Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema!

Kaštone, jau RS apžiūrėjau, koks grožis nerealus wub.gif Šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū už pagyras, išties labai džiaugiuos, tos jos pastelinės spalvos nuostabios wub.gif ...
Tiesą sakant, nesitikėjau jau šiemet sulaukt žiedų, nes vasarą ji iš Roellke atkeliavo su neseniai nužydėjusiu žiedkočiu, o štai per maždaug du mėnesius užaugino naują auginį ir išskleidė žiedus. Labai gera širdelėj ax.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Kaštonė @ 2009 09 29, 15:06)
Noriu pasidžiaugti savo išsvajotosios katlėjos (Cattleya forbesii) žiedais  wub.gif , pirmąkart pražydinau  ax.gif :
user posted image

oi kokia grazuole wub.gif
Atsakyti
nezinau ar kazkas jau pranese, bet jei ka tai dar karta pranesiu blush2.gif ax.gif vakar akropolio maximoje maciau dvi kabancias vandas melynas wub.gif wub.gif labai labai grazios.... net mano vyras priejo arciau paziureti... tiesa, kai kaina pamate tai ir atsitrauke lotuliukas.gif 199lt doh.gif

ir dar noriu pasigirti, kad mano viena orche vaikiuka auginasi thumbup.gif thumbup.gif tiesa ne keiki , kur ant stiebo auga, bet vaikiuka is koto, tai bus grazus krumelis ax.gif 4u.gif bijau dabar liesti ir persodineti.... kad vaikiuka issaugoti... nors mamytes sankys tai jau ne kokios... vien pas mane jau daugiau nei metelius stovi .. nzn ka daryti... bet gal geriau neliesti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lialkaa @ 2009 09 29, 15:25)
nezinau ar kazkas jau pranese, bet jei ka tai dar karta pranesiu blush2.gif  ax.gif  vakar akropolio maximoje maciau dvi kabancias vandas melynas  wub.gif  wub.gif  labai labai grazios.... net mano vyras priejo arciau paziureti... tiesa, kai kaina pamate tai ir atsitrauke  lotuliukas.gif  199lt  doh.gif

nu jo kaina gera doh.gif

smagu del tavo orchidejos wub.gif
Atsakyti
Esu girdėjus, kad geltonus phalenopsius sunkiausia pražydinti. Nežinau, ar tai tiesa, nežinau, bet gal jiems reikia stipresnio apšvietimo nei kitiems phalenopsiams g.gif . Šitą gražuolį auginu trečius metus, pernai nežydėjo, o šiemet po persodinimo ir pastatytas ant šviesiausios palangės, atsidėkojo:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaštonė: 29 rugsėjo 2009 - 15:42
Susipazinkite su mano grazuolem wub.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Kaštonė @ 2009 09 29, 15:40)
Esu girdėjus, kad geltonus phalenopsius sunkiausia pražydinti. Nežinau, ar tai tiesa, nežinau, bet gal jiems reikia stipresnio apšvietimo nei kitiems phalenopsiams  g.gif . Šitą gražuolį auginu trečius metus, pernai nežydėjo, o šiemet po persodinimo ir pastatytas ant šviesiausios palangės, atsidėkojo:
user posted image

kaip grazu bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
na sveikutes visos, tema kaip suaktyvejus, net smagu thumbup.gif
QUOTE(axara @ 2009 09 29, 12:16)
Sveikos  bigsmile.gif  as rodau uzaugintus ir subrandintus ziedelius  thumbup.gif  visos gelytes pirktos is nukainuotu, pirmoji nuo 70 iki 17, antroji ir paskutine kainavo po 2Lt  smile.gif tiesa pirmoji deja nuo svorio buvo nukritusi nuo palanges, tad praradom daugmaz puse pumpuru  4u.gif

axara, saunuole tu mirksiukas.gif
beje isduok kuriame cia Kauno dvare gyveni? g.gif biggrin.gif labai jau interjeras thumbup.gif

QUOTE(saidutea @ 2009 09 29, 14:00)
drinks_cheers.gif  sveikutes, ar primsit i buri dar viena orchideju manijos apimta piliete? bigsmile.gif

visada priemam, kuo musu daugiau tuo smagiau 4u.gif

QUOTE(Rose Prick @ 2009 09 29, 15:40)
sveikos mergaitės  drinks_cheers.gif  jungiuosi ir aš prie jūsų, mano liga jau progresuoja kolkas 4 kvietkai pas mane,

junkis, bus daugiau gelyciu jauciu greitu metu biggrin.gif

QUOTE(Kaštonė @ 2009 09 29, 16:06)
Noriu pasidžiaugti savo išsvajotosios katlėjos (Cattleya forbesii) žiedais  wub.gif , pirmąkart pražydinau  ax.gif :

QUOTE(Kaštonė @ 2009 09 29, 16:40)
Esu girdėjus, kad geltonus phalenopsius sunkiausia pražydinti. Nežinau, ar tai tiesa, nežinau, bet gal jiems reikia stipresnio apšvietimo nei kitiems phalenopsiams  g.gif . Šitą gražuolį auginu trečius metus, pernai nežydėjo, o šiemet po persodinimo ir pastatytas ant šviesiausios palangės, atsidėkojo:

saunuole kastone, labai grazus ziedai thumbup.gif mano geltoniukas irgi tik saknu kruva leidzia, ziedu jau nelaukiu siemet
p.s beje ogi siandien pakilnojau visas orchytes, pasukiojau, paziurejau kaip gyvena, ziuriu maniske ruzava didziaziede leidzia ziedstiebi, tikrai ziedstiebi, nes toks riebus spuogas, tikrai ne saknis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaštonė @ 2009 09 29, 16:40)
user posted image

koks fainuti,,.... wub.gif mano tai geltonas strazdaniukas...leidzia du ziedynkocius,oi kaip laukiu...foto prasta,nes is mobiliako...bet kai pazys dabar tada perfotkinsiu...
Atsakyti
Labai patinka man orchidėjos, tik nemoku aš jų auginti verysad.gif
Atsakyti
na, mano geltonukas is phalaenopsiu irgi labiausiai del zydejimo uzsispyres wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2009 09 29, 19:00)
Labai patinka man orchidėjos, tik nemoku aš jų auginti verysad.gif

Reiškia teisingai pataikei g.gif Kaip tik ČIA ir išmoksi tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Kaštonė @ 2009 09 29, 16:06)
user posted image

Va čia tai STEBUKLAS thumbup.gif doh.gif thumbup.gif Katlėjos - mano meilė doh.gif Raudona ir geltona... thumbup.gif Tik nė vienos neturiu... blush2.gif cray.gif
O apskritai, tai dėkoju visoms, pristatančioms savo nuostabiąsias gėlytes... doh.gif Taip maloniai nuteikia ...širdį... thumbup.gif
Leiskite ir man paantrinti Axarai... Čia Kaukė...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fonda: 29 rugsėjo 2009 - 18:47