Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema!

QUOTE(Ambrozija @ 2009 09 29, 08:37)
Tina*, paraše radau gausybę orchidėjų  bigsmile.gif ir visos Taviškės????

Aha smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2009 09 29, 16:06)
pavasari galesiu atsiust, nes pas mane bus labai daug vienodu spalvu, tai viena tikrai galesiu

blush2.gif aš irgi noriu ax.gif gal į kokią keisti galėsim? (kas žiemą atlaikys).......
Atsakyti
Šilinge-viskas gerai su mano ''turistėm'' mirksiukas.gif
mikuotuke-foto nea? g.gif
Kaštone-o jau grožiai bigsmile.gif
Kol perskaičiau ką per dieną prirašėt,tai visos ir išbėgiojot ax.gif
Sveikos prisijungusios naujos gražuolių augintojos 4u.gif Taip smagiai temukė atsigavusi thumbup.gif
info vilnietėm-mindaugo maksimoj falikų gražių yra......gal susigundysit??
Ar nupirkot kuri geltoną cimbidį? o tai į tą parduotuvę nenoriu eit-žaizdos druska barstyt..... verysad.gif
Kaunietės,kadangi matau,kad susitikimu susidomėjimas yra-prigriebkit man katlėją (turiu raudoną nedideliais žiedais,baltą ir alyvinę),pasimatysim perimsiu mirksiukas.gif lyg rašė kažkuri,kad bus šią savaitę bazėj katlėjų (po 15lt.)...
Pabirže -jei ką rasi,tom ''krizinėm'' kainom-nepamiršk manęs ax.gif aptarusios norus lyg buvom.... atsilyginsiu blush2.gif
kas dėl susitikimo,tai datą iš anksto būtų smagu paderinti-gal rasim visoms tinkamą g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Labuka visom orchideju augintojom , as ir viena is ju , turiu ju gana daug , tik va viena beda nutiko , uzpuole mus vabalas toks baltas pukuotas , megsta prie ziedeliu gyventi , gal zinot kaip su juo kovoti,? buciau labai dekinga uz patarimus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Skyfly @ 2009 09 30, 00:57)
Labuka visom orchideju augintojom , as ir viena is ju , turiu ju gana daug , tik va viena beda nutiko , uzpuole mus vabalas toks baltas pukuotas , megsta prie ziedeliu gyventi , gal zinot kaip su juo kovoti,? buciau labai dekinga uz patarimus. 4u.gif

labuką 4u.gif siūlau paskaityti orchidėjų priežiūros temukėj-ten tikrai pagalbą rasit thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
vakar su MB nusprendėm atsilaisvint butą - atsikračiau gigantiško fotelio - dabar erdvu - kiek vietos ras parkeliavę iš balkono mano cimbai thumbup.gif
Jolla 42 - tikrai duosiu žinią, jei ką verto užmatysiu.
Atsakyti
Reik man pagaliau i baze issiruost, kuri jau beveik ant kiemo.
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 09 29, 23:09)
blush2.gif aš irgi noriu  ax.gif gal į kokią keisti galėsim? (kas žiemą atlaikys).......

po žiemos , galėsim
Atsakyti
PARDUODU veisline catlea "CAT BLC. HAW YUAN GRACE KING" (dabar nezydi)
kai pirkau mokejau 90lt, butu galima truputy pasideret... blush2.gif
augalas suauges...

per az... 4u.gif

a zydi taip.... wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 09 30, 09:49)
Dėmesio! Turi pasirodyt zurnaliukas prekyboj: http://www.namuknygo...i-40-Orchidejos  4u.gif

va, mergaitės bigsmile.gif atkreipkit dėmesį į lietuviškus orchių pavadinimus bigsmile.gif man jie smagūs ir priimtini rolleyes.gif
o va dar nėra paminėta dendrochilum (lot.) - medlielė (liet.)
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 09 30, 09:49)
Dėmesio! Turi pasirodyt zurnaliukas prekyboj: http://www.namuknygo...i-40-Orchidejos  4u.gif

Jei kuri nusipirksit sita leidinuka praneskite kur pirkote bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mademoisellee: 30 rugsėjo 2009 - 09:22
QUOTE(pabirze @ 2009 09 30, 07:52)
vakar su MB nusprendėm atsilaisvint butą - atsikračiau gigantiško fotelio - dabar erdvu - kiek vietos ras parkeliavę iš balkono mano cimbai thumbup.gif
Jolla 42 - tikrai duosiu žinią, jei ką verto užmatysiu.

na va, va! doh.gif pas ką protingi vyrai! Reik man apturėti rimtą pokalbį dėl tv lotuliukas.gif nes irgi norisi orchėm vietos atlaisvint ax.gif lotuliukas.gif
QUOTE(Tina* @ 2009 09 30, 09:40)
Reik man pagaliau i baze issiruost, kuri jau beveik ant kiemo.

pavyyyydžiu tau rolleyes.gif naujienas prašom čia bigsmile.gif
Atsakyti