Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema!

QUOTE(Mademoisellee @ 2009 09 30, 11:25)
Katleju nebuvo, arba buvo gerai pasleptos ir as ju nemaciau  biggrin.gif
O kur cia perzydejusiu vanduciu buvo? "Tik gelese"?

Aga, tarp baltų phal. stelažuose. Jūs tai tikrai jas atgaivintumėte mirksiukas.gif
Gal išpirko katlėjas g.gif , juk jos tokios gražios wub.gif
Manoji balta Vandutė lapuką auginasi, matyt jai patiko pas mane ax.gif Prajuokinsiu truputuką, vakar mirkiau šaknis akvoje, tai teko saugoti, kad kartu su žuviais neištraukčiau lotuliukas.gif
Mačiau parodoje minimarkus, lb gražūs smulkūs žiedukai, na, kaip ir visų mini phal. Manau tikrai papuoštų bet kurios kolekciją. Tik truputį kaina didoka man pasirodė, tad susilaikiau, bet tik ateičiai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 30 rugsėjo 2009 - 10:38
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 09 30, 11:32)
Norejau minimarko, bet pamaciusi gyvai kuriam laikui apsiraminau. Is pradziu jis nepateisino mano isivaizdavimo, bet dabar kai zinau kaip jis realiai atrodo vel jo pradedu noreti unsure.gif  Dydzio jis kaip midi, smulkaus sudejimo  biggrin.gif

aš jo seniau nenorėdavau, bet dabar kažkaip.... g.gif ir lyg tyčia užsakinėju doh.gif ajaj.... doh.gif gal geriau palauksiu, nes neturėsiu jo kur dėti... doh.gif
Atsakyti
[quote=mikuotuke,2009 09 30, 12:29]
aš noriu mažos vandutės, aš, aš! bigsmile.gif jei kas paimtų, nelikčiau skolinga, nesvarbu, kokios ten jos būklės! bigsmile.gif galima 1 arba 2 rolleyes.gif

mikuotuke, taigi Vaidrenoj prie Jurbarko tilto... kainuoja 61 lt. yra morkine, violetine. dabar nepamneu,ar balta buvo ar ne schmoll.gif

Atsakyti
[quote=evutext,2009 09 30, 11:37]
[quote=mikuotuke,2009 09 30, 12:29]
aš noriu mažos vandutės, aš, aš! bigsmile.gif jei kas paimtų, nelikčiau skolinga, nesvarbu, kokios ten jos būklės! bigsmile.gif galima 1 arba 2 rolleyes.gif

mikuotuke, taigi Vaidrenoj prie Jurbarko tilto... kainuoja 61 lt. yra morkine, violetine. dabar nepamneu,ar balta buvo ar ne schmoll.gif
[/quote]
va, kad ta vaidrena man toli gražu nepakeliui doh.gif o aš dar be mašinos blush2.gif tai kleckė vandukė sušals unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 09 30, 11:43)
va, kad ta vaidrena man toli gražu nepakeliui  doh.gif  o aš dar be mašinos  blush2.gif  tai kleckė vandukė sušals unsure.gif

o kaip ten su tais kapišonais, kiba pamiršai? lotuliukas.gif
Atsakyti
hmz. sestadieni jei dar butu galeciau paimti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 09 30, 11:34)
aš jo seniau nenorėdavau, bet dabar kažkaip....  g.gif ir lyg tyčia užsakinėju  doh.gif  ajaj....  doh.gif  gal geriau palauksiu, nes neturėsiu jo kur dėti...  doh.gif

MiniMarkas zydintis tai negales siusti pastu, ziedeliai apsilauzys. Taip, kad atkrenta sitas variantas, dar teks palaukti tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(rosee @ 2009 09 30, 11:34)
1. Aga, tarp baltų phal. stelažuose. Jūs tai tikrai jas atgaivintumėte  mirksiukas.gif

2. Manoji balta Vandutė lapuką auginasi, matyt jai patiko pas mane  ax.gif Prajuokinsiu truputuką, vakar mirkiau šaknis akvoje, tai teko saugoti, kad kartu su žuviais neištraukčiau  lotuliukas.gif

1. Na, bet ir rado vieta kur vandas paslepti doh.gif doh.gif O as maciau, kad stelazuose balti tai ir neieskojau nieko tarp ju, o pasirodo bereikalo doh.gif

2. Tai kur cia nepatiks vandutei, juk tokia galimybe turi akvariume paplaukioti thumbup.gif O zuvytes i saknis kesinasi blink.gif Kad nebutu viena diena vanda be saknu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 09 30, 12:00)
1. Na, bet ir rado vieta kur vandas paslepti  doh.gif  doh.gif  O as maciau, kad stelazuose balti tai ir neieskojau nieko tarp ju, o pasirodo bereikalo  doh.gif

2. Tai kur cia nepatiks vandutei, juk tokia galimybe turi akvariume paplaukioti  thumbup.gif  O zuvytes i saknis kesinasi  blink.gif  Kad nebutu viena diena vanda be saknu  biggrin.gif

vandutės buvo melsvos, žiedai jau apdžiuvę.
Mano žuviai ne piktybiniai, o geriečiai, jiems juk įdomu ką aš čia įkišau į jų valdas. O, jei rimtai, tai orchėms patinka akvos vanduo. Jis šiltas, +25 ir iš karto su.. trąšomis lotuliukas.gif Kai pradėjau jas lieti tokiu vandeniu, ženkliai pamačiau skirtumą.
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 09 30, 11:47)
o kaip ten su tais kapišonais, kiba pamiršai? lotuliukas.gif

lotuliukas.gif aha, nepamiršau, ti dar ne sezonas, kapišonai, gofro popierius, 2 maximos maišelių sluoksniai - visa tai šaltu rudens - žiemos metu bigsmile.gif nes tada ir su ta striuke vaikštau ax.gif

QUOTE(evutext @ 2009 09 30, 11:48)
hmz. sestadieni jei dar butu galeciau paimti smile.gif

aha, aha, aš mielai atsilyginčiau ir priglausčiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 09 30, 12:11)
vandutės buvo melsvos, žiedai jau apdžiuvę.
Mano žuviai ne piktybiniai, o geriečiai, jiems juk įdomu ką aš čia įkišau į jų valdas. O, jei rimtai, tai orchėms patinka akvos vanduo. Jis šiltas, +25 ir iš karto su.. trąšomis  lotuliukas.gif Kai pradėjau jas lieti tokiu vandeniu, ženkliai pamačiau skirtumą.

As ta ir turejau omeny, kad akvariumo vanduo tikras geris orchytems. O ir kitas geliukes mirkot akvariumo vandenyje? Bet kaip gerai, nereikia rupintis atskirai vandeniu orchidejoms, pas mane namie labai kalketas vanduo, tai vezuosi is sodo saltinio vandeni doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 09 30, 13:06)
As ta ir turejau omeny, kad akvariumo vanduo tikras geris orchytems. O ir kitas geliukes mirkot akvariumo vandenyje?

Tik Vandą tiesiai į akvą merkiu, kitas - į dubenį, bet vandenį visoms iš akvos semiu. Juk vistiek kas savaitę reikia trečdalį vandens atnaujinti. Gaunasi dviguba nauda. Ai, čia mano išmislas blush2.gif
Atsakyti
as irgi akvos vandeniu laistau smile.gif
Atsakyti