Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema!

QUOTE(Šilingė @ 2009 09 28, 14:05)
Paroda baigėsi... Įsigijau  doh.gif  Phal. violacea, kitus labai nusižiūrėjau. Taip pat parodos metu praturtėjau Ludisia Green Velvet, Paph. insigne var. sanderianum, Den. Stardust ir Den. Stardust Firebird kūdikiais (  doh.gif  ) bei pora vabalėdžių... Vyras išsirinko tilandsiją  ax.gif

o kur foto ? mums reikia foto thumbup.gif o vabzdziaedziams ne per velu? kada jie miegot eis tada? as irgi tokio "padariuko" labai noriu, bet laukiu pavasario blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2009 09 28, 13:05)
Neblogas kvietkas, ir kaina nebloga  biggrin.gif  Aš už saviškę pas italus daugiau mokėjau  rolleyes.gif  Grožis nerealus... Tik nesmulki ji tokia, vietos atžvilgiu  g.gif

Paroda baigėsi... Įsigijau  doh.gif  Phal. violacea, kitus labai nusižiūrėjau. Taip pat parodos metu praturtėjau Ludisia Green Velvet, Paph. insigne var. sanderianum, Den. Stardust ir Den. Stardust Firebird kūdikiais (  doh.gif  ) bei pora vabalėdžių... Vyras išsirinko tilandsiją  ax.gif

Tik va iš SM sutikau mačiau vienintelę Jolla42  schmoll.gif  Kažkaip gaila, kad kitos, kas buvo, nesiryžo prisistatyti  rolleyes.gif

as buciau mielai prisistaciusi ir taip pat noreciau susipazinti su kitomis bendramintemis, bet visa laika akis isputus stebejau savo atzalas, kad ko nepridirbtu doh.gif kol pas skm kioskelyje stovejom, mano mazuleliui "paslaugi bobute" sugebejo i ranka duoti kastona - o maziukas iskart i burna doh.gif nu jau vyras mano pasipiktino, kai ta bobute nusisuko lotuliukas.gif
tai kitais metais be vaiku ziurinesiuos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2009 09 28, 15:29)
o kur foto ? mums reikia foto  thumbup.gif o vabzdziaedziams ne per velu? kada jie miegot eis tada? as irgi tokio "padariuko" labai noriu, bet laukiu pavasario  blush2.gif

Čia jau offtopinam, tai gal atsakau ir netęskim šioj temoj blush2.gif Pirkau tropinius šiltamėgius, jie miegoti neis... Be to, pirkau "naminius", kurie jau ir šiaip būtų pagavę teisingą ritmą mirksiukas.gif Apie parduotuvinius to nepasakyčiau rolleyes.gif
Su fotografija esu susipykusi schmoll.gif Nelabai ką galiu ir parodyti - kūdikiai gi (išskyrus violacea).

QUOTE(Uogienė @ 2009 09 28, 15:46)
as buciau mielai prisistaciusi ir taip pat noreciau susipazinti su kitomis bendramintemis, bet visa laika akis isputus stebejau savo atzalas, kad ko nepridirbtu  doh.gif kol pas skm kioskelyje stovejom, mano mazuleliui "paslaugi bobute" sugebejo i ranka duoti kastona - o maziukas iskart i burna  doh.gif nu jau vyras mano pasipiktino, kai ta bobute nusisuko  lotuliukas.gif
tai kitais metais be vaiku ziurinesiuos  biggrin.gif

Na va, o aš taip vaikščiojau kortelę su nick'u demonstruodama lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 09 28, 09:39)
ateis metas, kai vistiek prireiks dar vienos  ax.gif  paskui dar vienos  blush2.gif  ir dar doh.gif  biggrin.gif  (čia taip bandau užkrėsi orchidlige)  biggrin.gif  blush2.gif

Aišku.... biggrin.gif labai reiks pasistengt, kad mane užkrėstumėt biggrin.gif kai pramoksiu jas augint, va tada..... tongue.gif
Atsakyti
Tik va iš SM sutikau mačiau vienintelę Jolla42  schmoll.gif  Kažkaip gaila, kad kitos, kas buvo, nesiryžo prisistatyti  rolleyes.gif

O as Šilingės nemaciau, pakalbejom tik su Misterija ir Asta (kortele buvo nusisukus tai nick'o ir nezinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2009 09 28, 16:00)

Na va, o aš taip vaikščiojau kortelę su nick'u demonstruodama  lotuliukas.gif

tos kortelės - gera mintis! bigsmile.gif
o jei šiaip, pratęsiant vasarinę mintį - kada susitikimą darom??? ax.gif

QUOTE(Ambrozija @ 2009 09 28, 16:29)
Aišku.... biggrin.gif labai reiks pasistengt, kad mane užkrėstumėt biggrin.gif kai pramoksiu jas augint, va tada..... tongue.gif

pas mus vis užsuk, pas mus, oi, pramoksi, oi, grožybių vis prisižiūrėsi bigsmile.gif drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 09 28, 13:18)
dendrobiukus mademoisellei ir jollai esu prižadėjusi  wub.gif  jalka dar turės palaukt, kol ant mamų užaugs koks nors baltas (dabar jau susipainiojau, teks laukt žiedų ir tada žinosiu, kokie vaikučiai bus)  ax.gif

jalka balto nenori...balta ir geltona turi...tad noretusi kitokiu spalvu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mikuotuke @ 2009 09 28, 17:03)
tos kortelės - gera mintis!  bigsmile.gif
o jei  šiaip, pratęsiant vasarinę mintį - kada susitikimą darom??? ax.gif
pas mus vis užsuk, pas mus, oi, pramoksi, oi, grožybių vis prisižiūrėsi  bigsmile.gif  drinks_cheers.gif  4u.gif

va susitikimas-gera mintis... thumbup.gif
Atsakyti

QUOTE(Šilingė @ 2009 09 28, 16:00)
Na va, o aš taip vaikščiojau kortelę su nick'u demonstruodama  lotuliukas.gif

Šilingė, o aš tavęs ieškojau, norėjau asmeniškai padėkoti nuo visų SM ir nuo savęs už nuoširdžius patarimus. Lb gaila, kad abi prasilenkėme, tikiuosi kitąmet tikrai susipažinsim drinks_cheers.gif . Su vienintele SKM susipažinau.
O kas vedė paskaitą, čia iš "Rojaus sodų" mergaitė?
Na aš susivėlinau, nemačiau pradžios blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 28 rugsėjo 2009 - 18:36
Turbut Jurgita ax.gif
Atsakyti
Šilinge-malonu buvo pabendrauti 4u.gif
doh.gif ale va nesusiprotėjau paklausti,su kuo bendravau-kur mano kvietkes vežiojo blush2.gif doh.gif
g.gif O tai čia taip gaunasi,kad tik aš Šilingę radau? mirksiukas.gif ,na va ,pasirodo daug kas buvom,bet nesusitikom schmoll.gif Aš kaip pareiginga orchidėjų augintoja,penktadienį iš darbo,per visą žvėryną tekina,liežuvį iškišus į parodą atlėkiau lotuliukas.gif ,bet gerai-žmonių nedaug dar buvo,tai ramiai apžiūrėjau,paplepėjom ax.gif ,ale kaip man dabar masdevalijos prisireikė doh.gif ax.gif

mikuotuke-susitikti labai noriu,bet dabar su sveikata šiokių tokių problemų,tai keliones atidėjus verysad.gif bet vistiek susitiksim 4u.gif

Giriuosi - šiandien pas tris falikus beaugančius žiedstiebius radau yess.gif
Papildyta:
QUOTE(rosee @ 2009 09 28, 20:33)
O kas vedė paskaitą, čia iš "Rojaus sodų" mergaitė?

Asta vedė,bet iš kokio forumo nežinau schmoll.gif įtariu,kad iš ''Rojaus sodų''
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 09 28, 23:22)
Giriuosi - šiandien pas tris falikus beaugančius žiedstiebius radau yess.gif
Papildyta:

Asta vedė,bet iš kokio forumo nežinau  schmoll.gif įtariu,kad iš ''Rojaus sodų''

Labas rytas.
Jolla, sveikinu su ziedstiebiais thumbup.gif ir dar sveikinu su parodos pazymejimu biggrin.gif si karta as kukliai labai - tik nediduka oncidiuma pasiuliau ekspozicijai blush2.gif kiti buvo arba ne mano prazydinti, arba labai abejojau del sveikatos bukles (pvz zydi katleja, bet itariu jai virusa, nors po tgruputi itarimai silpsta...) tikiuosi, kad kitais metais turesiu daugiau ko pasiulyt rolleyes.gif
ir as pasigirsiu - ne siandien, bet pries keleta dienu 4 phal iskiso ziedstiebiuku spurgiukus wub.gif
o viena Asta, susijusi su orchidejom, tai Tarasca berods
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uogienė: 29 rugsėjo 2009 - 07:22
Sveikos, mergaitės group.gif

Tina*, paraše radau gausybę orchidėjų bigsmile.gif ir visos Taviškės???? Labai patraukė akį Zygopetalum wub.gif

http://public.fotki....0917091005.html

Tos orchidėjos vos ne manija pasidarė hihihi.gif tik būnu namie, tai negaliu pro ją praeit, vis apžiūriu, apčiupinėju, vazoną pakilnoju doh.gif biggrin.gif
Atsakyti