Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema!

QUOTE(pabirze @ 2009 09 29, 16:20)
vyras tave išmes iš namų lotuliukas.gif ryt lėksiu, jei ką - paskambinsiu 4u.gif

neismes smile.gifsmile.gifsmile.gif nuo sestadienio taigi tik penkias namo partempaiu lotuliukas.gif
Atsakyti
turbut daug kam gresia ismetimas... biggrin.gif manau manes nemes daug jau kvietku reiktu isnest... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 09 29, 15:15)
tik gėlėse, kai užsiperka nperdaug- peržydėjus tenka nukainuot, ten ir cimbą pirkau ryškiai geltoną didžiažiedį už 5 litus

Na nieko sau cimbidis uz 5 Lt blink.gif Tai kokios tada geliu savikainos doh.gif Tik geles tai cia kur netoli senuku persikele? O nuo keliu dirba?
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 09 29, 15:24)
neismes smile.gifsmile.gifsmile.gif nuo sestadienio taigi tik penkias namo partempaiu  lotuliukas.gif

gerai kad yra is ko ir ka nest... mirksiukas.gif rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 09 29, 15:24)
Na nieko sau cimbidis uz 5 Lt blink.gif  Tai kokios tada geliu savikainos  doh.gif  Tik geles tai cia kur netoli senuku persikele? O nuo keliu dirba?

g.gif

nu va jau nebera reikalo tiketis greitai jau pertekliaus nebebus... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 09 29, 15:24)
neismes smile.gifsmile.gifsmile.gif nuo sestadienio taigi tik penkias namo partempaiu  lotuliukas.gif

tikrai nedaug lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2009 09 29, 15:27)
gerai kad yra is ko ir ka nest... mirksiukas.gif  rolleyes.gif
Papildyta:

g.gif

nu va jau nebera reikalo tiketis greitai jau pertekliaus nebebus... smile.gif

čia ne gėlių pardė, o bazė, taip kad kiekiai nemaži

dirba iki18val. , negalvokit , kad nuvažiuoji ir yra, čia rimtas hobi šitą bazę tikrint lotuliukas.gif , beje 5 litai, tai ne vien maža kaina, bet ir gali patekt papuvusios šaknys
Atsakyti
sveikos mergaitės drinks_cheers.gif jungiuosi ir aš prie jūsų, mano liga jau progresuoja kolkas 4 kvietkai pas mane, bet kai rasiu ką norimo tai tikrai pagausės lotuliukas.gif turiu tris PH ir dendrobį, kolkas mokausi auginti, nes niekad nesigavo gėles auginti. Bet va vienas PH nuo pat birželio žydi ir vis leidžia naujus pumpuriukus, kiti šakneles gražiai augina, gal nenumarinsiu rolleyes.gif
labai norėjau parodoje apsižvalgyti, tiik gaila teko išvažiuoti, tai žiūriu nuotraukas ir seilę varvinu...
Vis užmetu akį į jūsų gėliukus ir taip pavydu.... aš dabar gražų miniuką nusižiūrėjau, bet vis susilaikau ax.gif
Atsakyti
evers, is tu penkiu dvi planuotai pirktos, o apie kitas tris vyriskis buvo nuteiktas, kad bendradarbe kazkada rudeniop man jas perleis. tai taip ir isejo smile.gif na nepiknaudziauju taip jau ziauriai..... tongue.gif

ir mamka sake, kad neatrodo,kad i ligones geliu kampa atejau. viskas proto ribose lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rose Prick @ 2009 09 29, 15:40)
sveikos mergaitės  drinks_cheers.gif  jungiuosi ir aš prie jūsų, mano liga jau progresuoja ...

Smagu, kad prisidedi prie mūsų, nors ir pati esu dar naujokė šiame reikale, bet vis tiek gera žinot, kad pildosi būrelis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2009 09 29, 13:56)
fainos gelytes tos orhidejos, wub.gif gaila brangokos.... blush2.gif turiu tik 5 verysad.gif 

biggrin.gif tu tik 5 turi, tai as isvis tada tik 2 turiu lotuliukas.gif

QUOTE(pabirze @ 2009 09 29, 13:59)
ir manau kad neužilgo vėl tokių rasiu, paimčiau tau, bet siųst jau per šalta ko gero g.gif

o kaip jus siunciat gelytes?
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2009 09 29, 14:02)
vasara daznai pueskiau dabar ne, o vat vanda kas kokias 3-4 dienas vismano tokios spalvos vanda, ai kai vaikelis pauges dar noresi

labai grazi tavo vanda wub.gif

QUOTE(evutext @ 2009 09 29, 14:24)

lotuliukas.gif
QUOTE(Rose Prick @ 2009 09 29, 14:40)
sveikos mergaitės 

sveika prisijungus 4u.gif
QUOTE(Ambrozija @ 2009 09 29, 14:43)
Smagu, kad prisidedi prie mūsų, nors ir pati esu dar naujokė šiame reikale, bet vis tiek gera žinot, kad pildosi būrelis  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Noriu pasidžiaugti savo išsvajotosios katlėjos (Cattleya forbesii) žiedais wub.gif , pirmąkart pražydinau ax.gif :
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kaštonė @ 2009 09 29, 16:06)
Noriu pasidžiaugti savo išsvajotosios katlėjos (Cattleya forbesii) žiedais  wub.gif , pirmąkart pražydinau  ax.gif :

Va čia tai žiedeliai! bigsmile.gif user posted image
Atsakyti