Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema!

sveikos nuostabiu gelyciu augintojos 4u.gif susitikimas puiki ideja drinks_cheers.gif
QUOTE(evutext @ 2009 09 30, 12:41)
as irgi akvos vandeniu laistau smile.gif

na kaip idomiai. o tai kaip jus ten jas mirkot tiesiai i akvariuma? ar tiesiog perliejat tuo vandeniu? pas mus irgi yra nedidukas akvariumas, tai jei tas vanduo tinkamas, tai labai liuks tada, ir as tokiu liesiu jas. ir nereiks specialaus vandenio ruost ir zuvytem bus geresnis vandenukas dapilamas, nes iki siol mb nekeicia to vandens blush2.gif teks man tuo uzsimt g.gif

o gal gali parasyt kur tiksliau yra ba geliu baze Kaune? butu idomu nuvaziuot apsizvalgyt.

siandien perkeliau savo orchytes nuo palangiu, vistik saule tiesiai pries langa sviecia, popiet tik pakyla. tai gaunas kaip ir tiesiogine saule joms, negerai. dabar dziugina aki kambary, o tai ant palanges per tas uzuolaidos viso grozio nesimate doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saidutea @ 2009 09 30, 14:20)
o gal gali parasyt kur tiksliau yra ba geliu baze Kaune? butu idomu nuvaziuot apsizvalgyt.

yra net kelios jos, yra aleksote, vilijampolej ir dabar draugystes gatvej, rasykit kuri domina 4u.gif
Atsakyti
o aš vakar pašilaičių maksimoj užmačiau dvi po 5lt, bet mano siauromis žiniomis ten ne PH buvo. kažkas orchida.... bet ne oncidium, tai ir nežinau kas ten per gėlytės, tokiom plokštelėm(o gal jūs tos daiktus bulvėm vadinat g.gif ) auga, žiedukai apvytę ir šaknelės plonos, tik pabijojau, ne lygtais kažkokios samanėlės žalios matėsi. tai jūs gal galt man p0asakyt kas tai galėtų būt per orchidėja ir ar verta bandyt gelbėt? g.gif
Atsakyti
miltoniopsis gal? cambria?
Atsakyti
Laba diena, siandien Svanoriu pr. Kaune, tarp PC SAVAS ir Kauno raj. savivaldybes salia yra gelyciu salonas, maciau graziu orchideju vitrinoje, gal kuri esat is ten pirke? kokia bukle ir kainytes? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2009 09 30, 14:47)
yra net kelios jos, yra aleksote, vilijampolej ir dabar draugystes gatvej, rasykit kuri domina  4u.gif

geriausia butu vilijampolej, arciausiai musu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saidutea @ 2009 09 30, 17:51)
geriausia butu vilijampolej, arciausiai musu smile.gif  4u.gif

viena atvaziuojanr nuo centro, uz tilto iskart i kaire. o tada pirmas posukis i desine. toks geltonas pastatas staciakampis.

o kita nuo ziedo kur vienpusis eismas vaziuojant ne i raudondvario pl, o desiniau i tilzes gatve. ir tilzes 20 po desinei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 09 30, 17:02)
viena atvaziuojanr nuo centro, uz tilto iskart i kaire. o tada pirmas posukis i desine. toks geltonas pastatas staciakampis.

o kita nuo ziedo kur vienpusis eismas vaziuojant ne i raudondvario pl, o desiniau i tilzes gatve. ir tilzes 20 po desinei smile.gif

butent, lengva rasti sitikro thumbup.gif patikslinsiua ntrojo baze visai prie veterinarkes, ten toks raudonas pastatas, kazkada berods kino teatriukas buves g.gif
Atsakyti
Merginos, o toje Tilzes g. bazeje - po viena gelytes parduoda?
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif Senokai čia nesilankiau, orchidėjų manija buvo kažkur pradingusi blush2.gif Tačiau vėl prasidėjo iš naujo lotuliukas.gif

Prieš kokius pusę metų pirkau nukainotą margalapį falenopsi, dar mama jį ant saulės paskrudino, galvojau nebeatsigaus, bet kadangi reanimatoriuje išaugino daug šaknelių ir kelis lapus, tai sumąsčiau paeksperimentuoti ir patupdžiau jį ant žievės su kiminais, bandysiu auginti ne vazonėlyje. Tikiuosi, kas nors išeis blush2.gif thumbup.gif Jei kurios turit tokio auginimo patirties, būtų šaunu, jei duotumėte kokių esminių patarimų, kaip nepražudyti gėlytės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 09 30, 16:32)
miltoniopsis gal? cambria?

kad aš žinočiau doh.gif žiedai panašūs į PH ir dydis toks standartinis. tik šaknytės mažos ir plonos. ieškau info internete, bet nesu tikra ką aš ten mačiau ir ar bandyt pirkt blink.gif
Atsakyti
Čia mano šios dienos pirkinys biggrin.gif Maximoj nukainuotas vietoj 40, kainavo 8 Lt, gal išgyvens g.gif Šaknys, lapai atrodo sveiki mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti