Grazina, sviesiai melyna Vanda Pak kong blue x cultana blue. yra orchidejos.lt fotke.
Saldutea, vasarom kasdien, vesiom dienom - nea
cia as asmeniskai taip darau.
[quote=evers,2009 09 29, 14:56]fainos gelytes tos orhidejos, gaila brangokos.... turiu tik 5 noreciau labai raibuoles... tik dabar krize....bent pas mus jos brangios... lauksiu geresniu laiku...mylesiu kokias turiu...
[/quote]
nu aš tai ją už 5 litus nusipirkau, peržydėjusią, ir auga kuo puikiausiai
Papildyta:
[ [/quote]
ir manau kad neužilgo vėl tokių rasiu, paimčiau tau, bet siųst jau per šalta ko gero
[/quote]
nu aš tai ją už 5 litus nusipirkau, peržydėjusią, ir auga kuo puikiausiai
Papildyta:
[ [/quote]
ir manau kad neužilgo vėl tokių rasiu, paimčiau tau, bet siųst jau per šalta ko gero
QUOTE(saidutea @ 2009 09 29, 14:52)
o jus orchideju lapus apipurskiat kasdien?
vasara daznai pueskiau dabar ne, o vat vanda kas kokias 3-4 dienas vis papurskiu
mano tokios spalvos vanda, ai kai vaikelis pauges dar noresi
http://www.orchidejo...711015948_V.jpg
oho uz 5 litus....
pas mus ji apie 50-60lt,nenukainota...o ju ir nenukainoja...
va taip gyvenk kaime ir zvenk...cia tas pats kas kosmose...eh pavydziu jum tokiom kainom gelyciu gaunat,....
pirkau nukainota palenopsi 19.99 balta labai man tie balti... ...o del siuntimo net nezinau as sioj vietoj pradedanti ted nenusimanau iki kada galima siust...
va taip gyvenk kaime ir zvenk...cia tas pats kas kosmose...eh pavydziu jum tokiom kainom gelyciu gaunat,....
pirkau nukainota palenopsi 19.99 balta labai man tie balti... ...o del siuntimo net nezinau as sioj vietoj pradedanti ted nenusimanau iki kada galima siust...
QUOTE(evers @ 2009 09 29, 15:04)
oho uz 5 litus....
pavasari galesiu atsiust, nes pas mane bus labai daug vienodu spalvu, tai viena tikrai galesiu
pabirze o kur tokiu po 5 Lt galima rasti? ir as noreciau
Grazina, mano vanda tokia,kaip idetoj fotkej
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 09 29, 15:10)
pabirze o kur tokiu po 5 Lt galima rasti? ir as noreciau
tik gėlėse, kai užsiperka nperdaug- peržydėjus tenka nukainuot, ten ir cimbą pirkau ryškiai geltoną didžiažiedį už 5 litus
QUOTE(evutext @ 2009 09 29, 15:12)
Grazina, mano vanda tokia,kaip idetoj fotkej
cia Tokio
kt metais brolio prasysiu rausvos dovanu, as dabar gyvenu ta mintim, kad nusipirksiu raibuole, o po to ziuresiu kas ir kaip, siaip visu noriu, tik kur jas det, nes nelabai jau jos telpa
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2009 09 29, 16:16)
cia Tokio
kt metais brolio prasysiu rausvos dovanu, as dabar gyvenu ta mintim, kad nusipirksiu raibuole, o po to ziuresiu kas ir kaip, siaip visu noriu, tik kur jas det, nes nelabai jau jos telpa
kur deti? pvz perleisti MAN )))
pabirze, jei ka nors rasi uz 5 lt, tai gali imti net neperspejus. priglausiu
nu nieko keliuosi i miesta.... susigriebiu 3 vaikus,vyra...ir dar savo uki ...(suni,kate,ir papugas)....
tiesa kokiam mieste tokios nuolaidos....
nesupykit baisi as....
tiesa kokiam mieste tokios nuolaidos....
nesupykit baisi as....
QUOTE(evutext @ 2009 09 29, 15:17)
kur deti? pvz perleisti MAN )))
vyras tave išmes iš namų ryt lėksiu, jei ką - paskambinsiu