Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema!

merginos čia raibuolė ar ne

http://www.orchidejo...php?item_id=287
Atsakyti
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2009 09 28, 11:42)

taip
Atsakyti
Dovanų gavom baltą phalaenopsį. Pirktas maksimoj, buvo nukainuotas (16 lt), nieko (dar blush2.gif ) nežinau apie orchidėjas,- ką su ja daryt? Jei nukainuota, gal su ja kažkas netaip? Pamerkiau 15 minučių vandenin, nuvarvinau.. Šaknys per vazonėlį matosi žalios, ir jų tikrai daug, išorėje kiek pilkšvos, lapai gražūs, žiedai 4, ir matosi kad turbūt jų buvo daugiau, nes žiedstiebio galas tuščias, manau kad mažesni žiedai (arba pumpurai) nulaužti arba nužydėjo.. pastebėjau, kad plastikinis vazonas apačioje gerokai suskilęs- ar reik persodinti, ar neliesti kol žydi.. gal ją patręšt kuomnors..? unsure.gif
Atsakyti
O as vakar taip biski pasipiktinau tyliai blush2.gif Maxima bazej pamaciau toooki grazu viena falenopsi is tu akaciniu po 17 Lt, tamsiai bordinis, su dviem ziedstiebiais, graziomis saknelemis, tik kad ziedukai tokie vidutinio dydzio, nera dideli, bet prasiskleide vos keli ziedai ir daugybe pumpuru dar bigsmile.gif . Griebciau neatsigrezus, bet kad pries kelias dienas parsinesiau bordo smulkiaziedi visai, o cia ir vel tamsus doh.gif Ir buvo dvi moteriskes, matesi dovanu rinko gelyte. As joms sakau - imkit sita, tikrai grazi ir geros bukles ir ilgai dziugins, tai ne sako, neryski kazkokia blink.gif Ir nuejo rinktis is belekokiu baltu nuvargusiu doh.gif Jau galvojau is to siuto pati paimsiu ir nusinesiu tongue.gif nu bet susilaikiau cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fudzijama: 28 rugsėjo 2009 - 12:02
sakykit merginos, koks tikslas ant palangiu statyti dirbtines orchidejas? dvi baltaziedes dideles ir dvi vos rausvos. viena didziaziede, kita mazesne. smile.gif bet taip ziauriai atrodo... ir dar negana to salia stovi netikras hiacintas doh.gif

gal as grozio nesuprantu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 09 28, 10:49)
mikuotuke, kokius mazyliukus dalini?

dendrobiukus mademoisellei ir jollai esu prižadėjusi wub.gif jalka dar turės palaukt, kol ant mamų užaugs koks nors baltas (dabar jau susipainiojau, teks laukt žiedų ir tada žinosiu, kokie vaikučiai bus) ax.gif

QUOTE(Mademoisellee @ 2009 09 28, 11:01)
Ogogo kokios produktyvios mamos  biggrin.gif  ir ziedstiebiai ir vaikiukai  thumbup.gif  Sveikinu

aha, maniau žiedų nesulauksiu, nes mačiau, kad dar vaikučių auga, o ant vos prasikalusių žiedstiebių maniau, kad tai irgi vaikučiai, o jie kaaaaad išaugo bigsmile.gif

QUOTE(zebenkstiejka @ 2009 09 28, 12:20)
Dovanų gavom baltą phalaenopsį. Pirktas maksimoj, buvo nukainuotas (16 lt), nieko (dar  blush2.gif ) nežinau apie orchidėjas,- ką su ja daryt? Jei nukainuota, gal su ja kažkas netaip? Pamerkiau 15 minučių vandenin, nuvarvinau.. Šaknys per vazonėlį matosi žalios, ir jų tikrai daug, išorėje kiek pilkšvos, lapai gražūs, žiedai 4, ir matosi kad turbūt jų buvo daugiau, nes žiedstiebio galas tuščias, manau kad mažesni žiedai (arba pumpurai) nulaužti arba nužydėjo.. pastebėjau, kad plastikinis vazonas apačioje gerokai suskilęs- ar reik persodinti, ar neliesti kol žydi.. gal ją patręšt kuomnors..?

Tai kol kas nieko tikrai nedaryk, palauk, kol nužydės, mirkyti irgi neskubėk
o ČIA INFORMACIJA PIRMAI PRADŽIAI 4u.gif

QUOTE(Fudzijama @ 2009 09 28, 13:01)
O as vakar taip biski pasipiktinau tyliai blush2.gif  Maxima bazej pamaciau toooki grazu viena falenopsi is tu akaciniu po 17 Lt, tamsiai bordinis, su dviem ziedstiebiais, graziomis saknelemis, tik kad ziedukai tokie vidutinio dydzio, nera dideli, bet prasiskleide vos keli ziedai ir daugybe pumpuru dar  bigsmile.gif . Griebciau neatsigrezus, bet kad pries kelias dienas parsinesiau bordo smulkiaziedi visai, o cia ir vel tamsus  doh.gif Ir buvo dvi moteriskes, matesi dovanu rinko gelyte. As joms sakau - imkit sita, tikrai grazi ir geros bukles ir ilgai dziugins, tai ne sako, neryski kazkokia  blink.gif Ir nuejo rinktis is belekokiu baltu nuvargusiu  doh.gif Jau galvojau is to siuto pati paimsiu ir nusinesiu nu bet susilaikiau  cool.gif

A, tos moteriškės irnesakyk.gif ką jos supranta irnesakyk.gif man irgi taip būna - jos baltas renkasi, aš pasikuičiu, ištraukiu kokią įdomesnę orchę, tai žiūūūūūri blink.gif daugmaž - a čia dar ir tokių būna???? lotuliukas.gif
tada pasiima vistiek baltas orchidėjas krepšelin, bet atsisukinėdamos nueina, suprask - tu pirksi ne baltą?? O čia jos tikros, ar kaip, tos ne baltos? g.gif

Oi.... lotuliukas.gif
Atsakyti

A, tos moteriškės irnesakyk.gif ką jos supranta irnesakyk.gif man irgi taip būna - jos baltas renkasi, aš pasikuičiu, ištraukiu kokią įdomesnę orchę, tai žiūūūūūri blink.gif daugmaž - a čia dar ir tokių būna???? lotuliukas.gif
tada pasiima vistiek baltas orchidėjas krepšelin, bet atsisukinėdamos nueina, suprask - tu pirksi ne baltą?? O čia jos tikros, ar kaip, tos ne baltos? g.gif

Oi.... lotuliukas.gif
[/quote]

man va irgi sitas idomiausia su tom moteriskem. renkasi is baltos didziaziedes tamsiu viduriuku ir kitos didziaziedes tamsiu viduriu. kazin,kuri grazesne,a? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 09 28, 13:16)
sakykit merginos, koks tikslas ant palangiu statyti dirbtines orchidejas? dvi baltaziedes dideles ir dvi vos rausvos. viena didziaziede, kita mazesne. smile.gif bet taip ziauriai atrodo... ir dar negana to salia stovi netikras hiacintas  doh.gif 

gal as grozio nesuprantu  wub.gif

oi, ne ne, aš griežtai prieš dirbtines gėles schmoll.gif schmoll.gif jau tada geriau kokią gražią žvakidę ar statulą pastatyti toj vietoj, ar kokią dekoraciją iš akmenėlių, smėlio... fe!
Gal čia tik mano nuomonė, bet žmonės, pasistatantys dirbtines vazonines gėles tarsi sako:
va, kaip man patinka gėlės... oi, ne, aš per daug užimta, kad jomis rūpinčiaus, fe...
(beskonybės) schmoll.gif
Papildyta:
Merginos, pažiūrėkit į skelbimų lentą! blink.gif

http://www.supermama...;#entry30564576

bigsmile.gif
Atsakyti
mikuotuke blush2.gif kam parodei? dabar aisku as jau noriu
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 09 28, 09:39)
Tina, tu Equestris juk augini, ar ne?  mirksiukas.gif

Gali but jog ten ir hibridas, nes Maximoj pirktas. Bet buna, kad ir ten papuola kazko gero smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 09 28, 13:35)
Merginos, pažiūrėkit į skelbimų lentą!  blink.gif

http://www.supermama...;#entry30564576

bigsmile.gif

Neblogas kvietkas, ir kaina nebloga biggrin.gif Aš už saviškę pas italus daugiau mokėjau rolleyes.gif Grožis nerealus... Tik nesmulki ji tokia, vietos atžvilgiu g.gif

Paroda baigėsi... Įsigijau doh.gif Phal. violacea, kitus labai nusižiūrėjau. Taip pat parodos metu praturtėjau Ludisia Green Velvet, Paph. insigne var. sanderianum, Den. Stardust ir Den. Stardust Firebird kūdikiais ( doh.gif ) bei pora vabalėdžių... Vyras išsirinko tilandsiją ax.gif

Tik va iš SM sutikau mačiau vienintelę Jolla42 schmoll.gif Kažkaip gaila, kad kitos, kas buvo, nesiryžo prisistatyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2009 09 28, 15:05)
Neblogas kvietkas, ir kaina nebloga  biggrin.gif  Aš už saviškę pas italus daugiau mokėjau  rolleyes.gif  Grožis nerealus... Tik nesmulki ji tokia, vietos atžvilgiu  g.gif

Paroda baigėsi... Įsigijau  doh.gif  Phal. violacea, kitus labai nusižiūrėjau. Taip pat parodos metu praturtėjau Ludisia Green Velvet, Paph. insigne var. sanderianum, Den. Stardust ir Den. Stardust Firebird kūdikiais (  doh.gif  ) bei pora vabalėdžių... Vyras išsirinko tilandsiją  ax.gif

Tik va iš SM sutikau mačiau vienintelę Jolla42  schmoll.gif  Kažkaip gaila, kad kitos, kas buvo, nesiryžo prisistatyti  rolleyes.gif

as jau isivaizduoju,kaip ispudingai pas Šilinge orchiu kampelis atrodo.... pasirinkimai visad nerealus smile.gif visu tu geliuku ir as noreciau wink.gif
Atsakyti