Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema!

Silinge turbut tures pasisaugot musu antpuolio susitikimo metu lotuliukas.gif
o jei rimtai, tai tikrai malonu, kai geranoriski zmones pataria, pamokina, neleidzia kankinti gelyciu smile.gif nes informacijos internete yra daug, bet kartais praktika rodo kitaip, nei teorija sako ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2009 09 29, 11:29)
axara, grazuoles gelytes  smile.gif
o jau interjero grazumas  blink.gif  wub.gif o kaip originaliai sugalvota su asociu  thumbup.gif
noreciau daugiau interjero foto pamatyti  blush2.gif aisku ir gelyciu jame   smile.gif

Uogiene,aciu aciu blush2.gif stengiuosi smile.gif
o dauguma savo gelyciu esu sudejusi i albuma http://public.fotki....ara/orchidejos/
Papildyta:
QUOTE(evutext @ 2009 09 29, 11:52)
mikuotuke, pritariu. Reikia susitikimo ir Šilingės jame būtinai smile.gif

o axaros groziu visad laukiu. ne tik,kad fotkes meniskos, bet ir orchiai pas ja kazkokie su dvasia atrodo..tokie kasdieniškai gražus, bet kartu ir nepaprasti smile.gif na, nemoku apibūdint, bet manau supratot smile.gif

kaip malonu girdeti blush2.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo axara: 29 rugsėjo 2009 - 11:59
QUOTE(mikuotuke @ 2009 09 29, 12:49)
Ambrozija, čia specialiai tau AKIŲ GANYKLA PO ORCHIDĖJŲ GENTIS IR RŪŠIS
(mergaitės, nežiūrėkit, kenkia geram miegui ir piniginei!) lotuliukas.gif

bigsmile.gif ir neskauda širdies taip mane erzinant? doh.gif biggrin.gif

axara, tikrai pasistengei gražiai nufotkint gėlytes wub.gif taip ryškiai viskas matosi thumbup.gif
Atsakyti
pasirasau po evutext zodziais drinks_cheers.gif
Atsakyti
mergaitės, o kaip jums spalio 17 d.? ax.gif
tikrai norėčiau susitikti, o jei visos žinotume datą ir jau dabar tą dieną rezervuotume, tai visai turėtų būti šaunu ax.gif
Ir nežinau, ar geras čia pasiūlymas, bet kad visoms būtų patogu, tiek vilnietėms, tiek kaunietėms, gal pusiaukely susitikt? g.gif bet va nežinau, kaip jums atrodo blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(Ambrozija @ 2009 09 29, 12:57)
bigsmile.gif  ir neskauda širdies taip mane erzinant?  doh.gif  biggrin.gif
axara, tikrai pasistengei gražiai nufotkint gėlytes  wub.gif taip ryškiai viskas matosi thumbup.gif

truputį gėda, bet ir džiugu biggrin.gif ta liga labai smagi wub.gif
axara, tikrai, tavo foto visada superinės, labai gražios wub.gif
Atsakyti
mikuotuke,gal taip toli neplanuojam.... nezinau ar 17 d ar 24d leksiu i gimtadieni , i jubilieju, toli uz Kauno smile.gif

butu labai gaila praleisti susitikima... blush2.gif
Atsakyti
O mano manymu 2 savaites i prieki paplanuoti nera labai toli smile.gif Jeigu nusprestume susitikima daryti pvz. si savaitgali tai daugelis jau butu susiplanave savo laika, o derinantis is anksto galima rezervuoti dienele butent bendraminciu susitikimui. Bet aisku konkreti susitikimo data gali buti nebutinai spalio 17 cia tik siulymas buvo is mikuotukes.
Atsakyti
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 09 29, 13:14)
O mano manymu 2 savaites i prieki paplanuoti nera labai toli smile.gif Jeigu nusprestume susitikima daryti pvz. si savaitgali tai daugelis jau butu susiplanave savo laika, o derinantis is anksto galima rezervuoti dienele butent bendraminciu susitikimui. Bet aisku konkreti susitikimo data gali buti nebutinai spalio 17 cia tik siulymas buvo is mikuotukes.

taip, aš čia tik pvz pasiūliau ax.gif
o data iš anksto nustatyta yra labai geras dalykas 4u.gif
Atsakyti
Pusiaukele tarp Kauno ir Vilniaus tai butu kavine-baras "Šaltinelis" (kelio Kaunas - Vilnius pusiaukelėje, 2 kilometrai už Elektrėnų miesto esančioje poilsio aikštelėje)
http://www.saltineli...m/lt/nuotraukos cia tarkim mano siulymas susitikimui. Bet ar vien tik kaunietes ir vilnietes forume dalyvauja g.gif
Atsakyti
Mademoisellee gal ir gera vieta. siaip ar taip manau kooperuotumemes kaunietes;)
Atsakyti
Jūs susitikite, o aš paskaitinėsiu jūsų įspūdžius bigsmile.gif biggrin.gif

Gal pagelbėsit? ax.gif

Kaip gražiai nufotografuoti augalus?
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 09 29, 13:28)
Mademoisellee gal ir gera vieta. siaip ar taip manau kooperuotumemes kaunietes;)

ir as manau, kad reiketu kooperuotis, del to manau sunkumu nekils smile.gif
QUOTE(Ambrozija @ 2009 09 29, 13:31)
Jūs susitikite, o aš paskaitinėsiu jūsų įspūdžius  bigsmile.gif  biggrin.gif
Gal pagelbėsit?  ax.gif

Kaip gražiai nufotografuoti augalus?

Gera temele thumbup.gif Ir man bus naudinga paskaitineti bigsmile.gif
Atsakyti