Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema!

QUOTE(Mademoisellee @ 2009 09 30, 11:20)
Jei kuri nusipirksit sita leidinuka praneskite kur pirkote  bigsmile.gif

taip taip, man irgi idomu, kur bus pirkti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 09 30, 09:40)
Reik man pagaliau i baze issiruost, kuri jau beveik ant kiemo.

Buvau vakar apie 17:30 "Tik gelese" tai matesi, kad uzvesta nauju augalu, lakste moteriskes, klebiais phal. nese, tiesa nieko ispudingo nemaciau, daugiausia balti, alyviniai, kelios raibuoles King Arthur po 31 Lt bet bukle schmoll.gif kambriju nemazai geltonu su tamsiom demem idetos i zalius keramikinius vazonelius po 35 Lt. Apsiziurejau ir isvaziavau, toks chaosas ten buvo doh.gif Yra ir floristikos skyrelis, nupirkus kokia gelyte dovanai yra galimybe cia pat vietoje ja padekoruoti.
Atsakyti
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 09 30, 10:39)
Buvau vakar apie 17:30 "Tik gelese" tai matesi, kad uzvesta nauju augalu, lakste moteriskes, klebiais phal. nese, tiesa nieko ispudingo nemaciau, daugiausia balti, alyviniai, kelios raibuoles King Arthur po 31 Lt bet bukle  schmoll.gif  kambriju nemazai geltonu su tamsiom demem idetos i zalius keramikinius vazonelius po 35 Lt. Apsiziurejau ir isvaziavau, toks chaosas ten buvo  doh.gif  Yra ir floristikos skyrelis, nupirkus kokia gelyte dovanai yra galimybe cia pat vietoje ja padekoruoti.

ką ir sakiau, po kelių dienų - raibuolės bus po 5 litus, bet tik kokia šaknų būsena, nes stovi bazėj jau ilgai.
Tina, nieko ten nerasi - nes bazės darbuotojai galėtų pas tave apsilankyt ir pažiūrėt, kokį asortimentą reiktų vežt 4u.gif Ten eilinės gėlės, ir labai retai kažkuo nauju pakvimpa
Atsakyti
vėl pas skm į puslapį įlindau.... kas mane ten nešė doh.gif
Equestris, lindenii, stuartiana..... doh.gif macodes petola.... doh.gif dar žydintis miniatiūrinis epidendrum porpax.....
o blogiausia, kad aš žinau, jog turiu pingų....
ir šiandien planavau gerai rūbų garderobą atnaujint....
ir dabar vos laikausi, nes vis dar turiu pinigų....
jau smegenys ištinusios, spaudžia galvą nuo galvojimo ir pastangų umn.gif
einu kavos gert.... verysad.gif
(padėkit, ką?)
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 09 30, 12:03)
vėl pas skm į puslapį įlindau.... kas mane ten nešė  doh.gif
Equestris, lindenii, stuartiana.....  doh.gif macodes petola....  doh.gif dar žydintis miniatiūrinis epidendrum porpax.....
o blogiausia, kad aš žinau, jog turiu pingų....
ir šiandien planavau gerai rūbų garderobą atnaujint....
ir dabar vos laikausi, nes vis dar turiu pinigų....
jau smegenys ištinusios, spaudžia galvą nuo galvojimo  ir pastangų  umn.gif
einu kavos gert....  verysad.gif
(padėkit, ką?)

issirink VIENA geliuka is SKM. ir nusipirk vienu daikteliu maziau i garderoba. as taip daryciau smile.gif

bet gerai,kai pinigu turi. as zinau,kad man butinai pirkt reikes dar to ir ano, o pinigu minusas smile.gifsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 09 30, 11:08)
issirink VIENA geliuka is SKM. ir nusipirk vienu daikteliu maziau i garderoba. as taip daryciau smile.gif

bet gerai,kai pinigu turi. as zinau,kad man butinai pirkt reikes dar to ir ano, o pinigu minusas smile.gifsmile.gif

visai gera mintis! bigsmile.gif dar viena problema - vieta. Kur dėčiau, kokią pirkti ir t.t.... Ant pianino, šalia liudisijos, būtų labai neblogai kitai juvelyrinei bigsmile.gif ne, mane iš namų išmes... bet į macodes jau seniai žiūriu, visą pusmetį rolleyes.gif mmm.... ir finansiškai naudinga ax.gif
ačiū tau 4u.gif
Čia tik laikinas pagausėjimas pinigų, krupoščiai suplanuotas ir atsargai pasilikta. Ir jei nebūtų tokių dalykų kaip orchidėjos, tai viskas būtų lyg ir ok! Nes mano poreikiai labai nedideli ir konkretūs... bet tos orchės tikrai liga, o rudenį-žiemą kažkoks paūmėjimas man užeina ir proto aptemimai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 09 30, 11:03)
jau smegenys ištinusios, spaudžia galvą nuo galvojimo  ir pastangų

kaunietėms tuo atžvilgiu geriau, SKM toli, nenulėksi ir nenusipirksi "ant smūgio"
Mademoisellee, tai kaip ten yra ar ne tų katlėjų, ar verta apsilankyti?
Keista, kad raibuolės tokios brangios, už maniškę 20Lt paprašė, bet, kai nlb gaudausi jose, tai ir pasiėmiau, o ir kainų nebuvo matyti.
Dar buvo mažų peržydėjusių Vandučių stiklinėse vazose, bet anų jau nepatarė pirkt, tipo joms jau amen. Bet šiaip vistiek manau reikėjo surizikuoti, juk koks azartas pražydinti pasmerktą mirti augalą, ar ne?
Atsakyti
nera uz ka wink.gif imk juvelyrine. juk grazu. as irgi labai jau gundausi tokia isitaisyti smile.gif
Atsakyti
o minimarkai patys yra nedidukai, ar kaip? kaip midi daugmaž? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 09 30, 11:22)
Keista, kad raibuolės tokios brangios, už maniškę 20Lt paprašė, bet, kai nlb gaudausi jose, tai ir pasiėmiau, o ir kainų nebuvo matyti.
Dar buvo mažų peržydėjusių Vandučių stiklinėse vazose, bet anų jau nepatarė pirkt, tipo joms jau amen. Bet šiaip vistiek manau reikėjo surizikuoti, juk koks azartas pražydinti pasmerktą mirti augalą, ar ne?

Katleju nebuvo, arba buvo gerai pasleptos ir as ju nemaciau biggrin.gif
O kur cia perzydejusiu vanduciu buvo? "Tik gelese"?
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 09 30, 11:22)
kaunietėms tuo atžvilgiu geriau, SKM toli, nenulėksi ir nenusipirksi "ant smūgio"

aš noriu mažos vandutės, aš, aš! bigsmile.gif jei kas paimtų, nelikčiau skolinga, nesvarbu, kokios ten jos būklės! bigsmile.gif galima 1 arba 2 rolleyes.gif
QUOTE(evutext @ 2009 09 30, 11:23)
nera uz ka wink.gif imk juvelyrine. juk grazu. as irgi labai jau gundausi tokia isitaisyti smile.gif

va va, liudisiją savo labai myliu, bandžiau vakar dauginimu apsiimti, tai ir macodes užsisakinėju dabar bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 09 30, 11:25)
o minimarkai patys yra nedidukai, ar kaip? kaip midi daugmaž?  doh.gif

Norejau minimarko, bet pamaciusi gyvai kuriam laikui apsiraminau. Is pradziu jis nepateisino mano isivaizdavimo, bet dabar kai zinau kaip jis realiai atrodo vel jo pradedu noreti unsure.gif Dydzio jis kaip midi, smulkaus sudejimo biggrin.gif
Atsakyti