Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema!

QUOTE(Mademoisellee @ 2009 09 28, 16:32)
O as Šilingės nemaciau, pakalbejom tik su Misterija ir Asta (kortele buvo nusisukus tai nick'o ir nezinau blush2.gif

QUOTE(rosee @ 2009 09 28, 19:33)
Šilingė, o aš tavęs ieškojau, norėjau asmeniškai padėkoti nuo visų SM ir nuo savęs už nuoširdžius patarimus. Lb gaila, kad abi prasilenkėme, tikiuosi kitąmet tikrai susipažinsim  drinks_cheers.gif . Su vienintele SKM susipažinau.
O kas vedė paskaitą, čia iš "Rojaus sodų" mergaitė?
Na aš susivėlinau, nemačiau pradžios  blush2.gif

QUOTE(jolla42 @ 2009 09 29, 00:22)
Šilinge-malonu buvo pabendrauti  4u.gif
doh.gif ale va nesusiprotėjau paklausti,su kuo bendravau-kur mano kvietkes vežiojo  blush2.gif 
g.gif O tai čia taip gaunasi,kad tik aš Šilingę radau?  mirksiukas.gif ,na va ,pasirodo daug kas buvom,bet nesusitikom  schmoll.gif Aš kaip pareiginga orchidėjų augintoja,penktadienį iš darbo,per visą žvėryną tekina,liežuvį iškišus į parodą atlėkiau  lotuliukas.gif ,bet gerai-žmonių nedaug dar buvo,tai ramiai apžiūrėjau,paplepėjom  ax.gif ,ale kaip man dabar masdevalijos prisireikė  doh.gif 

Asta vedė,bet iš kokio forumo nežinau  schmoll.gif įtariu,kad iš ''Rojaus sodų''

Sveikos bigsmile.gif

Pasirodo, per daug blaškiausi parodoj ir buvau nesugaunama lotuliukas.gif

Paskaitą skaitė Asta - KatėKatinaitė iš RS, Jollos gėles vėžino Roota iš RS...

Rosee, labai malonu girdėti blush2.gif 4u.gif Jolla42, tikiuosi, gėliukai nelabai pavargo keliaudami 4u.gif

Naujų gėlių atkeliavimo proga vakar Maximoj pirkau keraminius vazonus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2009 09 29, 08:37)

Tos orchidėjos vos ne manija pasidarė hihihi.gif tik būnu namie, tai negaliu pro ją praeit, vis apžiūriu, apčiupinėju, vazoną pakilnoju  doh.gif  biggrin.gif

Va cia jau orchidliges simptomai bigsmile.gif toliau ligai progresuojant reikes geliukei i kompanija drauges, kad palanku augimui mikroklimata tarpusavyje sudarytu paskui dar vienos dar, dar.... lotuliukas.gif

Vakar pries uzmigdama svajojau apie raibuoles, kokiu noreciau kur jas issideliociau, kaip priziureciau... Ir ka jus manot doh.gif nakti sapnuoju, kad raibuole kazkokius labai keistus garsus leidzia, prabundu, pasirodo signalizacija isijungus kaukia, o ne raibuole lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 09 29, 08:16)
Va cia jau orchidliges simptomai  bigsmile.gif  toliau ligai progresuojant reikes geliukei i kompanija drauges, kad palanku augimui mikroklimata tarpusavyje sudarytu paskui dar vienos dar, dar.... lotuliukas.gif

Vakar pries uzmigdama svajojau apie raibuoles, kokiu noreciau kur jas issideliociau, kaip priziureciau... Ir ka jus manot  doh.gif  nakti sapnuoju, kad raibuole kazkokius labai keistus garsus leidzia, prabundu, pasirodo signalizacija isijungus kaukia, o ne raibuole  lotuliukas.gif  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 09 29, 09:16)
Va cia jau orchidliges simptomai  bigsmile.gif  toliau ligai progresuojant reikes geliukei i kompanija drauges, kad palanku augimui mikroklimata tarpusavyje sudarytu paskui dar vienos dar, dar.... lotuliukas.gif

Vakar pries uzmigdama svajojau apie raibuoles, kokiu noreciau kur jas issideliociau, kaip priziureciau... Ir ka jus manot  doh.gif  nakti sapnuoju, kad raibuole kazkokius labai keistus garsus leidzia, prabundu, pasirodo signalizacija isijungus kaukia, o ne raibuole  lotuliukas.gif  doh.gif

O Dieve, dar viena "liga"! doh.gif lotuliukas.gif

hihihi.gif susiliejo sapnasir garsai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2009 09 28, 18:43)
jalka balto nenori...balta ir geltona turi...tad noretusi kitokiu spalvu lotuliukas.gif
Papildyta:

va susitikimas-gera mintis... thumbup.gif

uoj, tiksliai, tai raudonai violetinis bus thumbup.gif 4u.gif

QUOTE(Ambrozija @ 2009 09 29, 08:37)
Sveikos, mergaitės group.gif

Tina*, paraše radau gausybę orchidėjų  bigsmile.gif ir visos Taviškės???? Labai patraukė akį Zygopetalum wub.gif

http://public.fotki....0917091005.html
Tos orchidėjos vos ne manija pasidarė hihihi.gif tik būnu namie, tai negaliu pro ją praeit, vis apžiūriu, apčiupinėju, vazoną pakilnoju  doh.gif  biggrin.gif

va va, sakiau, kad reikia draugės orchytei
friends.gif hihihi.gif viskas nuo vienos ir prasideda mastau.gif
Atsakyti
Čia pernykštės dendrobių mamų žiedų foto 4u.gif
BALTI ŽIEDELIAI IR.....

VIOLETINIS...

4u.gif
Atsakyti
kas aš per augintoja, nesuprantu! doh.gif
nagi apžiūrinėju savo kvietkas taip atidžiai, o čia..... doh.gif
štai, kad ir cambria - įdedu skolintą foto, bet pas mane ji bordo labiau spalvos, sodresnė ir tamsesnė (kaip lorutės) http://www.theorchid...m...'Rayna'.jpg
ji buvo nužydėjusi, užsiaugino vaiką, vaikas subrandino bulvę, aš apžiūriu, džiaugiuos jau, kad bulvė sveika, graži, žiūriu, ar vendens netrūksta... ir šiandien, atsitiktinumo dėka, žvilgt, kad kažkas ne taip... ogi žiedstiebis kuo raudoniausias ir didžiausias, gal jau 20-25cm išaugęs doh.gif žiūriu iš kur - ogi iš vaiko...
nesuprantu, kaip aš tas gėles prižiūriu??? schmoll.gif
vakar dendrobiai apsižiedavę, šiandien cambrija, kas rytoj???? lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos biggrin.gif ,manau,kad prasideda orchideju zydejimo metas clap.gif ,nes pasigirsiu pas mane dendrobis skleidzia ziedelius,orchidejos suaktyvejo ziedstiebius auginasi ir turiu viena siurpriza kuris tuoj tuoj suzydes,greit papozuosim,iki
Atsakyti
sveikutės
Matyt kad, kad prasideda zydejimo metas nes ir pas mane ruošiasi vanda žydeti leidžia žiedastiebi ir gelsvas paliukas, o kt kol kas vietoj tik lapelius augina ir tiesa kt, kazka leidžia, bet iš po zemiu lenda, šalia paliuko
Atsakyti
o mano ascocenda, dėl kurios taip pergyvenau, išskleidė žiedukus... 1-1,5 cm skersmens, ne didesnius lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif čia tai geras thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
o pas mane du phalaenopsiai lyg ir is ziedstiebio ruosias naujas atsakas augintis smile.gif

o zydi pora raibuoliu, pora phaliu, katleja, miltoniopsis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 09 29, 11:03)
ji buvo nužydėjusi, užsiaugino vaiką, vaikas subrandino bulvę, aš apžiūriu, džiaugiuos jau, kad bulvė sveika, graži, žiūriu, ar vendens netrūksta... ir šiandien, atsitiktinumo dėka, žvilgt, kad kažkas ne taip... ogi žiedstiebis kuo raudoniausias ir didžiausias, gal jau 20-25cm išaugęs  doh.gif žiūriu iš kur - ogi iš vaiko...
nesuprantu, kaip aš tas gėles prižiūriu???  schmoll.gif
vakar dendrobiai apsižiedavę, šiandien cambrija, kas rytoj????  lotuliukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif

QUOTE(odelija1 @ 2009 09 29, 11:23)
sveikos biggrin.gif ,manau,kad prasideda orchideju zydejimo metas clap.gif ,nes pasigirsiu pas mane dendrobis skleidzia ziedelius,orchidejos suaktyvejo ziedstiebius auginasi ir turiu viena siurpriza kuris tuoj tuoj suzydes,greit papozuosim,iki

Lauksim fotkių wub.gif

QUOTE(GRAŽINA25 @ 2009 09 29, 11:36)
sveikutės
Matyt kad, kad prasideda zydejimo metas nes ir pas mane ruošiasi vanda žydeti leidžia žiedastiebi ir gelsvas paliukas, o kt kol kas vietoj tik lapelius augina ir tiesa kt, kazka leidžia, bet iš po zemiu lenda, šalia paliuko

Pažiūrėjau inete Vandos išvaizdą, gražūs žiedai kokie! bigsmile.gif

PPrasideda susipažinimas su Orchidėjų rūšimis biggrin.gif Pamini kuri pavadinimą, o aš iškart į inetą ir grožiuos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti