QUOTE(Mademoisellee @ 2009 09 28, 16:32)
O as Šilingės nemaciau, pakalbejom tik su Misterija ir Asta (kortele buvo nusisukus tai nick'o ir nezinau
QUOTE(rosee @ 2009 09 28, 19:33)
Šilingė, o aš tavęs ieškojau, norėjau asmeniškai padėkoti nuo visų SM ir nuo savęs už nuoširdžius patarimus. Lb gaila, kad abi prasilenkėme, tikiuosi kitąmet tikrai susipažinsim . Su vienintele SKM susipažinau.
O kas vedė paskaitą, čia iš "Rojaus sodų" mergaitė?
Na aš susivėlinau, nemačiau pradžios
O kas vedė paskaitą, čia iš "Rojaus sodų" mergaitė?
Na aš susivėlinau, nemačiau pradžios
QUOTE(jolla42 @ 2009 09 29, 00:22)
Šilinge-malonu buvo pabendrauti
ale va nesusiprotėjau paklausti,su kuo bendravau-kur mano kvietkes vežiojo
O tai čia taip gaunasi,kad tik aš Šilingę radau? ,na va ,pasirodo daug kas buvom,bet nesusitikom Aš kaip pareiginga orchidėjų augintoja,penktadienį iš darbo,per visą žvėryną tekina,liežuvį iškišus į parodą atlėkiau ,bet gerai-žmonių nedaug dar buvo,tai ramiai apžiūrėjau,paplepėjom ,ale kaip man dabar masdevalijos prisireikė
Asta vedė,bet iš kokio forumo nežinau įtariu,kad iš ''Rojaus sodų''
ale va nesusiprotėjau paklausti,su kuo bendravau-kur mano kvietkes vežiojo
O tai čia taip gaunasi,kad tik aš Šilingę radau? ,na va ,pasirodo daug kas buvom,bet nesusitikom Aš kaip pareiginga orchidėjų augintoja,penktadienį iš darbo,per visą žvėryną tekina,liežuvį iškišus į parodą atlėkiau ,bet gerai-žmonių nedaug dar buvo,tai ramiai apžiūrėjau,paplepėjom ,ale kaip man dabar masdevalijos prisireikė
Asta vedė,bet iš kokio forumo nežinau įtariu,kad iš ''Rojaus sodų''
Sveikos
Pasirodo, per daug blaškiausi parodoj ir buvau nesugaunama
Paskaitą skaitė Asta - KatėKatinaitė iš RS, Jollos gėles vėžino Roota iš RS...
Rosee, labai malonu girdėti Jolla42, tikiuosi, gėliukai nelabai pavargo keliaudami
Naujų gėlių atkeliavimo proga vakar Maximoj pirkau keraminius vazonus