Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema!

Grazina, sviesiai melyna Vanda Pak kong blue x cultana blue. yra orchidejos.lt fotke.

Saldutea, vasarom kasdien, vesiom dienom - nea smile.gif
cia as asmeniskai taip darau.
Atsakyti
[quote=evers,2009 09 29, 14:56]fainos gelytes tos orhidejos, wub.gif gaila brangokos.... blush2.gif turiu tik 5 verysad.gif  noreciau labai raibuoles... wub.gif  wub.gif tik dabar krize....bent pas mus jos brangios... blink.gif lauksiu geresniu laiku...mylesiu kokias turiu... rolleyes.gif
[/quote]
nu aš tai ją už 5 litus nusipirkau, peržydėjusią, ir auga kuo puikiausiai biggrin.gif
Papildyta:
[ [/quote]
ir manau kad neužilgo vėl tokių rasiu, paimčiau tau, bet siųst jau per šalta ko gero g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 29 rugsėjo 2009 - 14:00
QUOTE(saidutea @ 2009 09 29, 14:52)
o jus orchideju lapus apipurskiat kasdien? g.gif

vasara daznai pueskiau dabar ne, o vat vanda kas kokias 3-4 dienas vis papurskiu

mano tokios spalvos vanda, ai kai vaikelis pauges dar noresi

http://www.orchidejo...711015948_V.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GRAŽINA25: 29 rugsėjo 2009 - 14:04
blink.gif blink.gif oho uz 5 litus.... blink.gif
pas mus ji apie 50-60lt,nenukainota...o ju ir nenukainoja... schmoll.gif
va taip gyvenk kaime ir zvenk...cia tas pats kas kosmose...eh pavydziu jum tokiom kainom gelyciu gaunat,....
pirkau nukainota palenopsi 19.99 blush2.gif balta labai man tie balti... wub.gif wub.gif ...o del siuntimo net nezinau as sioj vietoj pradedanti ted nenusimanau iki kada galima siust... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2009 09 29, 15:04)
blink.gif  blink.gif oho uz 5 litus.... blink.gif
pas mus ji apie 50-60lt,nenukainota...o ju ir nenukainoja... schmoll.gif
va taip gyvenk kaime ir zvenk...cia tas pats kas kosmose...eh pavydziu jum  tokiom kainom gelyciu gaunat,....
pirkau nukainota palenopsi 19.99 blush2.gif  balta labai man tie balti... wub.gif  wub.gif ...o del siuntimo net nezinau as sioj vietoj pradedanti ted nenusimanau iki kada galima siust... ax.gif

pavasari galesiu atsiust, nes pas mane bus labai daug vienodu spalvu, tai viena tikrai galesiu
Atsakyti
pabirze o kur tokiu po 5 Lt galima rasti? ir as noreciau blush2.gif
Atsakyti
Grazina, mano vanda tokia,kaip idetoj fotkej wink.gif

Atsakyti
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 09 29, 15:10)
pabirze o kur tokiu po 5 Lt galima rasti? ir as noreciau  blush2.gif

tik gėlėse, kai užsiperka nperdaug- peržydėjus tenka nukainuot, ten ir cimbą pirkau ryškiai geltoną didžiažiedį už 5 litus
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 09 29, 15:12)
Grazina, mano vanda tokia,kaip idetoj fotkej wink.gif

cia Tokio
kt metais brolio prasysiu rausvos blush2.gif dovanu, as dabar gyvenu ta mintim, kad nusipirksiu raibuole, o po to ziuresiu kas ir kaip, siaip visu noriu, tik kur jas det, nes nelabai jau jos telpa
Atsakyti
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2009 09 29, 16:16)
cia Tokio
kt metais brolio prasysiu rausvos blush2.gif dovanu, as dabar gyvenu ta mintim, kad nusipirksiu raibuole, o po to ziuresiu kas ir kaip, siaip visu noriu, tik kur jas det, nes nelabai jau jos telpa

kur deti? pvz perleisti MAN smile.gif)))

pabirze, jei ka nors rasi uz 5 lt, tai gali imti net neperspejus. priglausiu biggrin.gif
Atsakyti
nu nieko keliuosi i miesta.... biggrin.gif susigriebiu 3 vaikus,vyra...ir dar savo uki ...(suni,kate,ir papugas).... blink.gif lotuliukas.gif blush2.gif

tiesa kokiam mieste tokios nuolaidos.... blush2.gif blush2.gif blush2.gif
nesupykit baisi as.... blush2.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 09 29, 15:17)
kur deti? pvz perleisti MAN smile.gif)))

pabirze, jei ka nors rasi uz 5 lt, tai gali imti net neperspejus. priglausiu biggrin.gif

vyras tave išmes iš namų lotuliukas.gif ryt lėksiu, jei ką - paskambinsiu 4u.gif
Atsakyti