkt? ir ar ji taip stipriai kvepia? ar tik is arti ziedai?

maniskes kvapas, toks labai panasus i jazmino, bet kvepia ji tik pirmoje dienos puseje, apie 11 val. kai tik iskleide ziedus, tai net kambarys visas kvepedavo, o dabar tai norint uzuosti, jau reikiai pacius ziedelius pauostyti.
Atsakyti
QUOTE(Raseliuke @ 2009 09 30, 22:35)
o dieve, reik greitaja kviest  lotuliukas.gif

tau jau tikrai, jauciu artejanti ligos paumejima doh.gif
Noriu ir as tokios grazios, ir dar kvepiancios jazminais... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fudzijama: 30 rugsėjo 2009 - 22:45
QUOTE(pabirze @ 2009 09 30, 23:08)
kai tik turėsiu - parašysiu - apsirgau, todėl nevažiavau.
Dėl dendrobių norėtųs išsamios ataskaitos- nemoku su jais susikalbėt, auga vešlūs ir tiek. Net broliukas jau vieną vaiką užsiaugino su po 1cm šaknim lotuliukas.gif

tikiuos nepasikartosiu, kartais su forumiečių tempu nesuspėju blush2.gif
naktipiečiams katlėjos http://www.shop.schw...ktbilder_21.pdf

Sveik 4u.gif čia pas mane tas falenopsinis ''apdžiaugė''-anie nė nesiruošia schmoll.gif o tą broliuką tai gun_bandana.gif ,nė krust.....jaučiu bus ate verysad.gif

o už naktipiečius tai nono.gif aš ir taip tik su tabletkom miegu verysad.gif turėsi dabar sumedžiot vieną kurią iš parodytų tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Raseliuke @ 2009 09 30, 22:43)
maniskes kvapas, toks labai panasus i jazmino, bet kvepia ji tik pirmoje dienos puseje, apie 11 val. kai tik iskleide ziedus, tai net kambarys visas kvepedavo, o dabar tai norint uzuosti, jau reikiai pacius ziedelius pauostyti.

aciu uz ats 4u.gif o kur pirkai sia kvepiancia gelyte?
QUOTE(Fudzijama @ 2009 09 30, 22:43)
tau jau tikrai, jauciu artejanti ligos paumejima  doh.gif
Noriu ir as tokios grazios, ir dar kvepiancios jazminais...  wub.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(saidutea @ 2009 10 01, 00:00)
aciu uz ats 4u.gif  o kur pirkai sia kvepiancia gelyte?

drinks_cheers.gif

pirkau Ermitaze.
Atsakyti