Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema!

QUOTE(mikuotuke @ 2009 09 29, 11:03)
kas aš per augintoja, nesuprantu!  doh.gif
nagi apžiūrinėju savo kvietkas  taip atidžiai, o čia.....  doh.gif
štai, kad ir cambria - įdedu skolintą foto, bet pas mane ji bordo labiau spalvos, sodresnė ir tamsesnė (kaip lorutės) http://www.theorchid...m...'Rayna'.jpg
ji buvo nužydėjusi, užsiaugino vaiką, vaikas subrandino bulvę, aš apžiūriu, džiaugiuos jau, kad bulvė sveika, graži, žiūriu, ar vendens netrūksta... ir šiandien, atsitiktinumo dėka, žvilgt, kad kažkas ne taip... ogi žiedstiebis kuo raudoniausias ir didžiausias, gal jau 20-25cm išaugęs  doh.gif žiūriu iš kur - ogi iš vaiko...
nesuprantu, kaip aš tas gėles prižiūriu???  schmoll.gif
vakar dendrobiai apsižiedavę, šiandien cambrija, kas rytoj????  lotuliukas.gif

Viskas teisingai, taip ir turi būti - po aktyvaus augimo pavasarį - vasarą bulvinės subrandina bulves ir pražysta mirksiukas.gif

QUOTE(odelija1 @ 2009 09 29, 11:23)
sveikos biggrin.gif ,manau,kad prasideda orchideju zydejimo metas clap.gif ,nes pasigirsiu pas mane dendrobis skleidzia ziedelius,orchidejos suaktyvejo ziedstiebius auginasi ir turiu viena siurpriza kuris tuoj tuoj suzydes,greit papozuosim,iki

drinks_cheers.gif thumbup.gif

QUOTE(mikuotuke @ 2009 09 29, 11:39)
o mano ascocenda, dėl kurios taip pergyvenau, išskleidė žiedukus... 1-1,5 cm skersmens, ne didesnius  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  čia tai geras  thumbup.gif  wub.gif

Žiedeliai vandų ir askocendų dar paauga, padidėja nuo išsiskleidimo mirksiukas.gif Askocendų būna mažesni, juk genų turi iš Ascocentrum. Dar - askocendos yra šiltesnės... T.y., reiklesnės šilumai 4u.gif
Atsakyti
mikuotuke, ir kitos augintojos, papuoskite tema ziedukais bigsmile.gif
Atsakyti
Manieji nežniukai, buvę nurašyti PC zombiai, dendrobiai taip pat auginasi po žiedkotį. Negaliu kaip nervas ima, ir kuo jie mane pradžiugins bei nustebins bigsmile.gif , juk čia pirmoji patirtis su šia orchidėjų rūšimi ax.gif Du laikau kabinete, o trečias nežiniukas namie, bet anas dar ramus biggrin.gif
Ai, čia su tom orchėm prasidėti, tai kaip virusą pagauti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 09 29, 11:39)
o mano ascocenda, dėl kurios taip pergyvenau, išskleidė žiedukus... 1-1,5 cm skersmens, ne didesnius  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  čia tai geras  thumbup.gif  wub.gif

kaip smagu wub.gif wub.gif laukiam nuotraukeliu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 09 29, 12:03)
Manieji nežniukai, buvę nurašyti PC zombiai, dendrobiai taip pat auginasi po žiedkotį. Negaliu kaip nervas ima, ir kuo jie mane pradžiugins bei nustebins  bigsmile.gif , juk čia pirmoji patirtis su šia orchidėjų rūšimi  ax.gif Du laikau kabinete, o trečias nežiniukas namie, bet anas dar ramus  biggrin.gif
Ai, čia su tom orchėm prasidėti, tai kaip virusą pagauti  lotuliukas.gif

tai gerasis virusas kuris savo groziu sirdis dziugina,bet ir kartu blogasis virusas kuris pinigines plonina lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos bigsmile.gif as rodau uzaugintus ir subrandintus ziedelius thumbup.gif visos gelytes pirktos is nukainuotu, pirmoji nuo 70 iki 17, antroji ir paskutine kainavo po 2Lt smile.gif tiesa pirmoji deja nuo svorio buvo nukritusi nuo palanges, tad praradom daugmaz puse pumpuru 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo axara: 29 rugsėjo 2009 - 11:20
axara, grazuoles gelytes smile.gif
o jau interjero grazumas blink.gif wub.gif o kaip originaliai sugalvota su asociu thumbup.gif
noreciau daugiau interjero foto pamatyti blush2.gif aisku ir gelyciu jame smile.gif
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2009 09 29, 12:16)
Sveikos  bigsmile.gif  as rodau uzaugintus ir subrandintus ziedelius  thumbup.gif  visos gelytes pirktos is nukainuotu, pirmoji nuo 70 iki 17, antroji ir paskutine kainavo po 2Lt  smile.gif tiesa pirmoji deja nuo svorio buvo nukritusi nuo palanges, tad praradom daugmaz puse pumpuru  4u.gif

Gaila, kad praradot pumpurėlių.... Bet jau žiedų gražumas, ryškumas! bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
[quote=evutext,2009 09 28, 12:21]
A, tos moteriškės irnesakyk.gif ką jos supranta irnesakyk.gif man irgi taip būna - jos baltas renkasi, aš pasikuičiu, ištraukiu kokią įdomesnę orchę, tai žiūūūūūri blink.gif daugmaž - a čia dar ir tokių būna???? lotuliukas.gif
tada pasiima vistiek baltas orchidėjas krepšelin, bet atsisukinėdamos nueina, suprask - tu pirksi ne baltą?? O čia jos tikros, ar kaip, tos ne baltos? g.gif

Oi.... lotuliukas.gif
[/quote]

man va irgi sitas idomiausia su tom moteriskem. renkasi is baltos didziaziedes tamsiu viduriuku ir kitos didziaziedes tamsiu viduriu. kazin,kuri grazesne,a? biggrin.gif
[/quote]
na bet dauguma, neturintys orchideju renkasi baltas, didziaziedes ir pan, o paskui, jau kai turi tikra kolekcija biggrin.gif ieskai kazko idomesnio, manau tikrai nereikia smerkti zmogaus uz skoni ar pasirinkima,nes kiekvienas esame individualus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2009 09 29, 12:34)
na bet dauguma, neturintys orchideju renkasi baltas, didziaziedes ir pan, o paskui, jau kai turi tikra kolekcija biggrin.gif ieskai kazko idomesnio, manau tikrai nereikia smerkti zmogaus uz skoni ar pasirinkima,nes kiekvienas esame individualus  smile.gif

Gerai pastebėjot biggrin.gif Pirma norisi paprastesnių, o jau paskui einama prie labiau reikalaujamų priežiūros smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2009 09 29, 11:52)
Viskas teisingai, taip ir turi būti - po aktyvaus augimo pavasarį - vasarą bulvinės subrandina bulves ir pražysta  mirksiukas.gif
drinks_cheers.gif  thumbup.gif
Žiedeliai vandų ir askocendų dar paauga, padidėja nuo išsiskleidimo  mirksiukas.gif Askocendų būna mažesni, juk genų turi iš Ascocentrum. Dar - askocendos yra šiltesnės... T.y., reiklesnės šilumai  4u.gif

Oi, Šilinge, labai ačiū! bigsmile.gif na, susitikimo būtinai reikia, nes, manau, masiškai norėtume padėkoti Šilingei - ji visada taip geranoriškai padeda ir atsako į visokius, net kvailus klausimus ax.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Ambrozija, čia specialiai tau AKIŲ GANYKLA PO ORCHIDĖJŲ GENTIS IR RŪŠIS
(mergaitės, nežiūrėkit, kenkia geram miegui ir piniginei!) lotuliukas.gif
Atsakyti
mikuotuke, pritariu. Reikia susitikimo ir Šilingės jame būtinai smile.gif

o axaros groziu visad laukiu. ne tik,kad fotkes meniskos, bet ir orchiai pas ja kazkokie su dvasia atrodo..tokie kasdieniškai gražus, bet kartu ir nepaprasti smile.gif na, nemoku apibūdint, bet manau supratot smile.gif
Atsakyti