Kaštone, jau RS apžiūrėjau, koks grožis nerealus Šaunuolė
Ačiū už pagyras, išties labai džiaugiuos, tos jos pastelinės spalvos nuostabios ...
Tiesą sakant, nesitikėjau jau šiemet sulaukt žiedų, nes vasarą ji iš Roellke atkeliavo su neseniai nužydėjusiu žiedkočiu, o štai per maždaug du mėnesius užaugino naują auginį ir išskleidė žiedus. Labai gera širdelėj ...
Tiesą sakant, nesitikėjau jau šiemet sulaukt žiedų, nes vasarą ji iš Roellke atkeliavo su neseniai nužydėjusiu žiedkočiu, o štai per maždaug du mėnesius užaugino naują auginį ir išskleidė žiedus. Labai gera širdelėj ...
QUOTE(Kaštonė @ 2009 09 29, 15:06)
Noriu pasidžiaugti savo išsvajotosios katlėjos (Cattleya forbesii) žiedais , pirmąkart pražydinau :
oi kokia grazuole
nezinau ar kazkas jau pranese, bet jei ka tai dar karta pranesiu vakar akropolio maximoje maciau dvi kabancias vandas melynas labai labai grazios.... net mano vyras priejo arciau paziureti... tiesa, kai kaina pamate tai ir atsitrauke 199lt
ir dar noriu pasigirti, kad mano viena orche vaikiuka auginasi tiesa ne keiki , kur ant stiebo auga, bet vaikiuka is koto, tai bus grazus krumelis bijau dabar liesti ir persodineti.... kad vaikiuka issaugoti... nors mamytes sankys tai jau ne kokios... vien pas mane jau daugiau nei metelius stovi .. nzn ka daryti... bet gal geriau neliesti?
ir dar noriu pasigirti, kad mano viena orche vaikiuka auginasi tiesa ne keiki , kur ant stiebo auga, bet vaikiuka is koto, tai bus grazus krumelis bijau dabar liesti ir persodineti.... kad vaikiuka issaugoti... nors mamytes sankys tai jau ne kokios... vien pas mane jau daugiau nei metelius stovi .. nzn ka daryti... bet gal geriau neliesti?
QUOTE(lialkaa @ 2009 09 29, 15:25)
nezinau ar kazkas jau pranese, bet jei ka tai dar karta pranesiu vakar akropolio maximoje maciau dvi kabancias vandas melynas labai labai grazios.... net mano vyras priejo arciau paziureti... tiesa, kai kaina pamate tai ir atsitrauke 199lt
nu jo kaina gera
smagu del tavo orchidejos
Esu girdėjus, kad geltonus phalenopsius sunkiausia pražydinti. Nežinau, ar tai tiesa, nežinau, bet gal jiems reikia stipresnio apšvietimo nei kitiems phalenopsiams . Šitą gražuolį auginu trečius metus, pernai nežydėjo, o šiemet po persodinimo ir pastatytas ant šviesiausios palangės, atsidėkojo:
Susipazinkite su mano grazuolem
Papildyta:
kaip grazu
Papildyta:
QUOTE(Kaštonė @ 2009 09 29, 15:40)
Esu girdėjus, kad geltonus phalenopsius sunkiausia pražydinti. Nežinau, ar tai tiesa, nežinau, bet gal jiems reikia stipresnio apšvietimo nei kitiems phalenopsiams . Šitą gražuolį auginu trečius metus, pernai nežydėjo, o šiemet po persodinimo ir pastatytas ant šviesiausios palangės, atsidėkojo:
kaip grazu
na sveikutes visos, tema kaip suaktyvejus, net smagu
axara, saunuole tu
beje isduok kuriame cia Kauno dvare gyveni? labai jau interjeras
visada priemam, kuo musu daugiau tuo smagiau
junkis, bus daugiau gelyciu jauciu greitu metu
saunuole kastone, labai grazus ziedai mano geltoniukas irgi tik saknu kruva leidzia, ziedu jau nelaukiu siemet
p.s beje ogi siandien pakilnojau visas orchytes, pasukiojau, paziurejau kaip gyvena, ziuriu maniske ruzava didziaziede leidzia ziedstiebi, tikrai ziedstiebi, nes toks riebus spuogas, tikrai ne saknis
QUOTE(axara @ 2009 09 29, 12:16)
Sveikos as rodau uzaugintus ir subrandintus ziedelius visos gelytes pirktos is nukainuotu, pirmoji nuo 70 iki 17, antroji ir paskutine kainavo po 2Lt tiesa pirmoji deja nuo svorio buvo nukritusi nuo palanges, tad praradom daugmaz puse pumpuru
axara, saunuole tu
beje isduok kuriame cia Kauno dvare gyveni? labai jau interjeras
QUOTE(saidutea @ 2009 09 29, 14:00)
sveikutes, ar primsit i buri dar viena orchideju manijos apimta piliete?
visada priemam, kuo musu daugiau tuo smagiau
QUOTE(Rose Prick @ 2009 09 29, 15:40)
sveikos mergaitės jungiuosi ir aš prie jūsų, mano liga jau progresuoja kolkas 4 kvietkai pas mane,
junkis, bus daugiau gelyciu jauciu greitu metu
QUOTE(Kaštonė @ 2009 09 29, 16:06)
Noriu pasidžiaugti savo išsvajotosios katlėjos (Cattleya forbesii) žiedais , pirmąkart pražydinau :
QUOTE(Kaštonė @ 2009 09 29, 16:40)
saunuole kastone, labai grazus ziedai mano geltoniukas irgi tik saknu kruva leidzia, ziedu jau nelaukiu siemet
p.s beje ogi siandien pakilnojau visas orchytes, pasukiojau, paziurejau kaip gyvena, ziuriu maniske ruzava didziaziede leidzia ziedstiebi, tikrai ziedstiebi, nes toks riebus spuogas, tikrai ne saknis
QUOTE(Kaštonė @ 2009 09 29, 16:40)
koks fainuti,,.... mano tai geltonas strazdaniukas...leidzia du ziedynkocius,oi kaip laukiu...foto prasta,nes is mobiliako...bet kai pazys dabar tada perfotkinsiu...
Labai patinka man orchidėjos, tik nemoku aš jų auginti
na, mano geltonukas is phalaenopsiu irgi labiausiai del zydejimo uzsispyres
QUOTE(*Radvileee @ 2009 09 29, 19:00)
Labai patinka man orchidėjos, tik nemoku aš jų auginti
Reiškia teisingai pataikei Kaip tik ČIA ir išmoksi
Papildyta:
QUOTE(Kaštonė @ 2009 09 29, 16:06)
Va čia tai STEBUKLAS Katlėjos - mano meilė Raudona ir geltona... Tik nė vienos neturiu...
O apskritai, tai dėkoju visoms, pristatančioms savo nuostabiąsias gėlytes... Taip maloniai nuteikia ...širdį...
Leiskite ir man paantrinti Axarai... Čia Kaukė...