Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema!

QUOTE(Ingel @ 2009 09 30, 17:59)
Čia mano šios dienos pirkinys biggrin.gif Maximoj nukainuotas vietoj 40, kainavo 8 Lt, gal išgyvens g.gif Šaknys, lapai atrodo sveiki mirksiukas.gif

Oho, kaip gražu wub.gif Kurioj čia Maximoj tokie grožiai nukainoti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(De Zavu @ 2009 09 30, 16:45)
Laba diena, siandien Svanoriu pr. Kaune, tarp PC SAVAS ir Kauno raj. savivaldybes salia yra gelyciu salonas, maciau graziu orchideju vitrinoje, gal kuri esat is ten pirke? kokia bukle ir kainytes?  4u.gif

Geliu kioskeli turi omenyje? Esu buvus keleta kartu, bet ant kazko idomaus neuztaikiau. Buna dideliu, graziu, kaip as vadinu "standartiniu", falenopsiu kainos 40-45 Lt, siek tiek mazesnes 30 Lt 4u.gif
QUOTE(Fudzijama @ 2009 09 30, 17:08)
Merginos, o toje Tilzes g. bazeje - po viena gelytes parduoda?

Parduoda, bet vienetais perkant yra 30 proc. antkainis nuo parasytos kainos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Indraja @ 2009 09 30, 19:32)
Oho, kaip gražu  wub.gif  Kurioj čia Maximoj tokie grožiai nukainoti?  smile.gif

Mažeikių, yra dar viena už 5 lt, kainavusi 40, tik netokia, o iš tų miniatiūrinių, Būklė prastesnė, bet visą vakarą galvoju gal reikėjo prigriebti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingel @ 2009 09 30, 18:59)
Čia mano šios dienos pirkinys biggrin.gif Maximoj nukainuotas vietoj 40, kainavo 8 Lt, gal išgyvens g.gif Šaknys, lapai atrodo sveiki mirksiukas.gif

thumbup.gif spalvytė graži biggrin.gif

O ten šalia PC Savas namuky, tai kažkada žiūrėjau Orchidėjas, norėjau dovanai nupirkt, tai man ne kokios pasirodė schmoll.gif Na gal tik tuo momentu....

O tą dieną kažkur kitur pirkau, už 25 Lt jau tokią gražią nuroviau! bigsmile.gif thumbup.gif Bet kaip man čia užkrito pirkimo vieta?.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rose Prick @ 2009 09 30, 18:37)
kad aš žinočiau  doh.gif  žiedai panašūs į PH ir dydis toks standartinis. tik šaknytės mažos ir plonos. ieškau info internete, bet nesu tikra ką aš ten mačiau ir ar bandyt pirkt  blink.gif

gal taip atrodo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingel @ 2009 09 30, 18:46)
Mažeikių, yra dar viena už 5 lt, kainavusi 40, tik netokia, o iš tų miniatiūrinių, Būklė prastesnė, bet visą vakarą galvoju gal reikėjo prigriebti g.gif

o as siandien kaip tik buvau mazeikiuose ir maximoje buvau ir nebuvo tokiu orchiu schmoll.gif buvo tik tie kurie po 25 Lt kainuoja nukainuoti iki 10 berods ir tik balti,matyt tu jau buvai nupirkusi biggrin.gif arba mazeikiuose ne viena maxima? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(<>I love......<> @ 2009 09 30, 09:44)
PARDUODU veisline catlea "CAT BLC. HAW YUAN GRACE KING" (dabar nezydi)
kai pirkau mokejau 90lt, butu galima truputy pasideret... blush2.gif
augalas suauges...

per az... 4u.gif
a zydi taip.... wub.gif

user posted image

tai kiek iš tikrųjų? RS - kitaip rašai - kažin ar iš viso atsimeni kainą? lotuliukas.gif
http://www.rojaussod...i...f=13&t=6294
Atsakyti

Papildyta:
QUOTE(<>I love......<> @ 2009 09 30, 09:44)
PARDUODU veisline catlea "CAT BLC. HAW YUAN GRACE KING" (dabar nezydi)
kai pirkau mokejau 90lt, butu galima truputy pasideret... blush2.gif
augalas suauges...

per az... 4u.gif
a zydi taip.... wub.gif

user posted image

Mane kaip ir domintų, bet tikrai įdomu kaip kaina, kaip be žiedų manau gerokai didoka doh.gif , be to įdomu, kokia pardavimo priežastis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sokejuke86: 30 rugsėjo 2009 - 20:11
QUOTE(pabirze @ 2009 09 30, 22:01)
tai kiek iš tikrųjų? RS - kitaip rašai - kažin ar iš viso atsimeni kainą? lotuliukas.gif

ph34r.gif lens.gif pioneer.gif
Atsakyti
Galvojau nieko nerašyt, bet matau, jums irgi "užkliuvo" šis skelbimas. Aš taip pat pagalvojau, kad kaina tikrai per didelė. Viena, gėlė neaiškios būklės (net ir nuotraukoj jos lapai pavytę tokie pasirodė), šaknų būklė neaiški. Palyginimui - orchidėjos.lt suaugusias nežydinčias ir tikrai geros būklės katlėjas parduoda po 49-69lt.
Šiaip aišku, kiekvieno reikalas, už kiek nori, už tiek siūlo, bet aš už "katę maiše" tikrai tiek nemokėčiau schmoll.gif .
Atsakyti
Pabirže-lauksiu žinių 4u.gif ,teko girdėti,kad kaune pavasarį kažkur matė prekiaujant masdevalijom blink.gif kažin tokių stebuklų būna,ar pavadinimą su kuo sumaišė g.gif ? labai man jos prisireikė blush2.gif
mano dendrobis,kur nuo pasmerkimo žūti išgelbėtas (iš senukų-papigiai),naują žiedstiebį leidžia....jau antrą kartą pas mane žydės ax.gif atkuto žymiai orchytės pas visas mirksiukas.gif taip smagu-tuoj visa temukė bus žiedų foto pilna bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 09 30, 21:46)
Pabirže-lauksiu žinių  4u.gif ,teko girdėti,kad kaune pavasarį kažkur matė prekiaujant masdevalijom  blink.gif kažin tokių stebuklų būna,ar pavadinimą su kuo sumaišė  g.gif ? labai man jos prisireikė  blush2.gif
mano dendrobis,kur nuo pasmerkimo žūti išgelbėtas (iš senukų-papigiai),naują žiedstiebį leidžia....jau antrą kartą pas mane žydės  ax.gif atkuto žymiai orchytės pas visas  mirksiukas.gif taip smagu-tuoj visa temukė bus žiedų foto pilna  bigsmile.gif

kai tik turėsiu - parašysiu - apsirgau, todėl nevažiavau.
Dėl dendrobių norėtųs išsamios ataskaitos- nemoku su jais susikalbėt, auga vešlūs ir tiek. Net broliukas jau vieną vaiką užsiaugino su po 1cm šaknim lotuliukas.gif

tikiuos nepasikartosiu, kartais su forumiečių tempu nesuspėju blush2.gif
naktipiečiams katlėjos http://www.shop.schw...ktbilder_21.pdf
Atsakyti